Am si eu o problema de fiecare data cand vreau sa schimb numele la un fisier , poza etc imi da o eroare ( if you change a file name extension ,the file may become unusable . Are you sure you want to change it ? ) si as vrea sa scot aceasta setare dar nu stiu de unde ! va rog sa ma ajutati
Pagina 1 din 1
cum setez windows sa nu mai imi arate extensiile la fisiere extensia
Scris 11 November 2009 - 12:04 AM
Deschizi Windows Explorer. Te duci pe Tools->Folder Options. Apoi alegi foaia "View". Apoi selectezi din lista casuta "Hide extensions for known file types". Apesi apoi OK.
Scris 11 November 2009 - 08:31 AM
bogdanbn, la Nov 10 2009, 10:59 PM, a spus:
Am si eu o problema de fiecare data cand vreau sa schimb numele la un fisier , poza etc imi da o eroare ( if you change a file name extension ,the file may become unusable . Are you sure you want to change it ? ) si as vrea sa scot aceasta setare dar nu stiu de unde ! va rog sa ma ajutati
Mesajul pe care il primesti nu este o eroare. Este o atentionare ca tu schimbi partea de extensie din numele unui fisier, parte care este folosita de sistemul de operare pentru a asocia fisierul la o aplicatie, sau altfel spus, daca din numele unui fisier stergi extensia .doc, Windows-ul n-o sa mai stie ca fisierul ala trebuie deschis cu Microsoft WORD.
Ca sa nu poti modifica partea de extensie pentru extensiile deja asociate unor aplicatii, faci ce ti-a recomandat Pippo.
Succes!
Scris 11 November 2009 - 10:51 PM
Windows Explorer e fereastra aia in care incerci tu sa modifici numele fisierelor.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ccproxy | predator | 0 | 3.972 |
|
Am nevoie de ajutor pt identificarea uni font | Tudy550 | 0 | 1.330 |
|
test ram | TZEP | 6 | 7.239 |
|