sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce as putea avea? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   tyna_v 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-August 06

Scris 10 November 2009 - 09:19 PM

Am 22 de ani si va scriu in legatura cu o problema pe care o am cu gandul ca poate imi dati niste sfaturi,pareri...ultima menstruatie am avut-o pe 22 septembrie ,trebuia sa imi vina in octombrie insa nu mi-a venit si am avut niste scurgeri maro care au tinut aproape o saptamana.Mi-am facut teste de sarcina insa au iesit negativ(stiu ca trebuia sa astept ,ca testele se fac cam la 2 sapt de la intarziere dar nu am avut rabdare)..la o saptamna de la intarzierea menstruatiei am fost la control la ginecolog si mi-a zis ca nu sunt insarcinata si mi-a dat sa iau utrogestan,insa mi-a zis sa astept 10 zile si daca tot nu imi vine dupa acele zile sa iau ..am asteptat acele 10 zile dar nu mi-a venit si am zis sa iau acel medicament 5 pastile mi-a dat sa iau.
am luat pastilele si mi-a venit insa nu stiu cum sa va spun parca nu e cum imi venea inainte ..parca e prea deschis la culoare ...am citi apoi ca aceste medicament e cumva pt provocarea menstruatiei..acuma daca mi-a venit sa continui sa iau pastilele ..mai am inca 3 de luat?..ce ziceti?...si pe toat perioda asta m-am simiti rau si acuma ma simt..am o stare de somnolenta permanent ,respir mai greu ma doare zoan ovarelor ,spatele si parca burta mi sa umflat nuhs cums sa spun parca as fi balonata.....si cand mi-a venti de la pastile mam simtit foarte rau ...m-am documentata si ma sperie gandul ca poate am o sarcina extrauterina ..sau poate normala...nu stiu oare doctorul putea sa nu vada atunci sarcina (normala sar extrauterina)..ca eu m-am dus si la o saptaman de la intarzierere..ma gandesc ca a fost prea devreme...acuma ce as putea sa fac sa mai merg odata la un control dupa ce mi se termina menstruatia(nici menstruatie nu stiu daca e asta ca nu e asa cum imi venea mie)...sa fac un ecograf?..oare se vede daca am ceva ,daca as putea sa am o sarcina....si inca o intrebare la ecograf pot sa merg cat timp sunt pe stop?..are ceva?..astept pareri..
0

#2 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 10 November 2009 - 09:23 PM

Eu cred ca ai tras o raceala mai zdravana in zona. La o saptamana intarziere ar trebui sa arate bine testele de sarcina :think: deci nu cred c aesti gravida.
0

#3 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 10 November 2009 - 10:28 PM

toamna sunt extrem de normale devierile de menstruatie, da nu creca trebuia sa te agiti asa de tare.
acuma in cap la tine is numa balauri, asa ca lasa cateva zile sa treaca, cum a zis medicu....
si p-orma vezi exact ce si cum.

si asta iti va fi invatatura de minte sa nu mai faci sex neprotejat cand nu esti sigura de perioada lunii in care se afla corpul tau, adica luna plina, luna noo, juma de luna, patrar etc..... :think: :roll: :yes: :doh:
0

#4 Utilizator offline   tyna_v 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-August 06

Scris 10 November 2009 - 11:57 PM

Vezi postareaDida_James, la Nov 10 2009, 10:28 PM, a spus:

toamna sunt extrem de normale devierile de menstruatie, da nu creca trebuia sa te agiti asa de tare.
acuma in cap la tine is numa balauri, asa ca lasa cateva zile sa treaca, cum a zis medicu....
si p-orma vezi exact ce si cum.

si asta iti va fi invatatura de minte sa nu mai faci sex neprotejat cand nu esti sigura de perioada lunii in care se afla corpul tau, adica luna plina, luna noo, juma de luna, patrar etc..... :roll: :yes: :doh: :ok:

multumesc pentru raspuns dar chiar daca as fi fost insarcinata nu era problema :think: ..la anu ma casatoresc si deci nu era problema si imi si doresc si un bebe ...mai mult sunt stresata sa nu fie o sarcina extrauterina..sau sa am ceva probleme...
0

#5 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 11 November 2009 - 12:38 AM

Vezi postareatyna_v, la Nov 10 2009, 08:19 PM, a spus:

...am citi apoi ca aceste medicament e cumva pt provocarea menstruatiei..acuma daca mi-a venit sa continui sa iau pastilele ..mai am inca 3 de luat?..ce ziceti?....astept pareri..

Sa lasi un tratament la jumatate doar fiindca ti se pare ca s-a rezolvat problema poate fi o greseala costisitoare .... in cel mai bun caz intreaba doctorul - nu decide tu sa intrerupi pastilele

Parerea mea :think:
0

#6 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 12 November 2009 - 01:28 PM

Vezi postareaSaharian, la Nov 11 2009, 12:38 AM, a spus:

Sa lasi un tratament la jumatate doar fiindca ti se pare ca s-a rezolvat problema poate fi o greseala costisitoare .... in cel mai bun caz intreaba doctorul - nu decide tu sa intrerupi pastilele

Parerea mea :jester:

Corect! Daca ai primit tratamentul pentru un anumit numar de zile, pai atata timp sa il faci, chiar daca simptomele au disparut.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Fibrom uterin lavinia4321  0 565
Replici noi Probleme menstruale Andraxz  17 1.759
Replici noi Uter inflamat
Help!