Sari la conținut
Forum Roportal
Dori111

Afaceri MLM . Teme combinate

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

GDI este o firma serioasa, care plateste la timp si pune valoare pe munca membrilor care alcatuiesc reteaua. Totusi, ca orice companie aflata pe piata, si GDI are perioada ei proprie de maxima dezvoltare, iar acea perioada a fost acum 1-2 ani. In prezent se afla pe o panta descendenta din cauza ca produsul oferit nu mai are asa mare impact la public. Prin urmare daca fondatorii nu vin cu un plan salvator care sa tina afacerea pe picioare, aceasta isi va continua declinul si implicit isi va pierde tot mai multi membri fideli.

 

Dar ca orice marketier inteligent care nu isi pune baza intr-o singura afacere, va recomand sa incercati o noua oportunitate de castig, care are anumite avantaje fata de GDI, dupa cum veti vedea. Pentru detalii puteti accesa pagina [cenzurat]

Succes!

Editat de Burel001
Editat link de reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dle Burel001 treaba RODSA este sa faca diferenta intre mlm-uri si scheme piramidale. Am fost si eu doi ani jumate in GDI dar va rog sa ma credeti ca am lasat un downline de 1500 de persoane si am incetat sa mai promovez GDI chiar daca primesesc si azi bani de la ei. Va spun de ce am abandonat GDI: pentru ca nu mai cred in oferta lor. Poate cand s-a lansat, prin 1999 era ok sa dai 10$ pe luna pentru un domeniu insa astazi este o prostie sa dai 10$ pe luna pentru un produs care nu valoreaza mai mult de 1$ pe luna. De asta am lasat GDI, nu mai mi se pare etic sa recomand afacerea cuiva si sa inscriu pe cineva. Chiar si pe cei inscrisi ii incurajez sa lase GDI.

In fine, ca un mlm-ist inrait nu am stat degeaba si am descoperit unul dintre cele mai credibile mlm-uri din Romania, membru RODSA care incheie contract de parteneriat cu fiecare inscris si plateste impozitul pentru banii pe care ni-i da. Se numeste MRO si ceea ce imi place aici este ca merita banii chiar si numai pentru ceea ce ofera, in afara de afacerea provenita din comisioane si care sigur ca aduce banii cei mai multi. La MRO am rezultate foarte bune.

Eu dovedesc oricui ca se poate castiga bine din mlm-uri dar trebuie sa ai rabdare, perseverenta. Trebuie sa fii dispus sa inveti mereu si mereu noi metode de promovare. Rezultatele vin in timp. Multi se descurajeaza la inceput pentru ca muncesc si nu vad rezultate insa intr-un mlm muncesti acum pentru viitor. Peste cateva luni sau ani aduni roadele pentru ceea ce sadesti acum.

Cei care vreti sa ma mai intrebati despre mlm-uri, va astept cu placere sa ma abordati pe messenger la ID-ul mro3550

Mult succes!

 

Adelin Tolan

Editat de Burel001
Editat link de reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Teme combinate

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×