andrei.hus, la Mar 27 2010, 12:15 AM, a spus:
Aha, il pune ca sa-l ia din nou!!!! Foarte tare!!!
2 Petru 3
10Ziua Domnului īnsă va veni ca un hoţ. Īn ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pămīntul, cu tot ce este pe el, va arde.
13Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pămīnt nou, īn care va locui neprihănirea.
Deci, Dumnezeu va aduce pe acest pamant, din Ierusalimul ceresc, pe toti cei salvati din ceruri, dupa care ii va lua DIN NOU in cer, unde este Ierusalimul.
Stimabie, cred ca ai mers prea mult cu rata si citesti numai prostii, ca in Scriptura nu scrie ca va pune vreun oras pe munte in sensul fizic.
Ierusalimul=cei salvati va veni odata cu Hristos in ULTIMA ZI. Atunci se coboara:
Matei 16
27Căci Fiul omului are să vină īn slava Tatălui Său, cu īngerii Săi; şi atunci va răsplăti fiecăruia după faptele lui.
Matei 25
31,,Cīnd va veni Fiul omului īn slava Sa, cu toţi sfinţii īngeri, va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.
Luca 20
36Pentrucă nici nu vor putea muri, căci vor fi ca īngerii. Şi vor fi fiii lui Dumnezeu, fiind fii ai īnvierii.
2 Tesaloniceni 1
7şi să vă dea odihnă atīt vouă, cari sīnteţi īntristaţi, cīt şi nouă, la descoperirea Domnului Isus din cer, cu īngerii puterii Lui,
Claro? Va veni cu ingerii, care sunt IERUSALIMUL:
Hebrews 12:22
But ye are come unto mount Sion, and unto the city of the living God, the heavenly Jerusalem, and to an innumerable company of angels,
Muntele este Hristos, in Psalmi scrie ca "spre munte m-am uitat, de unde vine salvarea mea", iar salvarea vine de la Hristos.....
Oricum........NEEEEXXT!!!! (tu nu vrei corectie din Scriptura, ci de la cap de cauciuc&co)
haym herman, la Mar 26 2010, 02:34 PM, a spus:
Ce ma feresc eu, ma, duf duvane?Ia zii!
hans, la Mar 27 2010, 06:26 PM, a spus:
Unu la mana: neghina nu se planteaza, cel mult se seamana.
Uaaau!! Deep, man!! Bravo! Cata perspicacitate!
Citeaza
Aha, OK, atunci porunca asta de a merge in toata lumea e la misto, ca asa zice biserica ta:
Marcu 16
15Apoi le -a zis: ,,Duceţi-vă īn toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.
Iar, lumea, oricum este sub autoritatea lui satan, daca nici macar atat nu v-a invatat șarlatanul Șarli Tazer Rasăl
1 Ioan 5
19Ştim că sīntem din Dumnezeu şi că toată lumea zace īn cel rău.
Deci, dupa șarlatanul Șarli Tazer Rasăl, satan planteaza nesalvati intre nesalvati....... Face sens, ca doctrina liberului arbitru
Unde se aduna cei buni, dupa Cinzecime, dupa 33 AD? Intre cei buni, planteaza satan neghina.
Mai pune mana pe carte!
Aceasta postare a fost editata de zexelica: 27 March 2010 - 09:48 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS