sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dati-mi sperante Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dragos. 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-December 08

Scris 12 November 2009 - 10:41 PM

Deci..
Eu sunt Mihai am 16 ani si ..(urat inceput) vreau sa ma motivati
In ce?
An de an adun kg peste kg...si vara devin suplu(??) (slabesc pana la 10 kg)
De putin timp am ajuns la 100 :jester: 180 cm inaltime (in vara asta am slabit decat 2.50)
Ieri m-am inscris la o sala de fitness si maine o sa ma duc prima data.
Eu vreau sa aud ca pot slabii 15 kg pana la vara.Nu mananc mult...doar o masa o am stabila pe zi din cauza scolii.Dimineata nu prea mananc si la 10:45 deobicei un sandwitch sau ceva dulce si pe la 1 iar un sandwitch..Seara mananc mancare gatita(o portie).
Sa zicem ca ma duc de 4 ori pe saptamana cate 3 ore la sala.Am sanse?
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 12 November 2009 - 10:47 PM

Pai daca vrei sa slabesti, trebuie sa-ti schimbi felul in care mananci. Nu mai manca dupa ora 18 si scoate sandvisurile, pe cat posibil. Mananca dimineata si incearca sa mananci salate, fructe, putini carbohidrati.. Bea multa apa si elimina dulciurile.

Vrei motivare si ne intrebi daca ai sanse? Daca o sa fie 6-7 kg, nu e suficient? Oricum daca slabesti, trebuie sa te mentii. Si.. daca nu ai sanse sa slabesti cat vrei, nu mai tii regim? Tu tine-l.. si vezi tu.
0

#3 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 12 November 2009 - 10:53 PM

Vezi postareaB-eRe, la Nov 12 2009, 10:41 PM, a spus:

Sa zicem ca ma duc de 4 ori pe saptamana cate 3 ore la sala.Am sanse?

ia'o incet si progresiv cu sala, ca altfel nu vei rezista, crede'ma. in prima luna du'te de 3-4 ori pe sapt. cate o ora, apoi cresti la doua ore si mai mult. fa alergare pe banda si bicicleta, mult. si intreaba/cere sfatul antrenorului, sigur te va ajuta/indruma cu placere :jester:
in ce priveste regimul alimentar, ascult'o pe Ama ca zice bine ce zice.
PS:daca vrei sa te si mentii dupa ce ai slabit, va trebui sa respecti stilul asta de viata forever.

succes!
0

#4 Utilizator offline   Dragos. 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 12 November 2009 - 10:56 PM

Nu nu nu :jester:) eliminand salata
Haide..nu puteti sa ii impuneti unui copilas de 16 ani sa nu manance ceva "dulce".
Acum nu pot sa ma mananc dimineata...Pana in clasa a 6 a daca nu mancam 2 ochiuri dimineata nu puteam sa fac nimic.
Daca nu mananc dimineata pana la pranz imi vine rau de foame, asa ca bag ceva in gura.
Daca am manact la 10 imi mai vine foame pe la 4 dar astept ora 6 cand vine mama ca sa mananc cu ea.

Daca mananci un porc pana la ora 6 nu are nici un rost aceasta metoda.
@brid - absolut ca nu ma duc din prima cate 4 ore... dar pana la vara sper sa pot rezista la 1.30 de alergare continua

Aceasta postare a fost editata de B-eRe: 12 November 2009 - 10:59 PM

0

#5 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 12 November 2009 - 11:00 PM

Pai am zis eu sa mananci ca un porc? In cursul zilei, organismul lucreaza la parametrii maximi. Seara devine mai lenes, de aia nu trebuie sa mai mananci.
Daca mananci dulciuri si in modul dezordonat in care mananci acum, o sa dai banii la sala degeaba.
E clar ca-ti plac dulciurile si iti place sa mananci.
Fara vointa, n-o sa reusesti. "Doar de tine depinde" este un cliseu, dar este si un adevar.

Cu "nu pot" nu ajungi departe. E ceva care se invata. Iti inveti organismul sa primeasca hrana dimineata.

Mi-a zis mie cineva.. ca exercitiile facute seara nu fac decat sa oboseasca organismul, nu prea ajuta la slabit. Asa ca programeaza-ti orele de sala cat mai devreme cu putinta.
0

#6 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 12 November 2009 - 11:03 PM

Vezi postareaB-eRe, la Nov 12 2009, 10:56 PM, a spus:

Nu nu nu :jester: ) eliminand salata
Haide..nu puteti sa ii impuneti unui copilas de 16 ani sa nu manance ceva "dulce".
Acum nu pot sa ma mananc dimineata...Pana in clasa a 6 a daca nu mancam 2 ochiuri dimineata nu puteam sa fac nimic.
Daca nu mananc dimineata pana la pranz imi vine rau de foame, asa ca bag ceva in gura.
Daca am manact la 10 imi mai vine foame pe la 4 dar astept ora 6 cand vine mama ca sa mananc cu ea.

Daca mananci un porc pana la ora 6 nu are nici un rost aceasta metoda.

buuun!
uite o solutie:
vorbeste cu parintii sa te duca la consult la un nutritionist. iti va intocmi el un regim de mese pe care va trebui sa-l respecti cu sfintenie, dar va aduce rezultate.
nu vei suferi de foame, iti vei putea face si mici pofte periodic, va fi obligatoriu sa faci si miscare, sa mergi la sala.
tu chiar crezi ca fara efort vei obtine rezultate (spectaculoase)????
0

#7 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 12 November 2009 - 11:07 PM

Eu am 1.81 si am slabit aproximativ 10kg...acum am 88kg sub care nu mai pot sa dau jos de cateva luni bune. Tu ar trebui sa ai maxim 80kg deci trebuie sa dai cam 20kg jos. Uite parerea mea.

1. Sport...alearga, tae bo, gimnastica, scari...sau basket, tenis, fotbal...orice poti practica si care sa te si motiveze...in final minim 30 min. de mers pe jos cum spun si astia la tv. Insa incearca sa faci un program de care sa te ti pentru a fi eficient...de exemplu alergi un numar de ture in parc si respecti acest program fara abateri.
2. Elimina fast-food. Daca nu poti elimina dulciurile macar manaca doar o zi pe saptamana dulciuri...iar daca nici asa nu poti atunci mananca zilnic dar putin...in special ciocolata neagra sau inghetata.
3. Mananca dimineata si nu manca seara...usor de spus dar greu de facut.
4. Incearca sa eviti alimentele cu indice glicemic mare...cartofii, paine, produsele de patiserie...cauta pe net ce are indice glicemic mare...
5. Nu face foamea pentru ca mai devreme sau mai tarziu castiga. Incearca totusi un regim caloric de 2000 calori...cred ca pe aici te incadrezi...sau mananca putin si des.

Este bine sa mergi la sala...insa probabil mai devreme sau mai tarziu ai sa renunti pentru ca este destul de incomod sa faci drumul pana acolo, poate nu ai nici cu cine sa mergi...nu esti motivat. Trebuie sa cauti ceva care sa te motiveze sa faci lucrul respectiv...slabitul este o motivatie dar uneori nu este suficienta...poate sa te placa o fata. :skull:

Vezi postareaAmarena, la Nov 12 2009, 11:00 PM, a spus:

Mi-a zis mie cineva.. ca exercitiile facute seara nu fac decat sa oboseasca organismul, nu prea ajuta la slabit. Asa ca programeaza-ti orele de sala cat mai devreme cu putinta.

Am auzit si eu asta dar eu am slabit in timp ce faceam bicicleta in casa la ora 12 noaptea pentru ca atunci ma uitam la Clona pe acasa tv si aveam rabdare sa stau pe ea 30 de minute. :jester:
0

#8 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 12 November 2009 - 11:10 PM

Adica sa o placa el pe ea, ca daca il place acum, inseamna ca il place asa cum e.
0

#9 Utilizator offline   Dragos. 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 12 November 2009 - 11:11 PM

Fara efort nu.
Am anumite zile in care stau la scoala 10 ore. dintre care am 1 pauza de 10 minute..in rest oradupa ora.Nu as putea rezista cu o dieta "severa"
Nu cred ca am ajuns la stadiul nutritionist.Daca vad ca sala nu da rezultate ma duc si acolo..
@marinaru - La mine placutul a crescut odata cu stratul de "muschi" al meu..
Dar toti colegii mei sunt slabi...cand mergem la sport mi e cam rusine sa mi arat "muschii"
Plus ca sunt foarte pasionat de moda si mereu hainele ies pana in xl...dupa ce trece moda fac si celelalte xuri

Aceasta postare a fost editata de B-eRe: 12 November 2009 - 11:15 PM

0

#10 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 12 November 2009 - 11:12 PM

In momentul in care vrei sa slabesti 15 kg, ai nevoie de nutritionist.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi reducerea masei musculare
cum sa imi fac corpul mai moale
ASLAN22  2 2.493
Replici noi Carboxiterapia - Scap de celulita?
Cum sa scap definitiv de celulita??
AlexaMaria  0 992
Hot Topic (New) Atasamente grasute si grasuti ...ce-ar fi sa ne sustinem?
cine ne poate ajuta cu sfaturi va rugam nu ezitati
rebeca_pupic  227 19.739
Replici noi am gambele mari:(((((
help me:(((
anonima93  14 12.732
Replici noi Dr. Grecu este un profesionist ! moon12  2 7.612