Aparatul de torturat muste
Scris 30 November 2005 - 05:34 PM
Casca cu sistem de dezaburire pentru motociclisti, doza ecologica dubla sau aparatul de torturat muste sunt numai cateva dintre inventiile tinerilor care le puteti admira in cadrul Salonului National de Inventica pentru Tineret care se desfasoara zilele acestea la Romexpo.
In cadrul salonului de inventica organizat de Autoritatea Nastionala pentru Tineret sunt prezentate nu mai putin de 60 de inventii, unele dintre ele chiar nastrusnice. De la tocatorul pentru legume si pana la aparatul de torturat muste, toate inventiile au ceva iesit din comun.
“Daca mustele ne chinuiesc cu bazaitul lor pe noi, de ce sa nu le raspundem cu aceeasi moneda. O data ce musca ne-a cazut in plasa, aparatul incepe sa scoata un zumzet deranjant“, ne-a declarat Mihaela Poloata, membra a Clubului de Inventica Gaudeamus din Suceava.
sursa: Realitatea Romaneasca
In cadrul salonului de inventica organizat de Autoritatea Nastionala pentru Tineret sunt prezentate nu mai putin de 60 de inventii, unele dintre ele chiar nastrusnice. De la tocatorul pentru legume si pana la aparatul de torturat muste, toate inventiile au ceva iesit din comun.
“Daca mustele ne chinuiesc cu bazaitul lor pe noi, de ce sa nu le raspundem cu aceeasi moneda. O data ce musca ne-a cazut in plasa, aparatul incepe sa scoata un zumzet deranjant“, ne-a declarat Mihaela Poloata, membra a Clubului de Inventica Gaudeamus din Suceava.
sursa: Realitatea Romaneasca
Scris 01 December 2005 - 03:22 PM
hmm... eu eram interesat de un aparat de impletit panze de paianjen cu 8 in v.
Scris 01 December 2005 - 04:07 PM
maybe, la Dec 1 2005, 03:22 PM, a spus:
hmm... eu eram interesat de un aparat de impletit panze de paianjen cu 8 in v. 
Tocmai mi-am adus aminte de bancul acela care circula inainte de 89, pe scurt, despre o discutie intre membri PCR in legatura cu noua capcana ptr. soareci; se pune in dreptul gaurii de soarece o lama ridicata in sus si, lateral, o nuca si un cascaval. Cand soarecele iese afara, sta sa aleaga intre ele: nuca sau cascavalul ? miscandu-si capul dintr-o parte in alta, fiind nehotarat, isi taie gatul
Scris 03 December 2005 - 11:42 PM
Interesanta si ideea cu aparatul de impletit panze de paiajnjeni dar imi place mai mult cel cu mustele
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stiri: Mona Musca demisioneaza din Parlament si PLD | stiri | 3 | 3.156 |
|
The Sun despre Romania | roportal | 10 | 7.965 |
|
Stiri: Lapte numai dupa cota | stiri | 0 | 2.224 |
|
Stiri: Boc cere PSD si PNL sa faca public protocolul de guvernare | stiri | 0 | 2.937 |
|
Stiri: Premierul Tariceanu si Imparatul Japoniei, Akihito, au discutat despre pesti si Delta Dunarii | stiri | 0 | 2.132 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis