Persoane care au experimentat raiul sau iadul prin moarte clinica
Scris 10 November 2009 - 08:11 PM
Vreau sa aflu de la persoane care au experimentat prin moartea clinica raiul sau iadul,faptul ca toate persoanele care au expus anumite lucruri traite in rai sau iad,fiind din diferite religii niciuna nu au afirmat care biserica sau religie este aprobata de Dumnezeu? Am aceasta nedumerire prin faptul ca in viata reala toti sustin ca religia lor este cea adevarata,ori eu nu cred caci Dumnezeu aproba un almalgam de religii.
Scris 10 November 2009 - 09:43 PM
Stefan1964, la Nov 10 2009, 08:11 PM, a spus:
Vreau sa aflu de la persoane care au experimentat prin moartea clinica raiul sau iadul,faptul ca toate persoanele care au expus anumite lucruri traite in rai sau iad,fiind din diferite religii niciuna nu au afirmat care biserica sau religie este aprobata de Dumnezeu? Am aceasta nedumerire prin faptul ca in viata reala toti sustin ca religia lor este cea adevarata,ori eu nu cred caci Dumnezeu aproba un almalgam de religii.
Dumnezeu nu aproba nici o religie, le lasa pe toate de capul lor. Stiu asta direct de la sursa.
Scris 10 November 2009 - 10:08 PM
Ia mergeti voi pe chat, il gasiti si pe barosanu' pe acolo, va asteapta.
Scris 10 November 2009 - 10:14 PM
Nu e un topic pe care ma intereseaza sa postez. Cel putin nu pana nu vad ceva la care am ce comenta legat de o idee. Spre deosebire de tine.
Scris 10 November 2009 - 10:16 PM
Enki, la Nov 10 2009, 10:14 PM, a spus:
Nu e un topic pe care ma intereseaza sa postez. Cel putin nu pana nu vad ceva la care am ce comenta legat de o idee. Spre deosebire de tine. 
El sta cu capul in jos. Poate experimenteaza ceva pana la urma. Numai sa ne informeze si pe noi care e edevarul de dincolo...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sa stim de pe ce pozitii incepem discutiile |
dAImon | 226 | 29.625 |
|
|
Apopii | 146 | 12.803 |
|
Intamplari cu talc | Dimineata | 3 | 546 |