Buna! as vrea sa va cer ajutorul pt ca sunt intr-o situatie mai dificila si nu stiu cum sa procedez....
Parintii mei au divortat... tatal meu s-a recasatorit si a avut doi copii.... acum doua saptamani tata am murit.... Peste doua saptamani urmeaza sa se faca masa succesorala.... Acuma intrebarea mea este daca beneficiez de ceva... iar daca da a cate-a parte?... As avea nevoie de un raspuns cat mai repede sau daca ati putea sa imi lasati un numar de telefon a cuiva care m-ar putea ajuta pt rezolvarea aceste probleme... puteti sa imi lasati si un mail pe adresa "andreyus_89@yahoo.com." ! va multumesc!!!!
Pagina 1 din 1
beneficiez de mostenire in cazul....
Scris 17 November 2009 - 11:24 PM
nu conteaza ca parintii au divortat, esti mostenitor rezervatar si vii la mostenire in concurs atat cu ceilalti copii ai defunctului cat si cu sotia supravietuitoare.
in cata parte, depinde: daca sotia actuala a fost legitima si coproprietara a bunurilor imobile si mobile, atunci ea are 1/2, cealalta jumatate urmand sa se imparta intre ea si copii, respectiv voi 3. te sfatuiesc sa afli data si ora exacta a dezbaterii succesiunii si sa fii prezent acolo.
daca vrei si alte lamuriri, cel mai indicat e sa consulti un avocat specializat in drept civil,caruia sa-i expui exact ce doresti si situatia de fapt in amanunt.
in cata parte, depinde: daca sotia actuala a fost legitima si coproprietara a bunurilor imobile si mobile, atunci ea are 1/2, cealalta jumatate urmand sa se imparta intre ea si copii, respectiv voi 3. te sfatuiesc sa afli data si ora exacta a dezbaterii succesiunii si sa fii prezent acolo.
daca vrei si alte lamuriri, cel mai indicat e sa consulti un avocat specializat in drept civil,caruia sa-i expui exact ce doresti si situatia de fapt in amanunt.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
custodie
custodie |
Razvan_78 | 5 | 1.287 |
|
legislatia familiei
motive acceptate de tribunal pt un divort |