sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nu stiu ce sa fac Dilema Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Unknown_23 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-December 09

Scris 02 December 2009 - 10:44 PM

Salut,

Sunt baiat, am aproape 17 ani (clasa a X-a) si acum cateva zile la Balul Bobocilor am cunoscut o tipa din alt liceu cu care am ajuns ca in cateva ore sa ne sarutam inflacarat.
Pana acum toate bune si frumoase, problema e ca a 2a zi am vorbit despre ce s-a intamplat cu o seara inainte si initial eu am insistat pentru a continua relatia desi puteam s-o refuz fara mare scandal.
Problema e ca 1) atunci cand am vorbit cu ea nu stiu ce am avut in cap pentru ca in prezent nu mai sunt asa incantat de situatie.
2) in seara aceea m-am simtit putin atras de ea dar acum ma simt ciudat...cum ca n-as vrea sa continui, ma simt oarecum... penibil :|
Prietenii mei rad de mine "cum de esti cu ea ?", "hai frate pe-aste ai gasit-o ?!" si chestii de-astea.

Banuiesc ca cel mai bun lucru ar fi sa ne despartim dar nu prea stiu cum s-o fac.
Ce sfaturi imi dati voi ?

Chiar daca poate nu e o problema asa grava ca altele de pe aici dar totusi... orice om are problemele lui asa ca va rog nu fiti rautaciosi :doh:
0

#2 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-May 08

Scris 02 December 2009 - 10:49 PM

Esti baiat mare ... Spune-i adevarul sau inventeaza o minciunica de genul "stii, m-am gandit mai bine si nu cred ca ar merge o relatie intre noi. Nu cred ca ne leaga prea multe si in plus am hotarat recent sa ma impac cu fosta mea prietena. Sper ca nu e o problema ... si putem ramane amici :doh:".

Aceasta postare a fost editata de bydy: 04 December 2009 - 10:04 PM
Motiv editare: Scos citat

0

#3 Utilizator offline   Celin1988 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 10-October 09

Scris 02 December 2009 - 11:16 PM

...interesant, :o: conteaza asa de mult ce cred prietenii tai despre fetele cu care iesi?.....esti nitel cam pe interes, asta am inteles eu din ce ai scris.
daca crezi ca nu se merita sa mai continui relatia , a punctat bine Silver_diamonds, insa preferabil ar fi sa-i spui adevarul pt a nu-i creea incertitudini.....ca din cate vad stii sa-ti spui problema aici pe forum, preferabil e sa faci asta discutand lejer, si calm cu ea :doh:
0

#4 Utilizator offline   Unknown_23 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-December 09

Scris 02 December 2009 - 11:39 PM

ideea e ca weekendul asta ma intalnesc cu ea... si eu i-am zis ca cel mai bine e sa ne mai vedem si apoi in functie de cum merg lucrurile ramane de vazut.
banuiesc ca o sa-i zic ca nu merge :|

si da Celin1988 m-am exprimat bine...dar mi-a luat ceva timp sa ma gandesc cum sa expun.. plus ca ma descurc mult mai bine in scris ^^
0

#5 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 04 December 2009 - 10:02 PM

Vezi postareaUnknown_23, la Dec 2 2009, 10:44 PM, a spus:

.Sunt baiat, am aproape 17 ani (clasa a X-a) si acum cateva zile la Balul Bobocilor am cunoscut o tipa din alt liceu cu care am ajuns ca in cateva ore sa ne sarutam inflacarat.

Pana acum toate bune si frumoase, problema e ca a 2a zi am vorbit despre ce s-a intamplat cu o seara inainte si initial eu am insistat pentru a continua relatia desi puteam s-o refuz fara mare scandal.
Problema e ca 1) atunci cand am vorbit cu ea nu stiu ce am avut in cap pentru ca in prezent nu mai sunt asa incantat de situatie.
2) in seara aceea m-am simtit putin atras de ea dar acum ma simt ciudat...cum ca n-as vrea sa continui, ma simt oarecum... penibil :|

De ce te simti penibil? Ca au comentat prietenii tai despre ea asta?

Prietenii mei rad de mine "cum de esti cu ea ?", "hai frate pe-aste ai gasit-o ?!" si chestii de-astea.

Poate le era ciuda ca te-ai combinat tu cu ea, si nu unul din ei. :paladin:

Banuiesc ca cel mai bun lucru ar fi sa ne despartim dar nu prea stiu cum s-o fac.
Ce sfaturi imi dati voi ?

Eu te-as sfatui sa te gandesti cum ai fi actionat si ce sentimente ai fi avut daca amicii tai nu ar fi facut comentariile binevoitoare.
0

#6 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 08 December 2009 - 09:22 AM

Nu este obligatoriu sa ai 17 ani ca sa fii baiat.Eu cunosc cateva cazuri cand cele care sustineau ca au 17 ani erau fete.Acum care spune adevarul, Dumnezeu cu mila.Este drept ca in femei nu trebuie sa ai incredere, deoarece una dintre prietenele mele spunea acelasi lucru desi arata destul de mare pentru varsta ei.Am descoperit adevarul, cand i-a dat buletinul postaritei, ca sa poata ridica pensia.Faptul ca v-ati pupat inflacarat, putea da nastere la o catastrofa, deoarece cele mai multe incendii avand cauze necunoscute s-au declansat din acest motiv.Si pe urma, este bine sa nu mai declari public asemenea relatii incendiare, pentru ca daca nu vei fi luat drept terorist, s-ar putea ca si altii sa vrea sa arda in flacarile Gheenei, ceea ce nu este recomandabil populatiei masculine a globului, care ar scadea prin aceste auto-dafeuri in mod ingrijorator, si nu ar mai avea cine sa voteze data viitoare.
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) O iubesc dar am dezamagit-o prea mult ... NoStres  39 7.222
Hot Topic (New) O pot recuceri ?
ai o problema?lasa un sfat sa te ajute.vrei sa dai sfaturi?aici poti
Seva  40 7.951
Hot Topic (New) Poveste fara sfarsit Mede13111  51 5.321