sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sfantul Nectarie din Eghina Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Felicia Felicia 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-November 09

Scris 02 December 2009 - 10:57 AM

Buna ziua,

Ma numesc Felicia si as dori sa propun o tema interesanta,despre Sfantul Nectarie din Eghina.
Din intamplare,intrand pe internet nu cu mult timp in urma,am citit despre viata Sfantului si despre numeroasele sale vindecari.Spre rusinea mea,nici nu auzisem de el.Si nici Acatistul Sfantului nu-l aveam.L-am dat jos de pe net.
Citind numeroasele relatari despre vindecarile sale,m-am decis sa citesc si eu Acatistul Sfantului timp de 40 de zile.
Sincera sa fiu,m-au impresinat pana la lacrimi minunile pe care le-a savarsit si pe care inca le savarseste.
Inainte de a incepe sa citesc Acatistul Sfantului,aveam ceva probleme cu inima,in sensul ca aveam niste intepaturi la inima.Aveam de gind sa ma duc la un medic cardiolog sa vad ce am la inima,sa-mi fac un EKG.Eu nu avusesem niciodata probleme cu inima si deodata simteam ca ceva nu e in regula.
Dupa ce am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Nectarie,durerile de inima s-au mai rarit,ma simt mult mai bine.
Problema e ca eu nu am nici macar o iconita cu Sfantul si nici mir de la candela Sfantului nu am.
Am fost la doua biserici si am intrebat daca au iconita cu Sfantul Nectarie si de fiecare data maicutele care vand acolo mi-au spus ca au avut,dar s-au terminat.De mir nici nu poate fi vorba.
O sa mai incerc sa caut pana cand gasesc.
Sfatul meu e sa cititi si voi Acatistul Sfantului Nectarie si veti vedea ca o sa vi se rezolve toate problemele.
Va multumesc.
0

#2 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 02 December 2009 - 11:05 AM

Pai vad ca tie nu ti s-a rezolvat una minora: nu ai gasit iconita chiar cu 'Sfantul' Nectarie.
Sau nu te-ai rugat cu destula evlavie?

Ia intreaba-l pe sfant ce parere are despre termenul de 'credibilitate'.
0

#3 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 03 December 2009 - 09:11 AM

Vezi postareaFeli30, la Dec 2 2009, 10:57 AM, a spus:

Problema e ca eu nu am nici macar o iconita cu Sfantul si nici mir de la candela Sfantului nu am.
Am fost la doua biserici si am intrebat daca au iconita cu Sfantul Nectarie si de fiecare data maicutele care vand acolo mi-au spus ca au avut,dar s-au terminat.*************

Asta nu e o problema.
Se poate rezolva.
0

#4 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 03 December 2009 - 01:05 PM

Vezi postareaFeli30, la Dec 2 2009, 10:57 AM, a spus:

Sincera sa fiu,m-au impresinat pana la lacrimi minunile pe care le-a savarsit si pe care inca le savarseste.

Sfatul meu e sa cititi si voi Acatistul Sfantului Nectarie si veti vedea ca o sa vi se rezolve toate problemele.

Nu exista minuni, doar lucruri neintelese!

Sfatul meu este sa lasati acatistele in pace, nu sunt mai bune decat o ceapa degerata! Prin autosugestie puteti rezolva mai multe lucruri decat toate ciolanele putrezite ale sfintilor la un loc!
0

#5 Utilizator offline   Katakuna_2009 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-November 09

Scris 04 December 2009 - 09:25 AM

Citeaza

Sfatul meu este sa lasati acatistele in pace, nu sunt mai bune decat o ceapa degerata! Prin autosugestie puteti rezolva mai multe lucruri decat toate ciolanele putrezite ale sfintilor la un loc!

Daca ea se simte bine asa...de ce nu o lasi in pace?

Aceasta postare a fost editata de Enki: 04 December 2009 - 06:28 PM
Motiv editare: refacut citat

0

#6 Utilizator offline   Sentinel 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 27-January 09

Scris 09 December 2009 - 07:39 PM

Sa-l intrebi pe sfantul tau cati bani a facut la viata lui si cu cate femei a fost. Sunt tare curios :friends:
0

#7 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 09 December 2009 - 08:13 PM

Vezi postareaSlightly, la Dec 9 2009, 06:39 PM, a spus:

Sa-l intrebi pe sfantul tau cati bani a facut la viata lui si cu cate femei a fost. Sunt tare curios :doh:

Calm Slightly, calm.. nu cred ca numarul de femei pe care te-ai cocotat e relevant in a te face mai barbat si nici banetu' din buzunar :friends:

Nenea asta e mort, deci de intrebat poate fi intrebat orice, problema e ca nu poate raspunde... Tu numara pana la 10 si nu te mai rostogoli asa...
0

#8 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 09 December 2009 - 10:20 PM

Vezi postareaFeli30, la Dec 2 2009, 10:57 PM, a spus:

Slava Domnului ca ti-am gasit mesajul si am aflat de Sf. Nectar. Iote am si eu niste ofuri de cand cu criza asta,mi se acrira niste investitii pa la americani si tare ma inteapa inima pe tema asta.Ce crezi daca fac rost de acatistu respectiv mi se rezolva napasta financiara? Ca cea de inima o lecuieste dom' cardiolog...n-as dori sa abuzez de serviciile lui sfantu Nectarina.
:lol2:

Aceasta postare a fost editata de Nahreen: 09 December 2009 - 10:21 PM

0

#9 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 10 December 2009 - 12:08 AM

Acest topic sufera din toate punctele de vedere.
1-Initiatoarea topicului Felicia nu ne spune decat un singur lucru: Credeti in sfantul Nectarie si in minunile savarsite de el.Seamana cu o actiune de prozelitism si atat.
2-Toata lumea care a postat este off topic.
3-Nahreen si Slightly, Felicia nu avea nevoie de bascalia voastra ,suntem pe aria de religie nu la Bla Bla.

Daca exista cineva care poate posta serios despre subiectul topicului, este invitat.Daca nu ,voi propune inchiderea acestui topic.
Cine o poate ajuta pe Felicia sa gaseasca iconita dorita este de asemenea invitat sa o faca.
Cei care au chef sa se distreze pe seama sfantului ,sunt rugati sa se abtina.

0

#10 Utilizator offline   Felicia Felicia 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-November 09

Scris 10 December 2009 - 10:46 AM

Am constatat cu durerere in suflet ca sunt multi care nu cred in puterea Sfintilor.
Pacat!
Ce sa mai zic?Nu mai pot zice nimic.
Si oricum am cumparat icoana sfantului Nectarie.
:rot: :lol2:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Mormantul lui Mesia ?