Sunt Ioana din Ploiesti, studenta la id in Bucuresti si incerc sa ma angajez full time de cateva saptamani dar nu am reusit pana acum . Am 20 de ani, am cunostinte medii de operare PC si de limba engleza, insa nu am experienta de munca.
Mi-am facut cont pe cateva site-uri de recrutare online si am aplicat la mai multe joburi corespunzatoare abilitatilor mele si pt care nu e nevoie de experienta insa, datorita numarului mare de candidati, nu am avut succes.
Caut o firma serioasa, cu care sa inchei contract de munca sau colaborare si unde sa lucrez o perioada indelungata. Am mare nevoie de bani si imi doresc un job la birou:operator pc, sondaje prin telefon sau call center in Ploiesti, Bucuresti sau orase mai mici din Prahova. Daca ma poate sfatui cineva cum sa ma angajez rapid, sa-mi maresc sansele de angajare sau sa-mi spuna ce companii angajeaza studenti fara experienta dar cu putere de munca si ambitiosi ii sunt recunoscatoare.
Pagina 1 din 1
Cum sa ma angajez RAPID?
Scris 10 November 2009 - 07:11 PM
nu mai stiu exact perioadele de desfasurare, dar stiu ca la fortele de munca se fac mai mereu targuri de joburi pentru studenti.
eu as zice sa-ti faci un dosar si la ei si sa vezi poate iti pica ceva.
in plus, in cv-u de la firmele de recrutare de pe net, tre sa-ti pui o poza topless si primesti joburi garla.
da de ce vrei tu neaparat operator ....asa poti foarte bine sa lucrezi ca dispecer la o firma de taxi
eu as zice sa-ti faci un dosar si la ei si sa vezi poate iti pica ceva.
in plus, in cv-u de la firmele de recrutare de pe net, tre sa-ti pui o poza topless si primesti joburi garla.
da de ce vrei tu neaparat operator ....asa poti foarte bine sa lucrezi ca dispecer la o firma de taxi
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Atitudini
Ce parere aveti despre acest articol? |
Tristan | 9 | 5.205 |
|
Amenda sau Doar Frica?
Buna nu stiu daca am postat bine |