sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre vaccinuri Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Manupal 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-November 09

Scris 30 November 2009 - 11:14 AM

STIE CINEVA CE VACCINURI S-AU FACUT IN ANII 1980-1985?STITI LA SCOALA NE FACEAU VACCINURI,SI NU MAI STIU CE VACCINURI NE-AU FACUT.SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA VA ROG.MULTUMESC ANTICIPAT.
0

#2 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 02 December 2009 - 01:58 PM

Eu cred ca depinde si de varsta pe care o aveai intre 1980 si 1985.

#3 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 02 December 2009 - 02:21 PM

Cu siguranta se faceau in scoala anti hepatita A si antitetanos, se mai facea antipolio (cel luat pe o bucatica de zahar), dar asa cum spune Darianna mai depinde si ce varsta aveai pt ca nu toate se faceau anual.
0

#4 Utilizator offline   Manupal 

• Boboc
  • Pip

Scris 02 December 2009 - 09:07 PM

Pai la clasele 1-4 se faceau vaccinuri,in scoala ma refer.Ma intrebam,dar,cred ca nu mai are rost sa intreb sau sa ma intreb,fiindca avind in vedere ca azi mai mult ca oricind se fac vaccinuri atit de periculoase care contin atitea boli,cred ca si atunci ne-au vaccinat ca sa nu mai gindim si evident sa ne imbolnavim,ma rog multumesc lui Dumnezeu,ca nu e cazul la mine,dar ma uit in jurul meu,si nu pot sa nu ma intreb........
0

#5 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 02 December 2009 - 09:48 PM

Nu stiu daca e de preferat sa risti tetanosul care e o boala ingrozitoare si mortala sau poliomielita care te paralizeaza inainte sa te ucida numai din dorita de a ramane nevaccinat si asta din cauza unor indivizi care vad teorii ale conspiratiei si in gandacii de bucatarie, dar ma rog... god is great, as vrea totusi sa vad daca ai avea curajul sa faci o transfuzie de sange infectat cu hepatita A in speranta ca dumnezeu va ucide virusul :doh:

Aceasta postare a fost editata de MoselAnca: 02 December 2009 - 09:58 PM

0

#6 Utilizator offline   Manupal 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 December 2009 - 08:49 AM

Vezi postareaMoselAnca, la Dec 2 2009, 09:48 PM, a spus:

Nu stiu daca e de preferat sa risti tetanosul care e o boala ingrozitoare si mortala sau poliomielita care te paralizeaza inainte sa te ucida numai din dorita de a ramane nevaccinat si asta din cauza unor indivizi care vad teorii ale conspiratiei si in gandacii de bucatarie, dar ma rog... god is great, as vrea totusi sa vad daca ai avea curajul sa faci o transfuzie de sange infectat cu hepatita A in speranta ca dumnezeu va ucide virusul :doh:

Hepatita A nu este o boala.Hepatita A este cind copii la nastere fac acel (nu stiu exact acum denumirea imi scapa-cind se invinetesc-se ingalbenesc...),e daca nu-l faci atunci il faci cind esti mai mare.dar asta nu e periculos,este o disfunctie a ficatului care are puterea sa se regenereze.nu este un virus.
0

#7 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 03 December 2009 - 09:18 AM

Vezi postareaManupal, la Dec 3 2009, 08:49 AM, a spus:

Hepatita A nu este o boala.Hepatita A este cind copii la nastere fac acel (nu stiu exact acum denumirea imi scapa-cind se invinetesc-se ingalbenesc...),e daca nu-l faci atunci il faci cind esti mai mare.dar asta nu e periculos,este o disfunctie a ficatului care are puterea sa se regenereze.nu este un virus.

http://www.sanatatea...-hepatita-a.htm
0

#8 Utilizator offline   MoselAnca 

• Schwarze Schaf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 03 December 2009 - 09:35 AM

Vezi postareaManupal, la Dec 3 2009, 07:49 AM, a spus:

Tu esti real? pe ce lume traiesti? daca te intereseaza vaccinarile din anii 80- 85 ai aproximativ aceeasi varsta cu mine :o:

Ar trebui sa fi fericit ca te-ai nascut in vremuri destul de civilizate incat sa beneficiezi de munca unora numiti VIRUSOLOGI. Acesti oameni care si-au riscat sanatatea si viata, ti-au dat si tie sansa sa traiesti fata teama de variola, poliomielita, tetanos, tuberculoza si o multime de alte boli care "nu exista" :doh:

Faptul ca tu confunzi hepatita cu icterul fiziologic ma face sa cred ca nu ai copii, asta e foarte bine! pt ca acei copii ar risca sa nu le faci vaccinurile din cauza ideilor tale conspirationiste.

Mai bine citeste pe forum topicele oamenilor cu ficatul distrus de virusul hepatitei (care dupa tine nu e o boala)!

Jedi, nu are rost sa-i dai linkuri stiintifice 8) ea/el ar fi incantat sa citesca un blogulet care considera hepatita o pedeapsa pt pacate!
0

#9 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 03 December 2009 - 09:44 AM

Vezi postareaManupal, la Nov 30 2009, 11:14 AM, a spus:

STIE CINEVA CE VACCINURI S-AU FACUT IN ANII 1980-1985?STITI LA SCOALA NE FACEAU VACCINURI,SI NU MAI STIU CE VACCINURI NE-AU FACUT.SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA VA ROG.MULTUMESC ANTICIPAT.

Cauta-ti fisa medicala din copilarie si vei gasi in ea tot ce te intereseaza.
0

#10 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 03 December 2009 - 09:56 AM

Vezi postareaMoselAnca, la Dec 3 2009, 09:35 AM, a spus:

Jedi, nu are rost sa-i dai linkuri stiintifice :doh: ea/el ar fi incantat sa citesca un blogulet care considera hepatita o pedeapsa pt pacate!

Ce sa-i faci... sunt naiv, am incredere ca oamenii pot intelege.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Concentratia de aluminiu din organism *fulgdenea*  0 1.861
Hot Topic (New) Ce sa fac ca sa nu mai put?
Miros urat - topic combinat
John McDevil  19 4.506
Replici noi Aftele
nesuferite..cum scap de ele?
Meeena  8 7.900
Replici noi SMA
orice informatie noua...
Crystal_C  4 5.957
Replici noi Durere in zona coccigiana validdd  0 2.465