Am nevoie urgenta de pareri va rog Am nevoie urgenta de pareri va rog
Scris 29 November 2009 - 03:04 AM
Scris 29 November 2009 - 03:56 AM
Scris 29 November 2009 - 05:15 AM
1.Atitudinea ei fata de tine este una adoptata in urma vreunei conversatii,confruntari cu parintii ei.Cine stie ce raport exista intre ea si parinti,cat asculta de ei sau daca a fost constransa se se indeparteze si renunte la tine.
2.E actrita buna (putin imatura ce-i drep) ii place drama,mind games si vrea sa vada ce ai face si cat de mult ai alerga dupa ea. Desi ma indoisc de posibilitatea asta,nu se stie niciodata.
Daca nu mai tii la cineva nu pui mana pe telefon sa suni persoana respectiva si chiar daca suni in nici un caz nu te apuci sa-i spui ca suferi si ti-e dor de ea.Logic. Daca nu mai iubesti pe cineva nu te duci totusi la inca o intalnire cu lacrimi in ochi ca sa-i spui dupa aceea "nu te mai iubesc"
Abordeazao cu logica si explicai ca cea ce ea spune si ceea ce i se citeste pe fata si in glas nu corespund,deci se preface.Vezi ce iti raspunde.Spune-i ca esti acolo pentru ea si daca are vreun of pe suflet poate sa ti se destainuiasca,pt ca o vei intelege si acorda suport moral si emotional.
Ai facut un gest frumos cu camera si trandafirii dar deocamdata laso mai moale cu atentiile si demonstratiile de genul asta.S-ar putea sa o pui in situatii incomode,mai ales daca ceva e la mijloc care ai afecteaza atitudinea fata de tine.Si te vei simti si tu neapreciat pentru efortul depus daca nu da rezultate.Linia intre romanta si disperare se subtiaza cateodata.
In final daca vezi ca nu obtii nici o explicatie si continua sa-ti spuna ca nu te iubeste,nu mai insista si vezi-ti de treaba.Laso sa ramana ambigua in misterul ei.
Nu capitula repede dar nici nu insista la infinit.
Bafta
Aceasta postare a fost editata de ___________________: 29 November 2009 - 05:27 AM
Scris 29 November 2009 - 09:56 AM
Suflet_sad, la Nov 29 2009, 04:04 AM, a spus:
1. Da` de ce dreaqu nu ai putut sa o duci in camera hotelului si ea sa isi dea seama? Nu mai pomenesc de nasolitatea surprizei.......camera de hotel si trandafiri si sampaniutza.
2. Ce poseata mare aveaaaaaaaaaaaaa. Ca o incaput trandafiru`n ea.
.am intrebat kre e problema nu poti fi atat de rece u ca fata knd eu k baiat sunt asa.
1. Trebuie asteptat un moment cu adevarat special pentru atentat la puritate. ASta dupa ce iti primeste diploma: Alergator oficial dupa virgine.
De fapt in ceea ce te priveste, acesta este aspectul cel mai important pentru tine.
2. Tu ca baiat esti cum? Fierbine? Manat de datoria patriotica?
Parerea mea ca NU trebuie sa iasa cu tine. Instinct ii poti zice.
Desigur ca locul tau este alaturi de tine.
Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 29 November 2009 - 10:21 AM
Scris 29 November 2009 - 12:14 PM
din moment ce-a izbucnit in plans n-a fost rece, dar avand in vedere situatia delicata in care erati consider gestul tau cu camera de hotel pripit si exagerat
ea n-a apucat sa-ti comunice verbal situatia
e posibil ca si parintii sa-i fi impus sa nu te mai vada, ce poti face?
Scris 29 November 2009 - 12:27 PM
fulgdenea, la Nov 29 2009, 12:14 PM, a spus:
din moment ce-a izbucnit in plans n-a fost rece, dar avand in vedere situatia delicata in care erati consider gestul tau cu camera de hotel pripit si exagerat
ea n-a apucat sa-ti comunice verbal situatia
e posibil ca si parintii sa-i fi impus sa nu te mai vada, ce poti face?
Are mult sens ce spui - asa cred si eu
Scris 29 November 2009 - 03:51 PM
Saharian, la Nov 29 2009, 01:27 PM, a spus:
....de fapt nu prea....(mie cam cunoscuta situatia)daca situatia e pe bune si are probleme cu ai ei si se lasa influentata de ei....cam slabe sanse sa ai o relatie cum vrei tu.
1. sa ramana cu tine si sa fie dependenta de tine.
2. sa inceapa sa se bucure de viata incercand sa recupereze timpul pierdut in "controlul" parintilor.
P.S:orice schimbare asupra ta pt ea desigur e un bonus pozitiv sau negativ(care va apropie sau va indeparteaza)
Asa vad eu lucrurile...orice deviere de la situatiile de mai sus e posibila ...sper.
Scris 29 November 2009 - 07:15 PM
Scris 29 November 2009 - 10:21 PM
Ma mai gandesc si la altceva, cel putin eu una asa as gandi. Daca eu, fata, femeia, as fi pregatita sa am o relatie sexuala cu tine iar tu tot amani asteptand... "momentul special", m-as simti nedorita. De asemenea, as simti ca iti este frica sa faci pasul asta cu mine, ca as fi o responsabilitate pt tine (fals, dar unii gandesc asa). Iar partea cu hotelul... cam tarziu as spune eu.
Astea sunt doar parerile mele, realitatea poate fi total diferita...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sufar
sufar mai mult decat credeam si decat poate duce inima |
Claudiu100 | 184 | 7.785 |
|
|
Corocri | 114 | 6.450 |
|