Citeste si tu.... Putin ajutor va rog...
Scris 10 November 2009 - 09:05 PM
Deci eu particip la un concurs si premiul consta intr-un telefon si am nevoie de voturile dvs pt a castiga.
Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click pe link-ul acesta: http://pozamea.eu/dark-cosmin_57.html , si apoi click pe butonul Voteaza. Puteti sa votati odata la 24 de ore de pe acelasi IP.
Multumesc tuturor cei care mi-au accordat cate un vot.
Respect RoPortal Comunity!
Scris 10 November 2009 - 09:58 PM
Scris 10 November 2009 - 10:35 PM
iti doresti mult telefonul...
Oameni, avem puterea sa-i facem baiatului cadou un telefon. Ia sa vedem, cati ar face ceva pentru un necunoscut, dezinteresat, cu un efort minim?
Aceasta postare a fost editata de Pippo: 10 November 2009 - 10:35 PM
Scris 10 November 2009 - 10:40 PM
sa nu radeti iara de mine, ca io n-am deschis linku si nu stiu despre ce telefon e vorba. am vazut cuvantu telefon, v-am zis si io ce am.
Scris 10 November 2009 - 10:44 PM
Scris 10 November 2009 - 11:22 PM
Exemplu clasic al luptei binelui cu raului - intentiei de a da dezinteresat si intentiei de a fura prin inselaciune - adevarului cu minciuna - sperantei cu deziluzia.
Deci atentie, situl asta "aduna poze de la fraieri"... e un site fantoma, deci nu da nici un ban...
Baiete, nu-ti mai pierde vremea cu adunatul voturilor, gaseste alta cale sa faci cadoul...
Scris 10 November 2009 - 11:26 PM
masha rasputina, la Nov 10 2009, 10:22 PM, a spus:
Inimi bune, ne luptam cu minciuna.
Pippo, la Nov 10 2009, 10:22 PM, a spus:
Exemplu clasic al luptei binelui cu raului - intentiei de a da dezinteresat si intentiei de a fura prin inselaciune - adevarului cu minciuna - sperantei cu deziluzia.
Deci atentie, situl asta "aduna poze de la fraieri"... e un site fantoma, deci nu da nici un ban...
Baiete, nu-ti mai pierde vremea cu adunatul voturilor, gaseste alta cale sa faci cadoul...
Adaug o alta observatie: celor care au facut inselatoria cu situl, le intra si bani de pe link-urile de aici:
http://jocuripenet.eu/
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce barbat sa imi aleg ? | Strut | 12 | 973 |
|
credeti in horoscop | camitza18 | 191 | 45.800 |
|
|
madaly | 155 | 26.158 |