sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cazuri personale Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   18tillIdie 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-November 08

Scris 16 December 2009 - 06:57 PM

Vezi postareaJacksonita, la Nov 11 2009, 08:07 PM, a spus:

eh,haideti,e totusi un forum de intamplari personale...incep eu...
era o noapte totusi frumoasa in care ma plimbam pe langa canal...deodata,in fata mea au aparut 3 chestii gri care veneau inspre mine
eu eram fascinata si am incercat sa comunic cu ei.chestiile vorbeau telepatic...erau de pe o planeta la milioane de ani-lunima distanta si au zis ca vor sa vin cu ei......eu am venit de curiozitate.aveau o chestie ca un ou metalic,gri.am intrat inauntru si am vazut ca pluteam(nu exista gravitatie)m-au asezat pe o masa si au inceput sa se uite la mine..miau infipt in picior un bat de metal si am tipat....i-a deranjat dar ceva mia dat in cap cu ceva de am lesinat....a doua zi mam trezit in pat sangerand la rana de la picior si miam dat seama ca nu a fost vis......
PS:inca mai am rana :cheer:

Eu asa ceva pur si simplu nu pot sa cred...too much TV,young lady :cheer:
Dar in alta ordine de idei am vazut si eu ceva acum vreo 15 ani, ceva la care nici pana acum nu am gasit raspuns logic.
Anume, asteptam autobusul intr-o seara friguroasa, si de plictiseala m-am uitat in sus. Pe cer era o ceva, forma "traditionala " de trabuc, care lumina in intregime ( deci nu se vedeau becuri sau asa ceva ) si care se deplasa incet, foarte incet. Am putut urmari acel ceva 2-3 minute, cand a disparut brusc, desi nu avea ce sa-l acopere eventual. Nu putea fi avion, si nimic din cate am mai vazut sau auzit de atunci.Din pacate pe atunci nu existau inca telefoane cu camera, si va dati seama ca nu umblam cu aparat foto la mine doar de amorul artei, asa ca din pacate nu am dovezi.
0

#22 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 16 December 2009 - 10:32 PM

Vezi postareaana_sab, la Dec 16 2009, 06:22 PM, a spus:

Si chiar de erau "HIDOSENII" tu nu te-ai speriat si ai mers frumos cu ei, la ei, asa... de curiozitate! Sigur! Ca marmota care invelea ciocolata! :cheer:

Cel mai mult mi-a placut ca au folosit anestezicul neanderthalian. :cheer: Daca ii dadeau o palinca atunci sigur erau de pe plaiurile mioritice.
0

#23 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 17 December 2009 - 02:50 AM

Vezi postareaJacksonita, la Nov 11 2009, 08:07 PM, a spus:

eh,haideti,e totusi un forum de intamplari personale...incep eu...
era o noapte totusi frumoasa in care ma plimbam pe langa canal...deodata,in fata mea au aparut 3 chestii gri care veneau inspre mine
eu eram fascinata si am incercat sa comunic cu ei.chestiile vorbeau telepatic...erau de pe o planeta la milioane de ani-lunima distanta si au zis ca vor sa vin cu ei......eu am venit de curiozitate.aveau o chestie ca un ou metalic,gri.am intrat inauntru si am vazut ca pluteam(nu exista gravitatie)m-au asezat pe o masa si au inceput sa se uite la mine..miau infipt in picior un bat de metal si am tipat....i-a deranjat dar ceva mia dat in cap cu ceva de am lesinat....a doua zi mam trezit in pat sangerand la rana de la picior si miam dat seama ca nu a fost vis......
PS:inca mai am rana :pardon:
Eu acum am vazut ce ai scris aici. Daca te-ar fi rapit, parerea mea e ca nu mai aveai chef de glume. Si tot parerea mea, e ca in viitor va fi... Si atunci vei tace.
Daca e real ce spui, si nu o inventie.
Cind veti fi mai seriosi va spun si cazurile mele.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 17 December 2009 - 03:08 AM

0

#24 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 17 December 2009 - 03:08 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Dec 17 2009, 01:50 AM, a spus:

Daca e real ce spui, si nu o inventie.

Au fost inventii de la primul cuvant al primului mesaj si pana la ultimul cuvant al ultimului mesaj al Jacksonitzei :pardon:
0

#25 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 17 December 2009 - 03:17 AM

Televizorul dauneaza grav sanatatii!
0

#26 Utilizator offline   Praf...de stele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 17 December 2009 - 03:33 AM

Vezi postarea18tillIdie, la Dec 16 2009, 07:57 PM, a spus:

Eu asa ceva pur si simplu nu pot sa cred...too much TV,young lady :pardon:
Dar in alta ordine de idei am vazut si eu ceva acum vreo 15 ani, ceva la care nici pana acum nu am gasit raspuns logic.
Anume, asteptam autobusul intr-o seara friguroasa, si de plictiseala m-am uitat in sus. Pe cer era o ceva, forma "traditionala " de trabuc, care lumina in intregime ( deci nu se vedeau becuri sau asa ceva ) si care se deplasa incet, foarte incet. Am putut urmari acel ceva 2-3 minute, cand a disparut brusc, desi nu avea ce sa-l acopere eventual. Nu putea fi avion, si nimic din cate am mai vazut sau auzit de atunci.Din pacate pe atunci nu existau inca telefoane cu camera, si va dati seama ca nu umblam cu aparat foto la mine doar de amorul artei, asa ca din pacate nu am dovezi.

Mda, acum cca 19-20 ani am vazut o chestie similara, diferenta intre intamplarea mea si cea de sus este ca in cazul meu se intampla in miezul zilei, pe la pranz, pe un cer cristal (nici macar un nor), eram in statia de troleu si in jur mai erau cca 8-10 persoane (printre ei si adulti) care au vazut acelasi lucru, chiar am comentat cu totii intamplarea inainte sa vina autobuzul. Nu stiu ce era, dar a fost interesant de vazut, precum si traiectoria si modul cum a disparut.
Pe bune asta e reala!
0

#27 Utilizator offline   Only me. 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-November 09

Scris 17 December 2009 - 05:55 PM

DECLAR TOPIC INCHIS
MA ENERVATI CU PORACRIILE LU' DV S.TOPIC INCHIS
0

#28 Utilizator offline   Darianna