sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cateva intamplari...ciudate sa va spun si voua cateva chestii...putin mai ciudate [pt mine] Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   atrofiata 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-August 08

Scris 09 August 2008 - 05:01 PM

Vezi postareaSaBy_nightelf, la Aug 5 2008, 06:14 PM, a spus:

Ciudat ca si mie m-i se intamlpla la fel.Intr-o zi eram pe scari la un bloc si simteam de parca nu eram eu,doar o particica foarte mica din mine era in mine :o: .Uneori m-i se intampla asta inainte sa m-i se intample ceva rau sau ciudat. Si imi revin dupa max. o saptamana.Ar trebui sa deschidem un toppic cu subiectul asta. :cry: :P

si cand iti revii,e totu de la sine sau faci tu ceva ca sa ajungi la starea anterioara(cea in care te simti in totalitate ca fiind tu)?
0

#22 Utilizator offline   SaBy_nightelf 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-March 08

Scris 10 August 2008 - 12:08 PM

Vezi postareaatrofiata, la Aug 9 2008, 06:01 PM, a spus:

si cand iti revii,e totu de la sine sau faci tu ceva ca sa ajungi la starea anterioara(cea in care te simti in totalitate ca fiind tu)?

Pai uneori cam totul e de la sine :roll: dar m-i s-a intamplat intr-o zi sa fiu relaxata(senzatia asta ca nu sunt in totalitate eu ma relaxeaza uneori :) ) si pur si simplu dupa vreo 5 minute am uitat si mi-am revenit :).Am simtit ca si cum cineva ar iesi din mine si eu am revenit la normal :cheer: .Si atunci cand "nu sunt eu in totalitate" ma simt parca controlata de cineva. :roll: iar cand imi revin,acel cineva "taie sforile".Stiu ca suna ciudat dar eu asa ma simt in acele momente. :roll:
0

#23 Utilizator offline   SaBy_nightelf 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 August 2008 - 06:30 PM

Am mai intalnit persoane care sa aiba problema asta.De exemplu verisoara mea are aceeasi problema dar nu ziua ci noaptea.Mi-a zis odata pe messenger ca de obicei ea cand aproape a adormit se scoala fara nici un motiv.Mi-a zis ca simte de parca cineva ar trece prin ea cu o forta mare si ar scula-o.E drept ca de la un timp in casa ei se petrec lucruri foarte ciudate si fara un raspuns logic.Dar eu merg in vizita la ea luna aceasta si o sa incerc sa fac poze si sa filmez si daca prind ceva ciudat pe o poza sau filmulet,o sa le postez aici ca sa va da-ti cu parerea.
0

#24 Utilizator offline   alexandra_hutton 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-August 08

Scris 10 August 2008 - 09:01 PM

Cand esti mic esti mai receptiv la prezenta altor lumi care se intersecteaza cu a noastra.
Aveam un pian acasa si dimineata devreme tot timpul vedeam lupi sub el.Sau ma rog semanau foarte tare cu lupii.
Normal ca nu ma credea nimeni, si cu timpul aceste experiente dispar pentru ca mintea(influentata de ce spun cei din jur) incepe sa se inchida fata de alte dimensiuni daca putem sa spunem asa.

Eu am o fetita care acum are 1 an jumate, acum cateva luni veneam spre casa si ma suna ingrozita surioara care era singura cu micuta in casa cum ca Altheea(fetita) se joaca cu cineva care nu se vede :(

Vezi postareaPickle-chan, la Jun 24 2008, 09:33 AM, a spus:

Suna ciudat, insa in majoritatea timpului cu totii auzim zgomote ciudate, voci, vedem umbre, obiecte levitand s.a.m.d
Aici puteti povesti astfel de experiente inexplicabile si uimitoare, lucuri ce v-au uimit, dar si nelamuriri.

Eu de pilda, cand eram mai mic, bunicul meu murise. Insa nu prea stiam eu cum e cand mori sau ce inseamna moartea.
Bunica mea a chemat cam toata fam. la ea acasa, si logic si pe mine si parintii mei.
Cand am ajuns acolo, toata lumea plangea si tipa. Il tot strigau pe bunicul.
Insa, pe canapea, intr-un colt discret, il vedeam. Ba mai mult, ii simteam energia. Era imbracat intr-un halat alb cu albastru, pufos.
Avea ochii inchisi si era foarte suparat, transpirat.
Insa mama mea m-a asigurat ca in acea zi, el era in sicriu ( care se afla tot in casa) , si era imposibil ca el sa fie pe canapea.
Tin minte ca l-am vazut si facand cateva miscari.
Dar lumea zice ca spiritele sunt greu de vazut, mai ales de copii. So, cum credeti ca s-a intamplat asta ? :blink:

Now you :spiteful:

0

#25 Utilizator offline   onutza2008 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-July 08

Scris 11 August 2008 - 09:10 AM

Anul trecut am fost intr-o excursie cu scoala.Ne-am cazat la o pensiune si spre seara am mers sa vedem locurile(am trecut printr-o padurice care era langa pensiunea noastra)am mers noi ce am mers si am ajus peun camp.Cu noi au mers si 2 caini(unu in fata si unu in spate parca ne pazeau :spiteful: )deodata la din spate a inceput sa latre la cineva sau ceva de acolo.Nu putea fi nimeni acolo pt ca era un camp gol,eram doar noi.Ne-am intors,am mai stat noi la palavrageala pana pe la 2 si ceva 3 si ne-am culcat.(stateam cu inca o colega in camera)colega a adormit si pt ca eu adorm mai greu de felu meu stateam cu ochii inchisi si ma gandeam..deodata patul meu a inceput sa se zgiltane tare.Nu am avut tupeu sa deschid ochii asa ca nu am vazut nimic.A doua zi am plecat sa vedem pe acolo locuri si in autocar toti se plangeau ca nu au putut dormi aseara,lumina se aprindea si se stingea singura,se aud tot felu de lucruri stranii..ma rog.In camera atmosfera era destul de apasatoare si nu ne simteam prea bine. :spiteful:ma rog.. asta e una din intamplarile mele de genu asta da nu mai am chef sa scriu 8) :clapping:
0

#26 Utilizator offline   SaBy_nightelf 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 August 2008 - 10:32 AM

Am o intrebare.Poate ca o sa sune stupid dar,spiritele bune(daca exista asa ceva) se arata prin fumuri albe iar cele rele prin fumuri negre?Ca odata am observat noaptea ca ceva alb se plimba prin camera mea,iar de vreo 3 zile dimineata vad ceva negru,sub forma unui om stand in fata camerei mele dar niciodata nu a intrat 8) A-s vrea sa stiu ce se petrece in casa mea. :spiteful:
0

#27 Utilizator offline   atrofiata 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 03-August 08

Scris 11 August 2008 - 03:22 PM

Vezi postareaSaBy_nightelf, la Aug 10 2008, 01:08 PM, a spus:

Pai uneori cam totul e de la sine ;) dar m-i s-a intamplat intr-o zi sa fiu relaxata(senzatia asta ca nu sunt in totalitate eu ma relaxeaza uneori :roll: ) si pur si simplu dupa vreo 5 minute am uitat si mi-am revenit :).Am simtit ca si cum cineva ar iesi din mine si eu am revenit la normal :clapping: .Si atunci cand "nu sunt eu in totalitate" ma simt parca controlata de cineva. :) iar cand imi revin,acel cineva "taie sforile".Stiu ca suna ciudat dar eu asa ma simt in acele momente. :yes:

nu suna deloc ciudat...ma bucur ca am gasit pe cineva care sa simta ceva similar cu ce simt eu:D :spiteful: 8)

Vezi postareaSaBy_nightelf, la Aug 10 2008, 07:30 PM, a spus:

Am mai intalnit persoane care sa aiba problema asta.De exemplu verisoara mea are aceeasi problema dar nu ziua ci noaptea.Mi-a zis odata pe messenger ca de obicei ea cand aproape a adormit se scoala fara nici un motiv.Mi-a zis ca simte de parca cineva ar trece prin ea cu o forta mare si ar scula-o.E drept ca de la un timp in casa ei se petrec lucruri foarte ciudate si fara un raspuns logic.Dar eu merg in vizita la ea luna aceasta si o sa incerc sa fac poze si sa filmez si daca prind ceva ciudat pe o poza sau filmulet,o sa le postez aici ca sa va da-ti cu parerea.

cam ce se intampla in casa ei?pana avem ocazia sa ne delectam(sau nu) cu pozele sau filmuletu,ai putea povesti ceva :yes:
0

#28 Utilizator offline   SaBy_nightelf 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 August 2008 - 04:56 PM

Vezi postareaatrofiata, la Aug 11 2008, 04:22 PM, a spus:

nu suna deloc ciudat...ma bucur ca am gasit pe cineva care sa simta ceva similar cu ce simt eu:D :spiteful: 8)

cam ce se intampla in casa ei?pana avem ocazia sa ne delectam(sau nu) cu pozele sau filmuletu,ai putea povesti ceva :)

Pai imi tot zice de vreo luna ca noaptea aude zgomote din bucatarie(ea are camera la etaj,chiar sub bucatarie,iar eu am vizitat-o de mai multe ori si poti auzi tot ce se petrece in bucatarie),pe langa frigider.Sau e o camera,camera galbena,in care mi-a zis ca se simte privita si odata a vazut chiar si un fel de fatza :clapping: Cea mai ciudata e ca intr-o zi eu eram in vizita la ea si pe timpul zilei a cazut o usita de la un raft(era destul de mica).Noaptea noi 2 am dormit in acea camera si eu statea chiar langa raftul acela.Dupa vreo 5 minute,chiar inainte sa adorm,usita aia mi-a cazut in cap :roll: .Dar bine mersi putea sa cada si ziua.Dar dimineata mi-a zis ca a auzit(inainte sa imi cada in cap usita) ca si cum cineva s-ar fi ridicat de pe scaun(era si un scaun in camera aia) si ca cineva ar fi tras usita. Alte lucruri ciudate se intampla chiar si ziua.De exemplu vorbeam cu ea pe messenger si imi tot zicea ca cineva bate in masa si geam.Ciudat ca asta m-i s-a intampla si mie intr-o zi cand eram acasa. Mi-a mai zis ca odata i s-a intampla noaptea sa mearga in dormitorul parintilor ei si mama ei o intreba ce vrea si ea nu raspundea.Dar dimineata nu isi mai reamintea ce a facut noaptea aceea. Si inca un lucru.Chiar pe holul de la etaj sunt niste scari care merg spre pod.De fiecare data cand urc scarile alea ma simt privita.Si intr-o zi m-am dus sa vad papagalii(ei au niste papagali langa scari) si simteam ca cineva se uita la mine de pe scari.Recunosc ca acolo nu sunt geamuri si chiar si ziua e destul de intunecat.Iar in pod nu e nimic altceva decat o masa de biliard,lucruri de constructie si resturi de materiale.Iar chetia cu fetzele...Mi-a aratat niste poze,majoritatea seara.O sa fac rost din nou de ele si o sa le postez azi.Cred. :) Cam atat. Si venind vorba despre cand merg la ea.O sa o vizitez pe 17 august.Nu stiu exact cat stau dar cred ca o saptamana.Va asigur ca e verisoara mea si o stiu de 12 ani asa ca stiu cand minte si cand nu.E foarte draguta si ea nu minte in legatura cu chestiile astea,mai ales pe mine.
0

#29 Utilizator offline   SaBy_nightelf 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 August 2008 - 09:49 AM

Si in legatura cu pozele cu fetzele...nu le mai are :cheer: ...Le-a sters :cheer:
0

#30 Utilizator offline   onutza2008 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-July 08

Scris 18 August 2008 - 01:25 PM

Se intampla inainte sa se termine scoala cu cateva zile... :cheer: Mergeam spre scoala ca in fiecare dimineata :) si langa usa de la intare am vazut o silueta,nu am putut sa ii vad fata doar am vazut ca era galben-portocalie ca si cum ar fi fost imbracata intr-o haina de ploaie...cum m-am apropiat mai mult am simtit un parfum floral pentru cateva sec si dupaia a disparut.In aceeasi zi in timpul unei ore stateam si ma gandeam cand deodata o mina din spate mi-a impins mina .Mai tarziu a inceput sa se deschida usa singura.. :doh: .Dupa cateva zile am vazut din nou silueta acasa la geam,su uita la mine si iar am simtit parfumul acela.De atunci nu am mai vazut-o.Trebuie sa mentionez ca blocul meu e langa cimitir si scoala e despartita de cimitir printr-un gard :D aproape tot timpul se intampla lucruri...eram o data la scoala si dadeam un test si pe la sfarsitul orei a inceput lumina sa se aprinda,sa se stinga si tot asa..am ramas toti :P :cheer: .Daca imi mai aduc aminte mai zic :cheer:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Alternative la calmante
topic spart
The Unknown  39 8.154
Replici noi Convocarea
...in magie
Bagherra  0 942
Hot Topic (New) Real sau ireal? Diana10didi  25 4.306
Hot Topic (New) Atasamente Calatorii in astral......realitate sau iluzie?
topice combinate
andi_  475 68.856
Replici noi Ce este meditatia? Cazzone  15 2.693