Jacksonita, la Nov 11 2009, 08:07 PM, a spus:
era o noapte totusi frumoasa in care ma plimbam pe langa canal...deodata,in fata mea au aparut 3 chestii gri care veneau inspre mine
eu eram fascinata si am incercat sa comunic cu ei.chestiile vorbeau telepatic...erau de pe o planeta la milioane de ani-lunima distanta si au zis ca vor sa vin cu ei......eu am venit de curiozitate.aveau o chestie ca un ou metalic,gri.am intrat inauntru si am vazut ca pluteam(nu exista gravitatie)m-au asezat pe o masa si au inceput sa se uite la mine..miau infipt in picior un bat de metal si am tipat....i-a deranjat dar ceva mia dat in cap cu ceva de am lesinat....a doua zi mam trezit in pat sangerand la rana de la picior si miam dat seama ca nu a fost vis......
PS:inca mai am rana
Eu asa ceva pur si simplu nu pot sa cred...too much TV,young lady
Dar in alta ordine de idei am vazut si eu ceva acum vreo 15 ani, ceva la care nici pana acum nu am gasit raspuns logic.
Anume, asteptam autobusul intr-o seara friguroasa, si de plictiseala m-am uitat in sus. Pe cer era o ceva, forma "traditionala " de trabuc, care lumina in intregime ( deci nu se vedeau becuri sau asa ceva ) si care se deplasa incet, foarte incet. Am putut urmari acel ceva 2-3 minute, cand a disparut brusc, desi nu avea ce sa-l acopere eventual. Nu putea fi avion, si nimic din cate am mai vazut sau auzit de atunci.Din pacate pe atunci nu existau inca telefoane cu camera, si va dati seama ca nu umblam cu aparat foto la mine doar de amorul artei, asa ca din pacate nu am dovezi.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis