sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Livri Luciferius The Book Of Lucifer Luciferius et tu Dominus! Lucifer is your Lord! Evaluare topic: * * * * *

#11 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 25 November 2009 - 07:58 AM

Vezi postareaDementius, la Nov 25 2009, 03:18 AM, a spus:

citeste postul 1

Cine stie , se poate sa fie si invers ,a dica in loc de Lucifer sa fi fost pus Isus ..caci eu stiu ca Isus nu a pledat si nu a incurajat ceea ce incurajeaza acestia de azi

Dar ramane o legenda asa cum se si specifica , desi se aseaana poate ca nu este vorba de aceeasi Carte

:o: fals sectare
geneza te contrazice.... deci Cine a vrut sa fie dumnezeu???? lucifer.... deci tot ce spui este NECUNOASTERE
multa iubire
PS vrajelile scrise de tine nici legenda nu poate fi ca e ilogica :x
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the_listener: 25 November 2009 - 07:58 AM

0

#12 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 25 November 2009 - 08:07 AM

Vezi postareathe_listener, la Nov 25 2009, 07:58 AM, a spus:

PS vrajelile scrise de tine nici legenda nu poate fi ca e ilogica :o:

Este tot atat de ilogica, ca si legenda lui Isus, care dupa cum se observa, seamana leit cu legenda lui Lucifer :x
Oricum religia este ilogica, daca ar fi fost logica, acum nu am mai fi avut ce comenta :doh:
0

#13 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 25 November 2009 - 08:57 AM

Vezi postareaApopii, la Nov 25 2009, 08:07 AM, a spus:

Este tot atat de ilogica, ca si legenda lui Isus, care dupa cum se observa, seamana leit cu legenda lui Lucifer :doh:
Oricum religia este ilogica, daca ar fi fost logica, acum nu am mai fi avut ce comenta :)

pai e foarte logica PENTRU cei care AU LOGICA. :o: .. deci nu e de vina religia ca unii NU AU LOGICA si '' cred'' ca o si COMBAT ...
deci pentru asta ar trebui sa iti vorbesc si despre credinta si avind in vedere ca tu nu poti pricepe ce nu ai , raspunsul tau pe tema asta este NUL... deci :x
multa iubire
ps primul pas in credinta este AUZIREA ... si unii nu aud... deci unui surd ai ce sa ii spui , dar nu aude :doh:
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the_listener: 25 November 2009 - 08:58 AM

0

#14 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 25 November 2009 - 12:10 PM

Vezi postareaDementius, la Nov 21 2009, 09:08 AM, a spus:

Legenda spune, Cartea a fost scrisa initial de un evreu numit Ben Shakur.

Cumva rubedenie cu 2Pac Shakur? :x

Vezi postareaDementius, la Nov 21 2009, 09:08 AM, a spus:

" Eu trimis ingerul ca sa marturiseasca la tine aceste lucruri.
Tot de putere este dat mine în cer şi pe pământ"

Esti sigur ca astea nu sunt citate din platforma electorala a lui Béla Markó ? :o:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 25 November 2009 - 12:15 PM

0

#15 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 25 November 2009 - 12:12 PM

Vezi postareathe_listener, la Nov 25 2009, 08:57 AM, a spus:

pai e foarte logica PENTRU cei care AU LOGICA. :o: .. deci nu e de vina religia ca unii NU AU LOGICA si '' cred'' ca o si COMBAT ...

vai de mine ...si inca cat de mult!
Sau nu ai observat in realitatea din jurul tau ca toti fanaticii religiosi sunt niste aberati, ca sa nu zic prosti ca aia e mult mai putin.
Pai crezi ca fanatismul religios are alta cauza decat prostia?

Citeaza

deci pentru asta ar trebui sa iti vorbesc si despre credinta si avind in vedere ca tu nu poti pricepe ce nu ai , raspunsul tau pe tema asta este NUL... deci :x

Ptr ca sa intelegi si tu corect aceasta afirmatie, te rog ia la cunostinta ca nu exista necredinciosi, chiar si ateii CRED ca nu exista Dumnezeu, asta din cauza ca Credinta este la fel ca si ignoranta deosebit de accesibila pentru simplul fapt ca a Crede este muuuult mai usor decat a Stii, si despre Stiinta nu se poate exprima corect unul care nu stie nimic dar crede tot.

Multa benzina ! ... ptr ca bricheta o aduc eu.
0

#16 Utilizator offline   Dementius 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 20-November 09

Scris 26 November 2009 - 01:34 PM

Legenda continua :

The Book Of Satan
THE INFERNAL DIATRIBE

I

1: In this arid wilderness of steel and stone, I rise up my voice that you may her. To the East and to the West I beckon. To the North and to the South I show a sign of proclaming: Death to the Weakling, Wealth to the Strong!!!!
2: Open your eyes so that you may see, Oh Men of Mildewed Minds, and listen to me ye bewildered millions!!
3: For I stand forth to challenge the wisdom of the World; interogsate the "laws" of man and of"God"!
4: I request reasons for your golden and ask the why and wherefore of your ten commands.
5: Before none of your printed idols do I bend in acquiescence, and he who saith "thou shalt" to me is my mortal foe!
6: I dip my forefinger inot your watery blood of your impotent mad redeemer, and write over his thorn torn brow: The TRUE prince of Evil..........The King of Slaves!
7: No hoary falsehood shall be a truth to me; no stifiling dogma encramp my pen!
8: I break away from all Conventions that do not lead to my earhtly success and happiness!
9: I raise up in stern invasion the standard of the strong!
10: I gaze into the glassy eye of your fearsome Jehovah and pluck him by the beard; I uplift a broad axe and split open his worm eaten skull!
11: I blast out the ghastly contents philosiphically whited sepulchers and laugh with sardonic wrath!

1 In aceasta arida pustietate de otel si piatra,imi ridic vocea pe care s-ar putea s-o auzi.
De la est pana inspre vest fac semn (insemnez).De la nord pana inspre sud, arat un semn de proclamare
(de insemnare): Moarte omului lipsit de vointa (celor slabi), avere pentru cei puternici.
2 Deschideti ochii astfel incat sa puteti vedea,om cu mintea destupata, si ascultati-ma voi
nauciti de milioane!!
3 Deoarece (pentru ca) eu stau departe de a contesta intelepciunea lumii: interogati "legile" omului
si ale lui Dumnezeu
4 Solicit motive pentru aurul vostru si intreb de ce si din ce cauza va ridicati cu pretentia a zeci
de comenzi (cereri/a te ridica cu pretentii)
5 Inaintea nici unu idol printat/imprimat(pe banda rulanta) ma aplec in supunere, si acela care spune
"tu te vei" mie imi este dusman de moarte
6 Am facu/mi-am facu index in sangele vostru apos, in al vostru mantuitor nebun si neputincios, si
scrie in varf de munte pe capul rupt de ghimpi: Adevaratul print al raului.....regele de sclavi !
7 Nu acoperiti cu puf minciuna, va fi adevar pentru mine; nici o dogma sufocanta nu e prea mare pentru pixul meu
8 Mi se rupe de toate conventiile care nu duc succesul si fericirea mea timpurie-adica omul prin
conventii al face sa piarda timp
9 Am ridicat invazia de stern, standardul puterii
10 L-am privit in ochii sticlosi pe al vostru infricosator Iehova si l-am smuls de barba; am inaltat o
secure larga cu care am despicat craniul lui mancat de viermi!
11 Am suflat afara continutul filozofic si l-am bagat intr-o cadelnita si am ras cu o manie sardonica

URMEAZA
0

#17 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 26 November 2009 - 08:34 PM

Citeaza

Dementius

Ce sa urmeze?
Doctrina satanista?
Trebuia sa ne dai un link si sa ne ceri parerea despre ce scrie acolo, iar daca dai copy-paste ,asteptam si comentariile tale si parerea ta despre ceea ce supui dezbaterii.In caz contrar se aplica partea aceasta din regulament:

- Este interzisa doar postarea de citate, in regim "copy/paste", fara contributie personala sau fara a se specifica sursa/autorul. In caz contrar, mesajele ce contravin acestui punct, vor fi sterse.

Cine este sursa/autorul acestei doctrine sataniste pe care ne-o prezinti?
Parca Anton La Vey zice un pic diferit de ce prezinti tu.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Satanic_B...e_Enlightenment
0

#18 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 26 November 2009 - 11:14 PM

Eu sunt Alfa şi Omega, cel dintâi şi cel de pe urmă, începutul şi sfârşitul.
................................................................................
......................
Cine zice aceasta fraza?
Si cine adauga la urma;Da vino Doamne Isuse?
Cine spune iata eu vin curind si rasplata mea este cu mine?
Atentie va rog la citit.
0

#19 Utilizator offline   Dementius 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 20-November 09

Scris 27 November 2009 - 05:29 AM

http://www.wattpad.c...-of-lucifer?p=1

http://www.wattpad.c...e-book-of-satan
0

#20 Utilizator offline   Opesmooth 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 21 February 2010 - 04:30 PM

Vezi postareaApopii, la Nov 21 2009, 07:27 PM, a spus:

Eu cred ca este tot atat de reala ca si biblia, doar ca Isus este inlocuit de Lucifer :spiteful: Poate o fi unul si acelasi personaj :spiteful:
....Eu cred ca, IISUSI-A MAI LUAT SI ACEST NUME NU ESTE INLOCUIT DE NIMENI PENTRU CA, EL ESTE OMUL CU CELE MAI MULTE NUME si poate ca, vrea ca prin aceste cuvinte, acolo unde spune ,nu vin cu pae la voi ci cu sabiea adica, cu razboaie si cu ...ma rog el stie ,eu nu...cu alte cuvinte ne anunta ca tot el e si cel care ia viata dupa cum o si da pe viata, nimeni nu-l poate inlocui pe iisus

Aceasta postare a fost editata de Burel001: 21 February 2010 - 04:35 PM
Motiv editare: Editat postare dubla

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse