sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Laptop Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Alexandru-Mihai 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-November 09

Scris 30 November 2009 - 09:11 PM

Am incercat sa conectez un latop la internetul meu.am internet prin modem asa ca ar fi trebuit sa se conecteze imediat,insa imi apare conection is limited or no conectivity.la receveid imi apare 0.Am incercat si am pus setarile cum erau si pe pc,insa la received tot 0 era....ce trebuie sa fac?
0

#2 Utilizator offline   Routernet 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-November 09

Scris 21 December 2009 - 02:25 PM

Vezi postareaAlexandru-Mihai, la Nov 30 2009, 10:11 PM, a spus:

Am incercat sa conectez un latop la internetul meu.am internet prin modem asa ca ar fi trebuit sa se conecteze imediat,insa imi apare conection is limited or no conectivity.la receveid imi apare 0.Am incercat si am pus setarile cum erau si pe pc,insa la received tot 0 era....ce trebuie sa fac?

Aici la tine problema poate fi ori de la modem (depinde ce modem este) ori este necesar sa setezi tu ip-urile si dns-urile la tine la calculator. Daca ai internet prin clicknet incearca sa setezi tu manual ip-ul (192.168.0.15), subnet mask (255.255.255.0) si default gatway (192.168.0.1) iar la dns pui ip-urile de la romtelecom (193.231.100.130 si 193.231.100.134).
Daca tot mai ai probleme da-mi un pm si vedem cum o rezolvam.
0

#3 Utilizator offline   danny1dd 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 24-October 07

Scris 12 April 2010 - 09:30 PM

Vezi postareaAlexandru-Mihai, la Nov 30 2009, 10:11 PM, a spus:

ai facut modificari la "network adapters" ? sau unele programe ti-au facut, nu vreau sa dau nume dar unele programe ca tuneUP... iti fac ravagii din comp daca nu sti sa umbli cu ele;)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi WINDOWS
Din nou probleme la WINDOWS
scarfacce  9 4.653
Replici noi cum transformi o prezentare power point(pps) in video(avi) 2oo9cora  0 1.496
Replici noi HELP! Explicatie rezultat search Yahoo!
La cautare pe Yahoo! imi apare numele pe o pagina XXX
ellaz  5 2.976
Replici noi servar cgyonut  3 2.114
Replici noi conexiunea de internet
cum sa ne conectam la internet
Mikicita  0 362