Sfantul Nectarie din Eghina
Scris 02 December 2009 - 10:57 AM
Ma numesc Felicia si as dori sa propun o tema interesanta,despre Sfantul Nectarie din Eghina.
Din intamplare,intrand pe internet nu cu mult timp in urma,am citit despre viata Sfantului si despre numeroasele sale vindecari.Spre rusinea mea,nici nu auzisem de el.Si nici Acatistul Sfantului nu-l aveam.L-am dat jos de pe net.
Citind numeroasele relatari despre vindecarile sale,m-am decis sa citesc si eu Acatistul Sfantului timp de 40 de zile.
Sincera sa fiu,m-au impresinat pana la lacrimi minunile pe care le-a savarsit si pe care inca le savarseste.
Inainte de a incepe sa citesc Acatistul Sfantului,aveam ceva probleme cu inima,in sensul ca aveam niste intepaturi la inima.Aveam de gind sa ma duc la un medic cardiolog sa vad ce am la inima,sa-mi fac un EKG.Eu nu avusesem niciodata probleme cu inima si deodata simteam ca ceva nu e in regula.
Dupa ce am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Nectarie,durerile de inima s-au mai rarit,ma simt mult mai bine.
Problema e ca eu nu am nici macar o iconita cu Sfantul si nici mir de la candela Sfantului nu am.
Am fost la doua biserici si am intrebat daca au iconita cu Sfantul Nectarie si de fiecare data maicutele care vand acolo mi-au spus ca au avut,dar s-au terminat.De mir nici nu poate fi vorba.
O sa mai incerc sa caut pana cand gasesc.
Sfatul meu e sa cititi si voi Acatistul Sfantului Nectarie si veti vedea ca o sa vi se rezolve toate problemele.
Va multumesc.
Scris 02 December 2009 - 11:05 AM
Sau nu te-ai rugat cu destula evlavie?
Ia intreaba-l pe sfant ce parere are despre termenul de 'credibilitate'.
Scris 03 December 2009 - 09:11 AM
Feli30, la Dec 2 2009, 10:57 AM, a spus:
Problema e ca eu nu am nici macar o iconita cu Sfantul si nici mir de la candela Sfantului nu am.
Am fost la doua biserici si am intrebat daca au iconita cu Sfantul Nectarie si de fiecare data maicutele care vand acolo mi-au spus ca au avut,dar s-au terminat.*************
Asta nu e o problema.
Se poate rezolva.
Scris 03 December 2009 - 01:05 PM
Feli30, la Dec 2 2009, 10:57 AM, a spus:
Sfatul meu e sa cititi si voi Acatistul Sfantului Nectarie si veti vedea ca o sa vi se rezolve toate problemele.
Nu exista minuni, doar lucruri neintelese!
Sfatul meu este sa lasati acatistele in pace, nu sunt mai bune decat o ceapa degerata! Prin autosugestie puteti rezolva mai multe lucruri decat toate ciolanele putrezite ale sfintilor la un loc!
Scris 04 December 2009 - 09:25 AM
Citeaza
Daca ea se simte bine asa...de ce nu o lasi in pace?
Aceasta postare a fost editata de Enki: 04 December 2009 - 06:28 PM
Motiv editare: refacut citat
Scris 09 December 2009 - 07:39 PM
Scris 09 December 2009 - 08:13 PM
Slightly, la Dec 9 2009, 06:39 PM, a spus:
Calm Slightly, calm.. nu cred ca numarul de femei pe care te-ai cocotat e relevant in a te face mai barbat si nici banetu' din buzunar
Nenea asta e mort, deci de intrebat poate fi intrebat orice, problema e ca nu poate raspunde... Tu numara pana la 10 si nu te mai rostogoli asa...
Scris 09 December 2009 - 10:20 PM
Feli30, la Dec 2 2009, 10:57 PM, a spus:
Slava Domnului ca ti-am gasit mesajul si am aflat de Sf. Nectar. Iote am si eu niste ofuri de cand cu criza asta,mi se acrira niste investitii pa la americani si tare ma inteapa inima pe tema asta.Ce crezi daca fac rost de acatistu respectiv mi se rezolva napasta financiara? Ca cea de inima o lecuieste dom' cardiolog...n-as dori sa abuzez de serviciile lui sfantu Nectarina.
Aceasta postare a fost editata de Nahreen: 09 December 2009 - 10:21 PM
Scris 10 December 2009 - 12:08 AM
1-Initiatoarea topicului Felicia nu ne spune decat un singur lucru: Credeti in sfantul Nectarie si in minunile savarsite de el.Seamana cu o actiune de prozelitism si atat.
2-Toata lumea care a postat este off topic.
3-Nahreen si Slightly, Felicia nu avea nevoie de bascalia voastra ,suntem pe aria de religie nu la Bla Bla.
Daca exista cineva care poate posta serios despre subiectul topicului, este invitat.Daca nu ,voi propune inchiderea acestui topic.
Cine o poate ajuta pe Felicia sa gaseasca iconita dorita este de asemenea invitat sa o faca.
Cei care au chef sa se distreze pe seama sfantului ,sunt rugati sa se abtina.
Scris 10 December 2009 - 10:46 AM
Pacat!
Ce sa mai zic?Nu mai pot zice nimic.
Si oricum am cumparat icoana sfantului Nectarie.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mormantul lui Mesia ?
Ultima descoperire arheologica ? |
marinaru | 94 | 15.643 |
|
Hristos este adevăratul Lucifer | tota_puri | 4 | 1.510 |
|
Umpleti o coaja de ou goala cu viata(simbolic) | AnMar | 6 | 5.879 |