BUNA MA NUMESC SIMONA SI AM 25 DE ANI. IN URMA CU 5 LUNI AM CUNOSCUT UN MUSIULMAN DIN SIRIA ,MAI EXACT UN KURD. INCET INCET AM INCEPUT SA IL IUBESC FOARTE MULT, SI CRED CA SI EL PE MINE. EL ACUM ESTE PLECAT IN SIRIA LA PARINTII LUI ,DAR CAND VINE IN IANUARIE IN ROMANIA AR VREA SA NE CASATORIM. ASA CUM AM SPUS IL IUBESC FOARTE MULT, DAR IN ULTIMA PERIOADA AM AUZIT ATATEA LUCRURI RELE SI URATE DESPRE KURZI, INCAT MI S-A FACUT UN PIC FRICA DE CE AR PUTEA SA MA ASTEPTE IN VIITOR. STIU CA EI SUNT COMPARATI EXACT CU TIGANII DIN ROMANIA. NU SUNT RASISTA ,CHIAR NU AM NIMIC CU TIGANII, DAR AS VREA TOTUSI SA STIU CE FAEL DE OAMENI SUNT , SI LA CE SA MA ASTEPT DIN PARTEA LOR. MA-TI AJUTA FOARTE MULT. VA PPOP
Pagina 1 din 1
totul despre kurzi sunt foarte nedumerita si am nevoie de un sfat
Scris 23 November 2009 - 04:57 PM
Maysam, la Nov 23 2009, 09:22 AM, a spus:
BUNA MA NUMESC SIMONA SI AM 25 DE ANI. IN URMA CU 5 LUNI AM CUNOSCUT UN MUSIULMAN DIN SIRIA ,MAI EXACT UN KURD. INCET INCET AM INCEPUT SA IL IUBESC FOARTE MULT, SI CRED CA SI EL PE MINE. EL ACUM ESTE PLECAT IN SIRIA LA PARINTII LUI ,DAR CAND VINE IN IANUARIE IN ROMANIA AR VREA SA NE CASATORIM. ASA CUM AM SPUS IL IUBESC FOARTE MULT, DAR IN ULTIMA PERIOADA AM AUZIT ATATEA LUCRURI RELE SI URATE DESPRE KURZI, INCAT MI S-A FACUT UN PIC FRICA DE CE AR PUTEA SA MA ASTEPTE IN VIITOR. STIU CA EI SUNT COMPARATI EXACT CU TIGANII DIN ROMANIA. NU SUNT RASISTA ,CHIAR NU AM NIMIC CU TIGANII, DAR AS VREA TOTUSI SA STIU CE FAEL DE OAMENI SUNT , SI LA CE SA MA ASTEPT DIN PARTEA LOR. MA-TI AJUTA FOARTE MULT. VA PPOP
Hai sa le luam pe rand:
1.Daca nu ai absolut nimic in comun cu omul ala (bineinteles inafara de hobiuri si "ne place la amandoi apusul de soare si pizza" ) 5 luni nu este timp deajuns in care sa cunosti pe cineva incat sa te gandesti deja la casatorie cu el.
La urma urmei faci ce vrei dar sa nu zici ca nu te-a "avertizat" nimeni.Gandeste-te ca voi proveniti din culturi,societati,traditii,mentalitati foarte diferite.De religie nici nu mai vorbesc.Cate compromisuri sunteti pregatiti a face amandoi in viitor? Cat de bine va cunoasteti? Evident tu nu il cunosti bine din moment ce intrebi de sfaturi pe un forum si crezi ca si el te iubeste sau ca te iubeste la fel de mult.Daca nu esti sigura de acest lucru ar trebui sa fie incheiat cazul.Nici vorba de casatorie.Si mi-ar salva si mie ceva timp ca sa nu mai bat la clape aici aiurea.
Si ce sfaturi am putea sa-ti dam? Unii vor vorbi din experienta personala pozitiva altii negativa,altii din auzite. Deci...ce vei face....vei lua decizii in viata in baza povestirilor de pe forum? In baza experientelor altora?
Daca ai asculti pe cei cu experiente pozitive,iti garanteaza cineva ca si tu vei avea parte de acelasi lucru? Sau invers daca te iei dupa cei cu experiete negative esti sigura ca vei pati si tu ca ei cu omul asta?
2.Dupa cum spui tu aici "ar vrea sa ne casatorim" asta nu prea imi suna bine. Ori vrea ori nu vrea.Cei aia AR vrea?Te-a cerut de nevasta oficial sau nu? Sau ti-a prezentat ideea ca altul despre care am auzit pe aici pe forum,in pauza publicitara la tv?
3.Ai auzit lucruri rele despre kurzi sau despre musulmani? Sa nu le facem puree etnia cu religia.Cateodata una nu are deaface cu alta.
Daca sunt comparati cu tiganii nu stiu,ce sa zic.Or fi.Din cate iti pot spune eu,avem kurzi in Iraq si nu au statut de tigani si cand spun statut de tigani ma refer la conotatia negativa care pare sa fie populara la ora actuala.Adevarul e ca nu prea au ei nici un fel de statut dar daca ar fi avut vreunul in nici un caz nu ar fi fost de tigani in sensul negativ ma refer.
Asta poate ca pentru ca noi nu consideram tiganii arabi precum romanii considera tiganii romani.
4."CE FEL DE OAMENI SUNT , SI LA CE SA MA ASTEPT DIN PARTEA LOR"...intrebarea asta vrea sa cuprinda sub umbrela ei intreaga natiune kurda sau cum? Ce raspuns sa-ti dea omul la o asemenea intrebare? Ca sunt toti oameni de treaba sau toti niste nemernici ? Fiecare individ trebuie judecat in parte dupa caracterul lui,faptele,gandurile,vorbele lui.Ce facem acum....ne adunam cativa pe aici care am cunoscut vreo cativa kurzi in viata noastra si ne apucam sa dam verdicte asupra kurzilor in general? Unii sunt de treaba altii assholes.Ca peste tot dealtfel.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 23 November 2009 - 05:07 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Top 10 DISPOZITIVE DE TORTURA | Incendio | 21 | 4.596 |
|
Cum v-ati ales semnaturile? | midnight-ghost | 215 | 28.397 |
|
codul bunelor maniere... | Marius-Doru | 278 | 14.336 |