sau Inregistrare

• 115 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Semnul fiarei = cipul ? Sa fie oare cipul dusmanul "celor sfinte"? Evaluare topic: - - - - -

#611 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 27 March 2010 - 09:47 PM

Vezi postareaandrei.hus, la Mar 27 2010, 12:15 AM, a spus:

Cortul acela din pietre vi va fi pus fizic un timp la Ierusalim pe muntele sfant.

Aha, il pune ca sa-l ia din nou!!!! Foarte tare!!!

2 Petru 3

10Ziua Domnului īnsă va veni ca un hoţ. Īn ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pămīntul, cu tot ce este pe el, va arde.

13Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pămīnt nou, īn care va locui neprihănirea.

Deci, Dumnezeu va aduce pe acest pamant, din Ierusalimul ceresc, pe toti cei salvati din ceruri, dupa care ii va lua DIN NOU in cer, unde este Ierusalimul.

Stimabie, cred ca ai mers prea mult cu rata si citesti numai prostii, ca in Scriptura nu scrie ca va pune vreun oras pe munte in sensul fizic.

Ierusalimul=cei salvati va veni odata cu Hristos in ULTIMA ZI. Atunci se coboara:

Matei 16

27Căci Fiul omului are să vină īn slava Tatălui Său, cu īngerii Săi; şi atunci va răsplăti fiecăruia după faptele lui.

Matei 25

31,,Cīnd va veni Fiul omului īn slava Sa, cu toţi sfinţii īngeri, va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.

Luca 20

36Pentrucă nici nu vor putea muri, căci vor fi ca īngerii. Şi vor fi fiii lui Dumnezeu, fiind fii ai īnvierii.

2 Tesaloniceni 1

7şi să vă dea odihnă atīt vouă, cari sīnteţi īntristaţi, cīt şi nouă, la descoperirea Domnului Isus din cer, cu īngerii puterii Lui,

Claro? Va veni cu ingerii, care sunt IERUSALIMUL:

Hebrews 12:22
But ye are come unto mount Sion, and unto the city of the living God, the heavenly Jerusalem, and to an innumerable company of angels,

Muntele este Hristos, in Psalmi scrie ca "spre munte m-am uitat, de unde vine salvarea mea", iar salvarea vine de la Hristos.....

Oricum........NEEEEXXT!!!! (tu nu vrei corectie din Scriptura, ci de la cap de cauciuc&co)

Vezi postareahaym herman, la Mar 26 2010, 02:34 PM, a spus:

Nu vrei sda intelegi zexe.Ca ori ce scrie,te feresti de-a face voia lui Dumnezeu.Parca dracu ar fi scris acolo acele lucruri.

Ce ma feresc eu, ma, duf duvane?Ia zii!

Vezi postareahans, la Mar 27 2010, 06:26 PM, a spus:

Vorbesti aiurea fara sa stii ce.
Unu la mana: neghina nu se planteaza, cel mult se seamana. :)

Uaaau!! Deep, man!! Bravo! Cata perspicacitate!

Citeaza

Doi la mana: neghina NU este semanata in Biserica, ci in lume.

Aha, OK, atunci porunca asta de a merge in toata lumea e la misto, ca asa zice biserica ta:

Marcu 16

15Apoi le -a zis: ,,Duceţi-vă īn toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.

Iar, lumea, oricum este sub autoritatea lui satan, daca nici macar atat nu v-a invatat șarlatanul Șarli Tazer Rasăl

1 Ioan 5

19Ştim că sīntem din Dumnezeu şi că toată lumea zace īn cel rău.

Deci, dupa șarlatanul Șarli Tazer Rasăl, satan planteaza nesalvati intre nesalvati....... Face sens, ca doctrina liberului arbitru :)

Unde se aduna cei buni, dupa Cinzecime, dupa 33 AD? Intre cei buni, planteaza satan neghina.

Mai pune mana pe carte!

Aceasta postare a fost editata de zexelica: 27 March 2010 - 09:48 PM

0

#612 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 27 March 2010 - 09:55 PM

Ierusalimul=cei salvati va veni odata cu Hristos in ULTIMA ZI. Atunci se coboara:
Sfintii ingeri care vor veni impreuna cu Hristos,nu sint salvatii,zexe.
In cer nu sa urcat nici un om ,ca sa coboare impreuna cu el.Ia vezi Fapte cap 3,20;Si sda trimeata pe cel ce a fost rinduit mai dinainte pentru voi.;pe Isus Hristos pe care cerul trebuie sa-l primeasca etc.Pe cine inca trebuie sa mai primeasca cerul?Cei salvati il vbor astepta aici.De ce zice ca vor iesi in intimpinare?
Ca in prezenta lui vor fi numai ingeri,si nici unul din cei salvati.Nici macar Avraam sau David.

Si daca folosesti un cuvint in ivrit ,fara rost si ne la locul lui atuci foloseste-l corect; Duv-devan.
Eu sint putin mai sus decit crezi tu, dar asta e pre putin important.
Important ar fi daca ai vrea sa intelegi scripturile.
0

#613 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 10:02 PM

Dear duv-devan, eu doar aud pronuntia prietenilor mei. OK.

Citeaza

Sfintii ingeri care vor veni impreuna cu Hristos,nu sint salvatii,zexe.

Stimabile, tot nu te-ai invatat minte? Eu nu zic ceva daca exista vreun vers contra, cum faceti voi, bisericosii, care pupati in fund preotii si doctrinele lor.

1Tesaloniceni 4

14Căci dacă credem că Isus a murit şi a īnviat, credem şi că Dumnezeu va aduce īnapoi īmpreună cu Isus pe cei ce au adormit īn El.

15Iată, īn adevăr, ce vă spunem, prin Cuvīntul Domnului: noi cei vii, cari vom rămīnea pīnă la venirea Domnului, nu vom lua -o īnaintea celor adormiţi.

16Căci īnsuş Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trīmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorī din cer, şi īntīi vor īnvia cei morţi īn Hristos.

17Apoi, noi cei vii, cari vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi īmpreună cu ei, īn nori, ca să īntīmpinăm pe Domnul īn văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

Fa-mi si mie o bucurie: scrie-ti singur, in postul tau, NEEEEEEXXT!!!, ca sa nu ma mai obosesc eu :)
0

#614 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 10:17 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 27 2010, 11:02 PM, a spus:

Dear duv-devan, eu doar aud pronuntia prietenilor mei. OK.

Stimabile, tot nu te-ai invatat minte? Eu nu zic ceva daca exista vreun vers contra, cum faceti voi, bisericosii, care pupati in fund preotii si doctrinele lor.

1Tesaloniceni 4

14Căci dacă credem că Isus a murit şi a īnviat, credem şi că Dumnezeu va aduce īnapoi īmpreună cu Isus pe cei ce au adormit īn El.

15Iată, īn adevăr, ce vă spunem, prin Cuvīntul Domnului: noi cei vii, cari vom rămīnea pīnă la venirea Domnului, nu vom lua -o īnaintea celor adormiţi.

16Căci īnsuş Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trīmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorī din cer, şi īntīi vor īnvia cei morţi īn Hristos.

17Apoi, noi cei vii, cari vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi īmpreună cu ei, īn nori, ca să īntīmpinăm pe Domnul īn văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

Fa-mi si mie o bucurie: scrie-ti singur, in postul tau, NEEEEEEXXT!!!, ca sa nu ma mai obosesc eu :)

Ca ii va aduce inapoi ,inseamna ca ii va invia.Ca ei au fost aici,au plecat si ii va aduce inapoi.Dar nu ai nici macar o frintura de text sa spui ca ei sint in cer si ca vor veni cu Isus.Vezi ,apostolii au spus clar ca doar el este plecat acolo ,sa astepte reasezarea imparatiei despre care au vorbit proorocii.
Daca nu vorbim ca scriptura nu ne putem intelege.
Degeaba doar dai cu pitre in noroi sa stropesti pe cei din jur,ca asta nu ti da dreptul sa te numesti salvat.
De ce nu esti tu dispus la conversatii oneste?
0

#615 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 10:42 PM

Vezi postareahaym herman, la Mar 27 2010, 10:17 PM, a spus:

Ca ii va aduce inapoi ,inseamna ca ii va invia.
,
Stimabile, David, Noe, Avram in cine "au adormit"? In Ben Gurion? Sau ei nu au fost salvati si inca mai traiesc prin Israel?
Zau....

Citeaza

Ca ei au fost aici,au plecat si ii va aduce inapoi.Dar nu ai nici macar o frintura de text sa spui ca ei sint in cer si ca vor veni cu Isus

Scrie in versul citat, ca Hristos vine cu cei adormiti in El.

Apocalipsa 6

9Cīnd a rupt Mielul pecetea a cincea, am văzut supt altar sufletele celor ce fuseseră junghiaţi din pricina Cuvīntului lui Dumnezeu, şi din pricina mărturisirii, pe care o ţinuseră.

Matei 11

29Luaţi jugul Meu asupra voastră, şi īnvăţaţi dela Mine, căci Eu sīnt blīnd şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre.

Sufletele celor salvati sunt cu Hristos. Asta inseamna Avram, David, Moise, etc.... TOTI.

Citeaza

Degeaba doar dai cu pitre in noroi sa stropesti pe cei din jur,ca asta nu ti da dreptul sa te numesti salvat.
De ce nu esti tu dispus la conversatii oneste?

Eu nu dau cu pietre, am un stil pamfletar, atat. Nu te jignesc si nu jignesc userii, stimabile.
Iar, mai onest decat Scriptura pe care o detesti, ce vrei? Tu esti cu kabala, cu ma-sa lu' kabala si alte prostii dinafara Scripturii. Ce sa vorbim onest, daca tu bagi de acolo si nu din Scriptura?
0

#616 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 10:53 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 27 2010, 11:42 PM, a spus:

,
Stimabile, David, Noe, Avram in cine "au adormit"? In Ben Gurion? Sau ei nu au fost salvati si inca mai traiesc prin Israel?
Zau....

Scrie in versul citat, ca Hristos vine cu cei adormiti in El.

Apocalipsa 6

9Cīnd a rupt Mielul pecetea a cincea, am văzut supt altar sufletele celor ce fuseseră junghiaţi din pricina Cuvīntului lui Dumnezeu, şi din pricina mărturisirii, pe care o ţinuseră.

Matei 11

29Luaţi jugul Meu asupra voastră, şi īnvăţaţi dela Mine, căci Eu sīnt blīnd şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre.

Sufletele celor salvati sunt cu Hristos. Asta inseamna Avram, David, Moise, etc.... TOTI.

Eu nu dau cu pietre, am un stil pamfletar, atat. Nu te jignesc si nu jignesc userii, stimabile.
Iar, mai onest decat Scriptura pe care o detesti, ce vrei? Tu esti cu kabala, cu ma-sa lu' kabala si alte prostii dinafara Scripturii. Ce sa vorbim onest, daca tu bagi de acolo si nu din Scriptura?

Ai gasit tu macar un cuvint scris de mine din Kabala si nu din scripturi?Unde ai gasit tu prostii dinafara scripturii?
Dacaau adormit in Hristos sau dus in pamint,de unde vor invia.Dute Daniele ca te vei scula iarasi;Este scris.
Deci asa vor invia totisi se vor infatisa inaintea lui.Dar ca sint djusi in cer ti-am aratat ca apostolii au stiut ca nimeni afara de el nu se duce acolo.
0

#617 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 11:28 PM

Vezi postareahaym herman, la Mar 27 2010, 10:53 PM, a spus:

Ai gasit tu macar un cuvint scris de mine din Kabala si nu din scripturi?Unde ai gasit tu prostii dinafara scripturii?

Unde numeri literele din numele nu stiu cui.......
Asta de unde ai scos-o? Sa numeri literele, auzi......

Citeaza

Dacaau adormit in Hristos sau dus in pamint,de unde vor invia.Dute Daniele ca te vei scula iarasi;Este scris.
Deci asa vor invia totisi se vor infatisa inaintea lui.Dar ca sint djusi in cer ti-am aratat ca apostolii au stiut ca nimeni afara de el nu se duce acolo.

Chiar nu ai de gand macar sa citesti Scriptura?

Luca 16

22Cu vremea săracul a murit; şi a fost dus de īngeri īn sīnul lui Avraam. A murit şi bogatul, şi l-au īngropat.

23Pe cīnd era el īn Locuinţa morţilor, īn chinuri, şi -a ridicat ochii īn sus, a văzut de departe pe Avraam, şi pe Lazăr īn sīnul lui,

24şi a strigat: ,Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine, şi trimete pe Lazăr să-şi moaie vīrful degetului īn apă, şi să-mi răcorească limba; căci grozav sīnt chinuit īn văpaia aceasta.`

25,Fiule`, i -a răspuns Avraam, ,adu-ţi aminte că, īn viaţa ta, tu ţi-ai luat lucrurile bune, şi Lazăr şi -a luat pe cele rele; acum aici, el este mīngīiat, iar tu eşti chinuit.

26Pe līngă toate acestea, īntre noi şi īntre voi este o prăpastie mare, aşa ca cei ce ar avea să treacă de aici la voi, sau de acolo la noi, să nu poată.`

27Bogatul a zis: ,Rogu-te dar, părinte Avraame, să trimeţi pe Lazăr īn casa tatălui meu;

28căci am cinci fraţi, şi să le adeverească aceste lucruri, ca să nu vină şi ei īn acest loc de chin.`

29Avraam a răspuns: ,Au pe Moise şi pe prooroci; să asculte de ei.`

30,Nu, părinte Avraame`, a zis el; ,ci dacă se va duce la ei cineva din morţi, se vor pocăi.`

31Şi Avraam i -a răspuns: ,Dacă nu ascultă pe Moise şi pe prooroci, nu vor crede nici chiar dacă ar īnvia cineva din morţi.``

Unde era Avram? In pamant, huh? Foarte tare!!!!!

Coloseni 1

13El ne -a izbăvit de supt puterea īntunerecului, şi ne -a strămutat īn Īmpărăţia Fiului dragostei Lui,

In pamant e imparatia, nu? Foarte tare!!!
0

#618 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 28 March 2010 - 07:49 AM

Vezi postareazexelica, la Mar 27 2010, 10:47 PM, a spus:

Uaaau!! Deep, man!! Bravo! Cata perspicacitate!

Pentru tine era chiar necesar sa fac aceasta observatie.

Vezi postareazexelica, la Mar 27 2010, 10:47 PM, a spus:

Aha, OK, atunci porunca asta de a merge in toata lumea e la misto, ca asa zice biserica ta:

Marcu 16

15Apoi le -a zis: ,,Duceţi-vă īn toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.

Iar, lumea, oricum este sub autoritatea lui satan, daca nici macar atat nu v-a invatat șarlatanul Șarli Tazer Rasăl

1 Ioan 5

19Ştim că sīntem din Dumnezeu şi că toată lumea zace īn cel rău.

Deci, dupa șarlatanul Șarli Tazer Rasăl, satan planteaza nesalvati intre nesalvati....... Face sens, ca doctrina liberului arbitru :)

Unde se aduna cei buni, dupa Cinzecime, dupa 33 AD? Intre cei buni, planteaza satan neghina.

Mai pune mana pe carte!

Inainte de a ma indemna sa mai pun mana pe carte, ar fi bine ca tu sa te pui de acord cu ceea ce scrie in carte. Degeaba te crezi intelept, caci cartea aceea pe care tu nu o crezi, insa crezi ca o crezi, te da de gol. Cartea aia iti spune negru pe alb:"Cel ce seamana samanta buna este Fiul omului. Tarina este lumea; samanta buna sunt fiii Imparatiei; neghina sunt fiii celui rau.Vrajmasul care a semanat-o este diavolul; secerisul este sfarsitul veacului; seceratorii sunt ingerii."(Mat.13.37-38). Deci, unde seamana Satan, conform cu cele spuse de Insusi Mantuitorul? In Biserici? Nu. In lume. Desi lumea zace in cel rau, ea nu este de drept posesia lui, si tocmai de aceea "atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." (Ioan.3:16)

Vezi postareazexelica, la Mar 28 2010, 12:28 AM, a spus:

In pamant e imparatia, nu? Foarte tare!!!

Nu in pamant, ci PE pamant. Sau tu nu spui niciodata rugaciunea Tatal nostru?Acolo, Isus i-a invatat pe ucenici sa se roage asa:"...vie Imparatia Ta; faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe pamant." (Luc.11:2)
Asa ca, pentru oameni, imparatia lui Dumnezeu nu este nici IN pamant, nici IN cer, ci pur si simplu ca si la creatie: PE pamant.

Pe de alta parte, ca ne-am indepartat de subiect, diavolul nu poate fi fiara deoarece:"...Tie Iti voi da toata stapanirea si slava acestor imparatii; caci mie imi este data si o dau oricui voiesc." (Luc.4:6)
Deci, satan nu isi da lui insusi slava, ci o da cui voieste el adica imparatiilor(fiarelor) pe care i se ingaduie sa le aleaga. Nimic in contradictie cu Apocalipsa care spune:"Balaurul i-a dat puterea lui[fiarei dintai], scaunul lui de domnie si o stapanire mare." (Apoc.13:2)

Aceasta postare a fost editata de hans: 28 March 2010 - 07:55 AM

0

#619 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 March 2010 - 12:43 PM

Citeaza

Cartea aia iti spune negru pe alb:"Cel ce seamana samanta buna este Fiul omului. Tarina este lumea;

Stimabile, ti-am dat proba biblica in care scrie clar ca biseric are porunca sa propovaduiasca Evanghelia in toata lumea. Degeaba, insa, doctrina bisericii tale are intaietate, nu?

Marcu 16

OK. Samanta buna, semanata in TOATA LUMEA, unde este semanata? In moschei? In sinagogi? La scoala? Sau in cadrul ADUNARII, unde se citeste Scriptura?

Vad ca esti dus de tot pe calea doctrinei bisericii tale si esti in stare sa negi orice, numai sa nu negi prostiile lor.

Samanta buna nu asculta poruncile si merge la biserica? Sau, chiar nu esti in stare sa intelegi? Unde sa semene satan neghina? Intre neghina? In bisercile care sunt in lume, stimabile, deoarece acolo este samanta buna.

Eu nu zic sa nu disputam doctrina, insa asta chiar este idolatrie, ce faci tu. Tu nu intelegi unde se afla samanta buna, stimabile.....

Aceasta postare a fost editata de zexelica: 28 March 2010 - 12:48 PM

0

#620 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 28 March 2010 - 05:16 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 28 2010, 12:43 PM, a spus:

OK. Samanta buna, semanata in TOATA LUMEA, unde este semanata? In moschei? In sinagogi? La scoala? Sau in cadrul ADUNARII, unde se citeste Scriptura?

Stimabile, samanta buna este semanata in toata tarina lui Dumnezeu, adica in lumea intreaga. Ea trebuie sa ajunga atat in moschei, in sinagogi, cat si in scoli. Sau nu cei ce sunt bolnavi au nevoie de doctor? :)
Cei care vin la credinta in Hristos, nu vin din tarina, adica din lume, stimabile?Acolo unde au fost semanate atat graul cat si neghina? Vin cumva din biserica lui Hristos? :blink:

Vad ca esti dus de tot pe calea doctrinei bisericii tale si esti in stare sa negi orice, numai sa nu negi prostiile lor.

Eu sunt in stare sa neg orice...insa tu esti in stare sa negi un singur lucru:Scriptura. Nu Scriptura aia pe care o negi iti spune ca "tarina este lumea"? Unde scrie in Scriptura ca tarina=biserica, mai stimabile?

Samanta buna nu asculta poruncile si merge la biserica? Sau, chiar nu esti in stare sa intelegi? Unde sa semene satan neghina?

In lume=tarina, stimabile, acolo unde si credinciosii trebuie sa semene samanta cea buna. Ce folos ar avea acea biserica care-si predica samanta buna ei insesi? :)

Eu nu zic sa nu disputam doctrina, insa asta chiar este idolatrie, ce faci tu. Tu nu intelegi unde se afla samanta buna, stimabile.....

Samanta buna este semanata in tarina, adica in lume.Abia dupa seceris samanta buna este stransa in granar. Asa spune Scriptura aia pe care o citesc eu. Insa desigur ca si in a ta scrie la fel, insa tu trebuie sa fi un fel de "luminator in lumina" 8) ca EGW.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 115 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Impozitarea Bisericii - un rau necesar, blasfemie, sau normalitate?
Votati cu simt de raspundere, sa vedem ce iese...
Jugulator  94 8.939
Hot Topic (New) Crestinism distilat CavalerulJedi  35 5.257
Replici noi Violenta in manastire lllucci  8 1.858
Replici noi Citeste despre mormoni
Doctrina si organizarea mormonilor
Korobase  5 4.369
Hot Topic (New) Evrei 10:26,27
mai multe despre PACAT...criteriul prin care se poate defini
adicel  28 4.538