Chiar nu observa nimeni ca aici sunt lucruri necurate la care muritorii de rand nu prea se gandesc...?
Pagina 1 din 1
Comentati noile aliante anormale intre PSD si PNL sau UDMR si PRM Toate aceste partide il sustin pe Mircea Geoana
Scris 26 November 2009 - 02:51 PM
Care este motivul real de toate aceste partide care reprezinta clasa politica romaneasca il sustin pe Mircea Geoana ? Acestora le pasa de poporul roman sau mai degraba le pasa de ei ? Discutam de partide care au fost mereu in opozitie...oare deciziile presedintelui de reformare a clasei politice prin uninominal, unicameral, mai putini parlamentari sau ultima idee de a scoate din constitutie imunitatea demnitarilor, a parlamentarilor, a presedintelui si a ministrilor reprezinta un pericol atat de mare pentru acestia incat sunt nevoiti sa faca front comun ?
Chiar nu observa nimeni ca aici sunt lucruri necurate la care muritorii de rand nu prea se gandesc...?
Scris 26 November 2009 - 03:10 PM
cine nu e capabil sa faca aliante... ca El sa pateasca!
ca sa nu ma repet postand ce cred eu despre El si pdl!
Scris 26 November 2009 - 03:21 PM
Pai, dupa frauda grosolana in favoarea PDL-ului, nu e normal sa se ajunga la astfel de compromisuri? Ce facem, patim ca-n '46?
Scris 01 December 2009 - 09:12 PM
Nu cred ca Mircea Geoana e salvatorul si alte lucruri de genu asta,toti au ce au cu Basescu. Toate aceste aliante s-au facut in scopul eliminari a domnului presedinte de la putere.Daca ar fi fost oricine altcineva de la pd-l candidat la presidentie ar fi avut sanse mari da foarte mari sa iasa presedinte si sa fie sustinut de restul,dar aici vb de basescu...si lumea cam e impartita pro si contra base. Nici eu nu il ador pe geoana chit ca sunt din acelasi partid cu el....dar mi-e sila de basescu.Sincer acu 5 ani asta am votata cu Basescu chiar daca eram psd-ista.
Scris 01 December 2009 - 10:00 PM
erena, la Dec 1 2009, 09:12 PM, a spus:
Nu cred ca Mircea Geoana e salvatorul si alte lucruri de genu asta,toti au ce au cu Basescu.
Dacă Geoană reuşeşte măcar să stabilizeze clasa politică, eu zic că poate fi considerat salvatorul actual.
erena, la Dec 1 2009, 09:12 PM, a spus:
Nici eu nu il ador pe geoana chit ca sunt din acelasi partid cu el....dar mi-e sila de basescu.Sincer acu 5 ani asta am votata cu Basescu chiar daca eram psd-ista.
A naibii PSD-istă mai eşti şi tu!
Heschel, la Dec 1 2009, 09:37 PM, a spus:
Cu cine,cu dracu?
A īncercat cu toţi. Oare la cine este problema?
Cānd toată lumea īţi spune că eşti nebun, pe cine asculţi? Lumea sau vocile care īţi şuieră īn cap?
marinaru, la Nov 26 2009, 02:51 PM, a spus:
Care este motivul real de toate aceste partide care reprezinta clasa politica romaneasca il sustin pe Mircea Geoana ?
Toţi vor la putere. La ce altceva pot să se gāndească muritorii de rānd?
marinaru, la Nov 26 2009, 02:51 PM, a spus:
Discutam de partide care au fost mereu in opozitie...oare deciziile presedintelui de reformare a clasei politice prin uninominal, unicameral, mai putini parlamentari sau ultima idee de a scoate din constitutie imunitatea demnitarilor, a parlamentarilor, a presedintelui si a ministrilor reprezinta un pericol atat de mare pentru acestia incat sunt nevoiti sa faca front comun ?
Uninominalul a fost o mare porcărie.
Unicameralul este o porcărie şi mai mare dacă ţinem cont că īn 2012 toate ţările membre UE vor fi nevoită să aibă parlament bicameral.
Reducerea numărului de parlamentari nu este decāt o "soluţie" prin care el, Băsescu, să controleze mai bine Parlamentul - deci este īn interesul lui, nu al poporului.
Iar ridicarea imunităţii este doar vorbărie electorală. Nu s-ar expune el riscului..
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sesizare catre Biroul Electoral Central si Curtea de Conturi
de Adrian Gurzau |
gurzau | 14 | 5.038 |
|
Circul nesimtirii
Reprezentanti ai nimanui ...DEMISIA! |