sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am nevoie urgenta de pareri va rog Am nevoie urgenta de pareri va rog Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Suflet_sad 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-November 09

Scris 29 November 2009 - 03:04 AM

sunt un baiat de 22 de ani.ma consider destul de matur .desi am avut multe relatii,o fata de 19 ani mi-a pus capac.m-am indragostit dupa prima intalnire.au trecut 6 luni minunate.problema insa apare dupa cele 6 luni in kre ma trezesc cu textul urmator: vreau sa ne despartim.nu te iubesc,nu tin la tine.cu 3 luni inainte a mai vrut odata sa ne despartim pt k parintii ei nu erau de acord cu ea in privinta relatiei mele cu ea faknd acuzatii absurde k eu as fi un traficant de droguri,betiv etc acestia nestiindu-ma personal.eu i-am zis k asa e lumea si cu timpul vor vedea k ea este fericita si poate ma vor cunoaste cu adevarat.este de asemenea fata pe kre as fi ceruto de sotie,numai k asteptam momentul oportun.totul a fost de minune,ea era virgina si desi eu un maniac sexual pt ea am asteptat.cu 2 zile inainte de despartirea oficiala am avut un moment plin de pasiune dar tot nu am atentat la puritatea ei spunandu-i sa asteptam cu o ocazie mai speciala.a doua zi ma trezesc cu telefonul de despartire.trec 2 zile in kre ma suna imi zice k ii este dor de mine si k sufera.ne intalnim imi spune k nu ma poate iubi k nu a tinut la mine k asa este mai bine.ciudat este k o spunea cu lacrimi in ochi,desi eu stiindo pe ea k atunci knd spune ceva pe fatza o spune fara emotii.am decis sa las povestea asa.nu m-am putut abtine.a urmat pretextul hai sa ne intalnim sa iti dau ce ai la mine moment in kre eu pregatisem cu adevarat o surpriza incluzand o camera minunata toata alba plina de trandafiri lumanari sampanie.ne-am intalnit.am reusit sa o duc in camera hotelului fara sa isi dea seama .am intrat in kmera a ramas sokta si a inceput sa planga.a luat un trandafir si l-a pus in poseta si a continuat sa zik k relatia nu mai poate continua.am intrebat kre e problema nu poti fi atat de rece u ca fata knd eu k baiat sunt asa.mi-a spus tu nu sti multe kte s-au intamplat .....atunci mi-a venit gandul este posibil sa o fi pus parintii?va rog sa ma ajutati cu pareri si dak da cum sa fac sa o recastig.sa o fac sa intelegea k locul ei este alaturi de mine k si al meu dealtfel.
0

#2 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 29 November 2009 - 03:56 AM

Da, nu o lasa, fa-o sa vorbeasca, stoarce de la ea adevarul daca tu simti ca minte, prinde-o la colt. :o: Dupa ce afli adevarul, decizi daca sa o recuceresti si cum.
0

#3 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 29 November 2009 - 05:15 AM

Analizand povestea de mai sus ar fi cam doua posibilitati.

1.Atitudinea ei fata de tine este una adoptata in urma vreunei conversatii,confruntari cu parintii ei.Cine stie ce raport exista intre ea si parinti,cat asculta de ei sau daca a fost constransa se se indeparteze si renunte la tine.

2.E actrita buna (putin imatura ce-i drep) ii place drama,mind games si vrea sa vada ce ai face si cat de mult ai alerga dupa ea. Desi ma indoisc de posibilitatea asta,nu se stie niciodata.

Daca nu mai tii la cineva nu pui mana pe telefon sa suni persoana respectiva si chiar daca suni in nici un caz nu te apuci sa-i spui ca suferi si ti-e dor de ea.Logic. Daca nu mai iubesti pe cineva nu te duci totusi la inca o intalnire cu lacrimi in ochi ca sa-i spui dupa aceea "nu te mai iubesc" :o:

Abordeazao cu logica si explicai ca cea ce ea spune si ceea ce i se citeste pe fata si in glas nu corespund,deci se preface.Vezi ce iti raspunde.Spune-i ca esti acolo pentru ea si daca are vreun of pe suflet poate sa ti se destainuiasca,pt ca o vei intelege si acorda suport moral si emotional.
Ai facut un gest frumos cu camera si trandafirii dar deocamdata laso mai moale cu atentiile si demonstratiile de genul asta.S-ar putea sa o pui in situatii incomode,mai ales daca ceva e la mijloc care ai afecteaza atitudinea fata de tine.Si te vei simti si tu neapreciat pentru efortul depus daca nu da rezultate.Linia intre romanta si disperare se subtiaza cateodata.

In final daca vezi ca nu obtii nici o explicatie si continua sa-ti spuna ca nu te iubeste,nu mai insista si vezi-ti de treaba.Laso sa ramana ambigua in misterul ei.

Nu capitula repede dar nici nu insista la infinit.

Bafta

Aceasta postare a fost editata de ___________________: 29 November 2009 - 05:27 AM

0

#4 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 29 November 2009 - 09:56 AM

Vezi postareaSuflet_sad, la Nov 29 2009, 04:04 AM, a spus:

eu pregatisem cu adevarat o surpriza incluzand o camera minunata toata alba plina de trandafiri lumanari sampanie.ne-am intalnit.am reusit sa o duc in camera hotelului fara sa isi dea seama .am intrat in kmera a ramas sokta si a inceput sa planga.a luat un trandafir si l-a pus in poseta

1. Da` de ce dreaqu nu ai putut sa o duci in camera hotelului si ea sa isi dea seama? Nu mai pomenesc de nasolitatea surprizei.......camera de hotel si trandafiri si sampaniutza.
2. Ce poseata mare aveaaaaaaaaaaaaa. Ca o incaput trandafiru`n ea. :doh:

ea era virgina si desi eu un maniac sexual pt ea am asteptat.cu 2 zile inainte de despartirea oficiala am avut un moment plin de pasiune dar tot nu am atentat la puritatea ei spunandu-i sa asteptam cu o ocazie mai speciala.
.am intrebat kre e problema nu poti fi atat de rece u ca fata knd eu k baiat sunt asa.

1. Trebuie asteptat un moment cu adevarat special pentru atentat la puritate. ASta dupa ce iti primeste diploma: Alergator oficial dupa virgine. :o:
De fapt in ceea ce te priveste, acesta este aspectul cel mai important pentru tine.
2. Tu ca baiat esti cum? Fierbine? Manat de datoria patriotica? :doh:

va rog sa ma ajutati cu pareri si dak da cum sa fac sa o recastig.sa o fac sa intelegea k locul ei este alaturi de mine k si al meu dealtfel.

Parerea mea ca NU trebuie sa iasa cu tine. Instinct ii poti zice.
Desigur ca locul tau este alaturi de tine.

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 29 November 2009 - 10:21 AM

0

#5 Utilizator offline   Mihaigerard 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-July 09

Scris 29 November 2009 - 10:01 AM

Vezi postareaKilkoana, la Nov 29 2009, 09:56 AM, a spus:

2. Ce poseata mare aveaaaaaaaaaaaaa. Ca o incaput trandafiru`n ea. :o:

luis vuiton de rafie... :doh:
0

#6 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 29 November 2009 - 12:14 PM

poate nu mai e virgina si apropiindu-de momentul cu pricina da bir cu fugitii
din moment ce-a izbucnit in plans n-a fost rece, dar avand in vedere situatia delicata in care erati consider gestul tau cu camera de hotel pripit si exagerat
ea n-a apucat sa-ti comunice verbal situatia
e posibil ca si parintii sa-i fi impus sa nu te mai vada, ce poti face?
0

#7 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 29 November 2009 - 12:27 PM

Vezi postareafulgdenea, la Nov 29 2009, 12:14 PM, a spus:

poate nu mai e virgina si apropiindu-de momentul cu pricina da bir cu fugitii
din moment ce-a izbucnit in plans n-a fost rece, dar avand in vedere situatia delicata in care erati consider gestul tau cu camera de hotel pripit si exagerat
ea n-a apucat sa-ti comunice verbal situatia
e posibil ca si parintii sa-i fi impus sa nu te mai vada, ce poti face?

Are mult sens ce spui - asa cred si eu :o:
0

#8 Utilizator offline   Celin1988 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-October 09

Scris 29 November 2009 - 03:51 PM

Vezi postareaSaharian, la Nov 29 2009, 01:27 PM, a spus:

Are mult sens ce spui - asa cred si eu :doh:

....de fapt nu prea....(mie cam cunoscuta situatia)daca situatia e pe bune si are probleme cu ai ei si se lasa influentata de ei....cam slabe sanse sa ai o relatie cum vrei tu. :o: hai sa spunem ca reusesti sa o indepartezi de "stresul din familie", insa odata ce reuseste sa se indeparteze de ei sunt cam doua optiuni
1. sa ramana cu tine si sa fie dependenta de tine.
2. sa inceapa sa se bucure de viata incercand sa recupereze timpul pierdut in "controlul" parintilor.

P.S:orice schimbare asupra ta pt ea desigur e un bonus pozitiv sau negativ(care va apropie sau va indeparteaza) :doh: .
Asa vad eu lucrurile...orice deviere de la situatiile de mai sus e posibila ...sper.:o:
0

#9 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 29 November 2009 - 07:15 PM

Poate ca nu e pregatita sa-si inceapa viata sexuala si simte ca nu mai poate tine relatia fara sex si atunci a decis sa-i puna capat...
0

#10 Utilizator offline   Aroundlove 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 29 November 2009 - 10:21 PM

Eu una zic asa: fata si-a dat seama (ori singura, ori parintii sau altcineva au ajutat-o) ca nu esti ceea ce isi doreste, ceea ce are nevoie. Da, probabil te-a iubit si mai mult ca sigur inca mai simte ceva, dar este constienta ca o relatie cu tine nu are viitor. Nu ti-a cerut pauze, timp de gandire, este foarte sigura pe ea sau macar incearca sa para sigura. De ce totusi te-a sunat, de ce nu evita sa te intalneasca? Probabil din obisnuinta... - obisnuinta de a vorbi cu tine, de a se simti protejata, importanta, de a iesi la un suc, de a stii ca este cineva acolo.

Ma mai gandesc si la altceva, cel putin eu una asa as gandi. Daca eu, fata, femeia, as fi pregatita sa am o relatie sexuala cu tine iar tu tot amani asteptand... "momentul special", m-as simti nedorita. De asemenea, as simti ca iti este frica sa faci pasul asta cu mine, ca as fi o responsabilitate pt tine (fals, dar unii gandesc asa). Iar partea cu hotelul... cam tarziu as spune eu.

Astea sunt doar parerile mele, realitatea poate fi total diferita...
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sufar
sufar mai mult decat credeam si decat poate duce inima
Claudiu100  184 7.785
Hot Topic (New) Atasamente Casatorit dar iubesc enorm de mult pe altcineva Corocri  114 6.450
Hot Topic (New) Atasamente Cum ar fi mai bine? Roxa21  184 7.770
Hot Topic (New) Pot avea vreo sansa la el? Barbiebrunette  20 3.296
Hot Topic (New) Ce doare mai rau singuratatea...sau singuratatea in 2? Impr3ss  50 4.625