Daca vrei sa faci o fapta buna pentru oamenii care mor de foame zilnic - nu te costa nimic
Scris 15 November 2009 - 07:54 PM
Stiai ca 1 miliard de oameni mor de foame in fiecare an? Nu glumesc.
In anul 2009 ONU a publicat un raport in care spune ca 1 din 6 oameni sufera de foame in intreaga lume, ceea ce inseamna ca s-a ajuns la cifra cea mai mare din istorie, peste un miliard.
Nu trebuie sa-ti irosesti banii sau timpul ca sa le vii in ajutor. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un click pe site-ul
"The Hunger Site"
http://www.thehungersite.com
Iar daca ajungeti acolo puteti contribui, tot cu un click, si la depistarea cancerului de san, la asistenta medicala pentru copii, puteti ajuta (cu un click) la strangerea de fonduri pentru donatii de carti sau pentru salvarea padurilor tropicale sau pentru mancare si ingrijire pentru cainii si pisicile fara stapan.
E gratis si dureaza o secunda. Acorda o secunda zilnic salvarii unei vieti. Si spune-le si prietenilor pe mess.
In anul 2009 ONU a publicat un raport in care spune ca 1 din 6 oameni sufera de foame in intreaga lume, ceea ce inseamna ca s-a ajuns la cifra cea mai mare din istorie, peste un miliard.
Nu trebuie sa-ti irosesti banii sau timpul ca sa le vii in ajutor. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un click pe site-ul
"The Hunger Site"
Iar daca ajungeti acolo puteti contribui, tot cu un click, si la depistarea cancerului de san, la asistenta medicala pentru copii, puteti ajuta (cu un click) la strangerea de fonduri pentru donatii de carti sau pentru salvarea padurilor tropicale sau pentru mancare si ingrijire pentru cainii si pisicile fara stapan.
E gratis si dureaza o secunda. Acorda o secunda zilnic salvarii unei vieti. Si spune-le si prietenilor pe mess.
Scris 16 November 2009 - 09:14 AM
E posibil sa fie seriosa activitatea asta. Cel putin exista o adresa si un numar de telefon ce s-ar putea verifica.
Customer Service:
Please e-mail customerservice@thehungersite.com. We apologize that we may be unable to answer each e-mail individually due to the volume we receive.
Sponsors:
For information about becoming a sponsor at The Hunger Site, visit our Sponsor page or contact us at sponsor@thehungersite.com or call (206) 859-5201.
Press:
For press inquiries, e-mail press@thehungersite.com.
Mailing Address:
The Hunger Site
One Union Square
600 University Street, Suite 1000
Seattle, WA 98101-4107
U.S.A.
Customer Service:
Please e-mail customerservice@thehungersite.com. We apologize that we may be unable to answer each e-mail individually due to the volume we receive.
Sponsors:
For information about becoming a sponsor at The Hunger Site, visit our Sponsor page or contact us at sponsor@thehungersite.com or call (206) 859-5201.
Press:
For press inquiries, e-mail press@thehungersite.com.
Mailing Address:
The Hunger Site
One Union Square
600 University Street, Suite 1000
Seattle, WA 98101-4107
U.S.A.
Scris 16 November 2009 - 08:47 PM
da...voi da in fiecare zi...de fiecare data cand intru pe forum ca e imposibil sa nu vad topicul...
Scris 29 November 2009 - 09:37 AM
Am facut si eu o vizita, sper sa fie adevarat cu ajutorul care il primesc!
Scris 26 December 2009 - 03:45 AM
Scris 23 February 2010 - 06:03 PM
some_one, la Nov 15 2009, 07:54 PM, a spus:
Stiai ca 1 miliard de oameni mor de foame in fiecare an? Nu glumesc.
"The Hunger Site"
"The Hunger Site"
dat
Scris 09 March 2010 - 05:18 PM
am dat clik, dar totusi 1 miliard de oameni sa moara de foame pe an ? mi se pare foarte mult, la numarul asta se adauga bolile, cutremure , inundatii ... si multe altele cu care natura se razbuna pe noi pt ceea ce-i facem
Contact
Facebook
Twitter
RSS