sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

vreau sa divortez Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   Nemo! 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-November 09

Scris 29 November 2009 - 11:07 PM

mergeti la psiholog de cuplu. unul ft bun. astfel de probleme se pot rezolva usor. intre voi sunt nemultumiri. de acolo vin mancarea nefacuta, necomunicarea. citeste John Gray, Barbatii sunt de pe MaRTE, femeile de pe venus.
daca nici dupa multe sedinte la psiholog de CUPLU nu va impacati, divorteaza.
dar e pacat sa nu incerci daca ai copil!
fa asta si-mi vei multumit peste ani.
daca nu v-ati inselat, orice se poate rezolva usor. si inselatul se rezolva, dar mai greu!
0

#62 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 08 December 2009 - 02:03 PM

Daca vrei sa divortezi, trebuie sa mergi la tribunal.Psihologul nu are ce cauta decat daca l-ai prins ca se uita neprofesional la una dintre parti si pune mana pe anumite lucruri care fac obiectul mostenirii, sau amintirii.
0

#63 Utilizator offline   bianca_sdt 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-August 08

Scris 17 December 2009 - 10:36 PM

ha,ha,ha...scuza-ma dar eu k femeie fac tt ceea ce nu face ea. responsabilitate,serviciu super ok,gospodarie,etc..sh totusi....nu sunt buna,ba chiar rea as spune(dupa parerea unuia)....care geme de prostie ...scuze ..de orgoliu de barbat care nu accepta k pot mai mult k el...si coborandu-ma p mine crede k se ridica(poate la ceruri).Sh ma intreb de ce mai suntem inca impreuna..am devenit doar colegi de camera,nu conversam...si mai sunt multe...iar bb nu ne-a legat deloc ba din contra...si tt astea pt k sunt prea conformista!
Asa k nu dispera ....sunt cazuri ..si necazuri!Viata e una si e frumoasa ..dar e scurta.....
Multa bafta si decizii intelepte!!

Vezi postareafulgdenea, la Nov 16 2009, 12:40 PM, a spus:

adica ti-a adus la cunostinta ca si daca divortezi de ea, tot pastreaza copilul, care-i problema?
adica daca era insarcinata de 2 luni ai fi obligat-o sa faca avort ca tu nu-ti doresti copilul?

este bolnava, trebuie sa ai grija de ea. fara discutii. precis o sa-i reprosezi asta indesat oricum, ca si faza cu copilul dealtfel. Faci cumva pe martirul? vrei sa dai impresia ca esti responsabil de toate si esti coplesit, ea- panarama, nu mai razbati, ai lua o pauza, ia-o dar atunci fi responsabil de ea

cred ca ti-e dor de burlacie,asta e diagnosticul pe care ti=l pun eu, de perioada cand nu aveai nici un fel de responsabilitati nici fata de nevasta, copil, parinti etc. cand ieseai la vanat cand aveai chef

as fi inteles daca ai fi spus ca n-o mai iubesti, ca nu te mai iubeste etc da sa incepi s-o terfelesti in toate felurile, asta nu mai inteleg, ea profitoarea, tu ala imaculat

Stii ce?U chiar ai dreptate....se cheama lasitate!!

Vezi postareaNikkyTm, la Nov 17 2009, 08:42 AM, a spus:

este foarte usor sa renunti in viata, indiferent de tel. daca strugurii sunt acri...este greu sa lupti pentru ceea ce-ti doresti. foarte greu, cere sacrificiu.

in orice relatie este unul care da mai mult. este o casnicie pe cale sa se destrame....din comoditate?! pentru ca va este greu amandurora sa va treziti?

in papucii ei te-ai pus? o femeie , in ziua de astazi este mama, sotie, menajera, bucatareasa, poate si instalator cand sotul este ocupat cu fotbalul, are serviciu, iar seara trebuie sa danseze la bara.

e usor sa acuzi pe cineva care nu se poate apara. sunt convinsa ca este coplesita de toate. si pe langa ea trece tineretea, si poate a uitat sa fie femeie, sa fie admirata, sa fie curtata de sot, sa primeasca aprecieri (cand le facea pe toate), sa se aleaga si ea cu ceva dupa o partida de sex, nu un orgasm mimat...

femeile nu functioneaza ca si barbatii. si daca te refuza, o poti face sa se razgandesca... foarte usor. trebuie sa fi destept, nu sa o lasi pe ea sa faca totul.

surprinde-o cu ceva. aranjeaza o cina romantica tu , prin eforturile tale. discutati !!! spuneti-va nemultumirile. totul se pierde pentru ca nu comunicam unii cu altii.

daca spuneti ca dragostea pentru copil este reala la amandoi, ganditi-va ce traume sufletesti planeaza asupra copilului. si nu se merita. toate problemele psihice apar in copilarie.

discutati sincer despre ce va doriti unul de la celalalt . si intrebati si copilul ce vrea. redescoperiti-va unul pe altul. faceti ce n-ati mai facut, mergeti pe unde n-ati mai fost.

mai vb ! bafta!!!

Bravo...greu de crezut k mai exista si barbati care gandesc asa....tt respectul!
0

#64 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 17 December 2009 - 10:52 PM

ce usor e sa dai cu pietre
0

#65 Utilizator offline   *elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-April 08

Scris 18 December 2009 - 12:21 AM

Vezi postareaLeu79, la Nov 12 2009, 03:52 PM, a spus:

da..stiu,v-am facut capul mare cu problemele mele de familie,dar pe zi ce trece imi dau seama din ce in ce mai mult ca nu mai pot contiua in felul asta. singurul care m-a legat de casnicie a fost la inceput copilul, dar acum nici macar el nu mai poate sa ma tina langa mama lui.
cred ca am incercat totul pana acum, ca sa imi salvez casnicia dar acum s-a terminat. partea proasta e ca nici nevasta-mea nici eu nu vrem sa reuntam la copil. de fapt ea nu vrea nici sa divorteze.din partea mea totul este terminat de mult si nu cred ca mai are rost sa o lungim atat.boala lunga moarte sigura.
m-am saturat sa trag de ea sa facem sex,m-am saturat sa vin acasa si sa nu gasesc o mancare calda,m-am saturat de singuratatea in doi.
da..deci m-am hotarat. o sa ma intrebati ce mai vreau de la voi si de ce am postat aici. nu vreau nici un sfat,si n-am chef de polemici. am vrut numai sa ma descarc..

nu stiu de ce am impresia ca astea le spui asa, ca si cand ai vrea sa te convingi ca e mai bine sa divortezi. daca esti sigur de asta, treci la fapte, lasa discutiile si justificarile, nu te ajuta cu nimic.
0

#66 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 18 December 2009 - 12:33 AM

Vezi postareaLeu79, la Nov 12 2009, 03:52 PM, a spus:

...

Parerea mea... Are deja pe altcineva, relatia voastra s-a terminat. Vrei sa faci o treaba ? Las-o in pace un timp si dupa recucereste-o, daca te mai pasioneaza. Daca nu merge... Atunci divorteaza. Pentru copil... Poate ca ar fi bine sa il lasi la ea pana iti gasesti pe cineva (nu ma pricep sa zic nimic legat de copii... despartirea parintilor pentru un copil e aiurea indiferent unde ramane copilul). Oricum, inainte sa faci o prostie, stai calm si gandeste-te... Dar CALM (chiar daca mie mi-e usor sa zic, ca nu sunt implicat in treaba asta, stii bine ca asta e calea - calm ca sa nu regreti dupa ca ai facut ceva din cauza nervilor, ceva ce nu poti repara sau ce poti repara mult prea greu).
0

#67 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 18 December 2009 - 07:21 AM

Daca tot este sa o lasi un timp, prelungeste contractul pentru totdeauna.Chestia asta cu impacatul si despartitul periodic se poate croniciza.Ia-o de manuta si vezi mai intai ce nu merge, intr-o discutie prieteneasca si obiectiva si ia decizia impreuna cu ea.Nu uita ca la inceput tu ai sarit in bratele ei si ai spus ca o iubesti toata, de la varful degetelor de la picioare pana la ultima suvita de par oxigenat, platinat sau spalat cu sampon.Si pe urma n-ai strigat tu cu gura pana la urechi la ofiterul starii civile, DDDDAAAAA, de era bietul om sa faca infarct?Daca ai fi strigat nu, de la inceput, acum scapai.Alta data vezi si tu ce strigi, ce promiti, ca mai tarziu sa nu-ti dai cu pumnii in cap , asta daca n-au sa o faca altii ca sa te scuteasca de efort.
0

#68 Utilizator offline   A1exandra 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-December 09

Scris 18 December 2009 - 07:20 PM

Cred ca intr-un final totul se reduce la lucrurile pe care le simtim ... cand nu mai exista dorinta de a fi cu persoana de langa tine, cand nu mai exista placerea de a petrece timp impreuna ... ce sanse exista ca asta sa se repare?
0

#69 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 18 December 2009 - 07:46 PM

tie nu ti s-a intamplat sa ai momente de decadere in care sa nu mai crezi in tine si pe urma sa-ti revii?
sa-ti pierzi speranta ca va rasari samanta ce-ai plantat-o in ghiveci si pe urma sa-ti revina ?
eu zic sa inchizi usa dupa tine numai daca esti convins ca nu vei fi tentat sa mai bati la ea
lalaiala nu face bine nicunuia, nu-l respecti nici pe el nici pe tine
ca mai sunt oamnei din acestia vesnic nehotarati in orice problema
dar nu inchide usa
sau macar n-o tranti :pardon:
0

#70 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 14 March 2010 - 11:36 PM

Pana la urma ce ati facut?V-ati rezolvat problemele?
0

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Nu puteam sa scap de el
Vroia sa fie prietenul meu, dar eu nu. A vrut sa fie asa neaparat.
deea_grl  14 5.580
Topic inchis Stiri: Motiune anti-Macovei stiri  0 2.274
Hot Topic (New) pe care dintre noi o vrea?
pe mine, ce ma stie de 3 luni sau pe fosta cu care a fost 3 ani
mimisor26  46 7.286
Topic inchis cum sa iti inseli nevasta?! Lion79  111 16.305
Topic inchis Am al€s sa fiu langa €l si acum ma simt in plus... Impr3ss  64 7.374