Incalzirea globala e evidenta. a unii nu au incalzire in casa, asta nu inseamna ca nu avem anii record, de calzi, unul mai cald ca altul, mai ales de 4 ani.
E mai degraba benefic cu incalzirea. Iar faptul ca unii oficiali venali vor sa scoata bani si din asta arata caracterul acelor oficiali si nu caracterul si cauza incalzirii.
Eu vreau o discutie despre cauze nu sa negam sau afirmam incalzirea. Oricune poate observa mai ales durata periodelor de valuri anormale de caldura, in toate anotimpurile. Iar in cele de trecere, sint vinturi mai puternice.
Deasemenea, plafonul de nori a coborit f jos, brusc din 2005. Mai ales in cimpie. La citeva sute-1000 m, vara pe caldura. Ca iarna e oricum jos. Si asta fara sa vina frig dupa aceea. Asta ca unul din multele fenomene ciudate care arata ca se intimpla ceva.
Tot ca o paranteza, o sa adaug ca a fost un avertisment, cum ca omenirea era pregatita ptr fenomenele care urmau sa vina. Avertismentul era in dec 7, eu am aflat in dec 8. Atunci habar nu aveam despre ce era vorba. Cu toate ca intuitia mea imi spunea ca vor fi fenomene naturale si cosmice, care ar putea irita oamenii. Ca dovada ca pregatirea a avut loc este ca nu a izbucnit nici un razboi major.
Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 03 December 2009 - 01:52 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS