sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Incalzirea globala Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 03 December 2009 - 01:50 AM

Ceva mai multa seriozitate in abordarea subiectului, nu ar strica,
Incalzirea globala e evidenta. a unii nu au incalzire in casa, asta nu inseamna ca nu avem anii record, de calzi, unul mai cald ca altul, mai ales de 4 ani.
E mai degraba benefic cu incalzirea. Iar faptul ca unii oficiali venali vor sa scoata bani si din asta arata caracterul acelor oficiali si nu caracterul si cauza incalzirii.

Eu vreau o discutie despre cauze nu sa negam sau afirmam incalzirea. Oricune poate observa mai ales durata periodelor de valuri anormale de caldura, in toate anotimpurile. Iar in cele de trecere, sint vinturi mai puternice.
Deasemenea, plafonul de nori a coborit f jos, brusc din 2005. Mai ales in cimpie. La citeva sute-1000 m, vara pe caldura. Ca iarna e oricum jos. Si asta fara sa vina frig dupa aceea. Asta ca unul din multele fenomene ciudate care arata ca se intimpla ceva.

Tot ca o paranteza, o sa adaug ca a fost un avertisment, cum ca omenirea era pregatita ptr fenomenele care urmau sa vina. Avertismentul era in dec 7, eu am aflat in dec 8. Atunci habar nu aveam despre ce era vorba. Cu toate ca intuitia mea imi spunea ca vor fi fenomene naturale si cosmice, care ar putea irita oamenii. Ca dovada ca pregatirea a avut loc este ca nu a izbucnit nici un razboi major.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 03 December 2009 - 01:52 AM

0

#12 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 03 December 2009 - 02:05 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Dec 3 2009, 12:50 AM, a spus:

Eu vreau o discutie despre cauze nu sa negam sau afirmam incalzirea.

Hai sa te lamuresc, nu descriu in scris deoarece sunt mult mai bine prezentate in materialul urmator:
(dureaza 9 ore, dar rabdare, fara sa sari, sa-l vezi de la inceput la sfarsit - se explica si incalzirea globala - apoi sa-mi spui cum ti se pare explicatia)

Dacă nu sunteţi familiarizat cu lucrările minunate ale lui Nassim Haramein, pregătiţi-vă pentru o extraordinară odisee în hiperspaţiu şi dincolo de el. Haramein, ce şi-a petrecut întreaga viaţă cercetând în domeniile fizicii începând cu teoriile cuantice până la ecuaţiile relativiste şi cosmologie, vă va conduce printr-o discuţie fascinantă dirijată spre o înţelegere laică a naturii fundamentale a Universului şi a Creaţiei, ce include găuri negre, forţe gravitaţionale, dimensiuni, şi chiar structura spaţiului în sine – toate reprezentând părţile componente ale Teoriei unificate a câmpului acum terminată. Prezentarea nu se termină doar cu introducerea în teoria sa, ci include descrierea drumului său ce i-a determinat aceste perspective, ce se ţes între textele şi monumentele civilizaţiilor antice, biologie, chimie şi rolul primordial al Conştiinţei – toate contribuind la îmbogăţirea credibilităţii teoriei sale. Conferinta este ţinută în vara anului 2004 la librăria de metafizică din Rogue Valley, Oregon, SUA.

Nassim Haramein - Teoria unificata a campului partea 1/2
http://video.google....58657384449741#

Nassim Haramein - Teoria unificata a campului partea 2/2
http://video.google.com/videoplay?docid=-3...4702&hl=en#
0

#13 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 03 December 2009 - 04:53 AM

Vezi postareaPippo, la Dec 3 2009, 02:05 AM, a spus:

Hai sa te lamuresc, nu descriu in scris deoarece sunt mult mai bine prezentate in materialul urmator:
(dureaza 9 ore, dar rabdare, fara sa sari, sa-l vezi de la inceput la sfarsit - se explica si incalzirea globala - apoi sa-mi spui cum ti se pare explicatia)

Dacă nu sunteţi familiarizat cu lucrările minunate ale lui Nassim Haramein, pregătiţi-vă pentru o extraordinară odisee în hiperspaţiu şi dincolo de el. Haramein, ce şi-a petrecut întreaga viaţă cercetând în domeniile fizicii începând cu teoriile cuantice până la ecuaţiile relativiste şi cosmologie, vă va conduce printr-o discuţie fascinantă dirijată spre o înţelegere laică a naturii fundamentale a Universului şi a Creaţiei, ce include găuri negre, forţe gravitaţionale, dimensiuni, şi chiar structura spaţiului în sine – toate reprezentând părţile componente ale Teoriei unificate a câmpului acum terminată. Prezentarea nu se termină doar cu introducerea în teoria sa, ci include descrierea drumului său ce i-a determinat aceste perspective, ce se ţes între textele şi monumentele civilizaţiilor antice, biologie, chimie şi rolul primordial al Conştiinţei – toate contribuind la îmbogăţirea credibilităţii teoriei sale. Conferinta este ţinută în vara anului 2004 la librăria de metafizică din Rogue Valley, Oregon, SUA.

Nassim Haramein - Teoria unificata a campului partea 1/2
http://video.google....58657384449741#

Nassim Haramein - Teoria unificata a campului partea 2/2
http://video.google.com/videoplay?docid=-3...4702&hl=en#

Eu nu am timp sa vizionez un film de 9 ore. Unificarea cimpului se face prin noi, prin constiinta noastra. Prin intelegerea inalta a tot.
0

#14 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 03 December 2009 - 01:56 PM

Intunecarea globala - un fenomen care, cel putin teoretic, ar putea contrabalansa incalzirea globala, dar care este tot atat de periculos ca si incalzirea!

"Intunecarea globala este un termen mai putin cunoscut decat incalzirea globala, dar asta nu inseamna ca este mai putin periculos. Fenomenul este creat de reducerea graduala a cantitatii de lumina care ajunge la suprafata Pamantului, observata de-a lungul catorva decade, de cand au inceput masuratorile sistematice in anii ’50. Se crede ca se datoreaza cresterii numarului de particule poluante (fum, praf etc) eliberate in atmosfera prin activitati umane. Efectul variaza de la o locatie la alta, dar global cantitatea de lumina care atinge suprafata Pamantului a scazut cu 4% intre 1960 si 1990. Intunecarea globala creeaza un efect de racire asupra Pamantului care ar fi putut masca partial efectul de sera si al incalzirii globale. Acest lucru il face deosebit de periculos."
http://www.incalzire...ecarea-globala/
0

#15 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 December 2009 - 03:58 PM

Vezi postareaApopii, la Dec 3 2009, 12:56 PM, a spus:

Intunecarea globala - un fenomen care, cel putin teoretic, ar putea contrabalansa incalzirea globala, dar care este tot atat de periculos ca si incalzirea!

"Intunecarea globala este un termen mai putin cunoscut decat incalzirea globala, dar asta nu inseamna ca este mai putin periculos. Fenomenul este creat de reducerea graduala a cantitatii de lumina care ajunge la suprafata Pamantului, observata de-a lungul catorva decade, de cand au inceput masuratorile sistematice in anii ’50. Se crede ca se datoreaza cresterii numarului de particule poluante (fum, praf etc) eliberate in atmosfera prin activitati umane. Efectul variaza de la o locatie la alta, dar global cantitatea de lumina care atinge suprafata Pamantului a scazut cu 4% intre 1960 si 1990. Intunecarea globala creeaza un efect de racire asupra Pamantului care ar fi putut masca partial efectul de sera si al incalzirii globale. Acest lucru il face deosebit de periculos."
http://www.incalzire...ecarea-globala/

Astea se pare ca sunt vrajeli. Efecul de incalzire globala se datoreaza activitatii intense a soarelui care si-a intensificat activitatea in ultimul timp. De fapt efectul incalzirii ar fi detectabil si pe celelalte planete (ceea ce confirma ca soarele este cauza principala, cauza poluarii fiind o speculatie contrazisa dealtfel la o analiza mai atenta). Nu am date concrete la dispozitie, dar vezi documentarul de mai sus, apoi cauta informatii despre activitatea soarelui din ultimii 30 de ani.

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Dec 3 2009, 03:53 AM, a spus:

Eu nu am timp sa vizionez un film de 9 ore. Unificarea cimpului se face prin noi, prin constiinta noastra. Prin intelegerea inalta a tot.

Dar sa cauti dovezi cat mai exacte care sa-ti sustina crezurile ai...

Ca sa nu mai vorbesc de "Unificarea cimpului se face prin noi, prin constiinta noastra. Prin intelegerea inalta a tot."

In ce crezi ca ar putea consta aceasta "intelegere inalta", daca nu intr-o simtire si luciditate maxima.
0

#16 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 03 December 2009 - 05:45 PM

Vezi postareaPippo, la Dec 3 2009, 03:58 PM, a spus:

Efecul de incalzire globala se datoreaza activitatii intense a soarelui care si-a intensificat activitatea in ultimul timp.

Este posibil sa fie asa cum spui tu. Voi cauta si daca voi gasi informatii concludente bazate pe masuratori desfasurate de-a lungul timpului, si nu doar ipoteze asa cum sunt majoritatea dealtfel, le voi posta aici.
0

#17 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 03 December 2009 - 06:16 PM

Eu unul astept cu infrigurare timpul cand vremea la noi in tara va avea aspect de clima tropicala. Poate atunci constientizam ca vremurile se schimba intr-adevar...
0

#18 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 03 December 2009 - 06:20 PM

Mi-e greu sa vad vreo deosebire esentiala intre taxele pentru evitarea incalzirii globale si impozitul "pe fum" din istoria :o:

S-ar zice ca la noi au fost primii ecologisti :doh:
0

#19 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 03 December 2009 - 06:58 PM

Încălzirea globală este o consecinţă a creşterii concentraţiei gazelor de seră, în special a dioxidului de carbon şi a metanului.
Câţiva ani de anomalie termică pozitivă nu sunt un semn al schimbărilor climatice, schimbarea bilanţului radiativ este mult mai semnificativ. Nu, soarele nu şi-a intensificat activitatea în afara ciclurilor obişnuite de 11 ani.
Încălzirea globală nu înseamnă o creştere lentă şi continuă a temperaturii pe întreaga planetă. Este posibil ca în unele regiuni temperatura să scadă, cel puţin în prima fază. De asemenea, în unele zone vor fi afectate de secetă, iar altele, de inundaţii.
Unii climatologi vor să ne convingă de faptul că nu există niciun pericol, că de fapt ar urma o fază glaciară. Însă, în absenţa oricăror teorii care să explice glaciaţiunile, doar simpla inducţie, că în trecut au existat câteva faze glaciare şi aceasta ar dovedi o nouă glaciaţiune, nu rezistă unei analize lucide.
Dimpotrivă, încălzirea poate fi apreciată destul de uşor pe baza bilanţului radiativ global. În plus se adaugă scăderea albedoului datorat topirii gheţarilor. Problema mai complicată este realizarea unor modele mai precise la nivelul continentelor. Aceasta pentru că ar trebui luaţi în consideraţie mai mulţi factori: schimbarea direcţiei curenţilor, schimbarea intensităţii ciclonilor şi anticiclonilor... Orice schimbare, cât de mică a acestora duce la consecinţe uriaşe la nivel continental.
Efectele prafului din atmosferă pot fi, de asemenea, în sensul încălzirii, ţinând cont de albedoul mai mare, de faptul că acesta este mai dens în apropierea solului, că particulele de praf pot constitui nuclee de condensare care să intensifice nebulozitatea de asemenea cu rol de seră.
0

#20 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 December 2009 - 07:57 PM

Vezi postareaMarinel, la Dec 3 2009, 05:58 PM, a spus:

Nu, soarele nu şi-a intensificat activitatea în afara ciclurilor obişnuite de 11 ani.

Tipul din link-ul de mai sus sustine ca la ultimul ciclu, de prin 2000, activitatea solara nu s-a redus ca de obicei. Unul din 2 minte, el sau NASA. Pana la urma gasim noi mincinosul :doh:

Apopii: Daca ai timp, verifica sursele lui Nassim Haramein despre activitatea solara.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ciocniri intre galaxii vali_  36 10.316
Hot Topic (New) Imagineaza Zen`  19 3.755
Hot Topic (New) Atasamente Natural sau artificial?
Gaurile din Guatemala City
Silver99  63 8.136
Hot Topic (New) Ipoteza despre vraji si telepatie
Vrajile si prezentele pe care le simt unii sunt trucuri telepatice
Alexandru01  63 7.105
Hot Topic (New) Diferenta dintre spirit si suflet? ArteMiss  55 12.073