vreau sa divortez
Scris 29 November 2009 - 11:07 PM
daca nici dupa multe sedinte la psiholog de CUPLU nu va impacati, divorteaza.
dar e pacat sa nu incerci daca ai copil!
fa asta si-mi vei multumit peste ani.
daca nu v-ati inselat, orice se poate rezolva usor. si inselatul se rezolva, dar mai greu!
Scris 08 December 2009 - 02:03 PM
Scris 17 December 2009 - 10:36 PM
Asa k nu dispera ....sunt cazuri ..si necazuri!Viata e una si e frumoasa ..dar e scurta.....
Multa bafta si decizii intelepte!!
fulgdenea, la Nov 16 2009, 12:40 PM, a spus:
adica daca era insarcinata de 2 luni ai fi obligat-o sa faca avort ca tu nu-ti doresti copilul?
este bolnava, trebuie sa ai grija de ea. fara discutii. precis o sa-i reprosezi asta indesat oricum, ca si faza cu copilul dealtfel. Faci cumva pe martirul? vrei sa dai impresia ca esti responsabil de toate si esti coplesit, ea- panarama, nu mai razbati, ai lua o pauza, ia-o dar atunci fi responsabil de ea
cred ca ti-e dor de burlacie,asta e diagnosticul pe care ti=l pun eu, de perioada cand nu aveai nici un fel de responsabilitati nici fata de nevasta, copil, parinti etc. cand ieseai la vanat cand aveai chef
as fi inteles daca ai fi spus ca n-o mai iubesti, ca nu te mai iubeste etc da sa incepi s-o terfelesti in toate felurile, asta nu mai inteleg, ea profitoarea, tu ala imaculat
Stii ce?U chiar ai dreptate....se cheama lasitate!!
NikkyTm, la Nov 17 2009, 08:42 AM, a spus:
in orice relatie este unul care da mai mult. este o casnicie pe cale sa se destrame....din comoditate?! pentru ca va este greu amandurora sa va treziti?
in papucii ei te-ai pus? o femeie , in ziua de astazi este mama, sotie, menajera, bucatareasa, poate si instalator cand sotul este ocupat cu fotbalul, are serviciu, iar seara trebuie sa danseze la bara.
e usor sa acuzi pe cineva care nu se poate apara. sunt convinsa ca este coplesita de toate. si pe langa ea trece tineretea, si poate a uitat sa fie femeie, sa fie admirata, sa fie curtata de sot, sa primeasca aprecieri (cand le facea pe toate), sa se aleaga si ea cu ceva dupa o partida de sex, nu un orgasm mimat...
femeile nu functioneaza ca si barbatii. si daca te refuza, o poti face sa se razgandesca... foarte usor. trebuie sa fi destept, nu sa o lasi pe ea sa faca totul.
surprinde-o cu ceva. aranjeaza o cina romantica tu , prin eforturile tale. discutati !!! spuneti-va nemultumirile. totul se pierde pentru ca nu comunicam unii cu altii.
daca spuneti ca dragostea pentru copil este reala la amandoi, ganditi-va ce traume sufletesti planeaza asupra copilului. si nu se merita. toate problemele psihice apar in copilarie.
discutati sincer despre ce va doriti unul de la celalalt . si intrebati si copilul ce vrea. redescoperiti-va unul pe altul. faceti ce n-ati mai facut, mergeti pe unde n-ati mai fost.
mai vb ! bafta!!!
Bravo...greu de crezut k mai exista si barbati care gandesc asa....tt respectul!
Scris 18 December 2009 - 12:21 AM
Leu79, la Nov 12 2009, 03:52 PM, a spus:
cred ca am incercat totul pana acum, ca sa imi salvez casnicia dar acum s-a terminat. partea proasta e ca nici nevasta-mea nici eu nu vrem sa reuntam la copil. de fapt ea nu vrea nici sa divorteze.din partea mea totul este terminat de mult si nu cred ca mai are rost sa o lungim atat.boala lunga moarte sigura.
m-am saturat sa trag de ea sa facem sex,m-am saturat sa vin acasa si sa nu gasesc o mancare calda,m-am saturat de singuratatea in doi.
da..deci m-am hotarat. o sa ma intrebati ce mai vreau de la voi si de ce am postat aici. nu vreau nici un sfat,si n-am chef de polemici. am vrut numai sa ma descarc..
nu stiu de ce am impresia ca astea le spui asa, ca si cand ai vrea sa te convingi ca e mai bine sa divortezi. daca esti sigur de asta, treci la fapte, lasa discutiile si justificarile, nu te ajuta cu nimic.
Scris 18 December 2009 - 12:33 AM
Leu79, la Nov 12 2009, 03:52 PM, a spus:
Parerea mea... Are deja pe altcineva, relatia voastra s-a terminat. Vrei sa faci o treaba ? Las-o in pace un timp si dupa recucereste-o, daca te mai pasioneaza. Daca nu merge... Atunci divorteaza. Pentru copil... Poate ca ar fi bine sa il lasi la ea pana iti gasesti pe cineva (nu ma pricep sa zic nimic legat de copii... despartirea parintilor pentru un copil e aiurea indiferent unde ramane copilul). Oricum, inainte sa faci o prostie, stai calm si gandeste-te... Dar CALM (chiar daca mie mi-e usor sa zic, ca nu sunt implicat in treaba asta, stii bine ca asta e calea - calm ca sa nu regreti dupa ca ai facut ceva din cauza nervilor, ceva ce nu poti repara sau ce poti repara mult prea greu).
Scris 18 December 2009 - 07:21 AM
Scris 18 December 2009 - 07:20 PM
Scris 18 December 2009 - 07:46 PM
sa-ti pierzi speranta ca va rasari samanta ce-ai plantat-o in ghiveci si pe urma sa-ti revina ?
eu zic sa inchizi usa dupa tine numai daca esti convins ca nu vei fi tentat sa mai bati la ea
lalaiala nu face bine nicunuia, nu-l respecti nici pe el nici pe tine
ca mai sunt oamnei din acestia vesnic nehotarati in orice problema
dar nu inchide usa
sau macar n-o tranti
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu puteam sa scap de el
Vroia sa fie prietenul meu, dar eu nu. A vrut sa fie asa neaparat. |
deea_grl | 14 | 5.580 |