sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

demodex Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Rachella 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-November 09

Scris 09 November 2009 - 01:02 PM

Stie cineva mai multe despre acest parazit? se poate trata? prietena mea sufera de acest virus demodex , asta i sa gasit la analize , a facut toate tratamentele posibile nimic nu a dat rezultate.

Am auzit de o clinica in ungaria insa nu sti cum as putea lua legatura cu un medic dermatoloog.
poate ma ajutati voi.

Multumesc mult
0

#2 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 09 November 2009 - 01:12 PM

Si de ce vrei in Ungaria? Avem si noi dermatologi buni ca Dl Doctor Ioan Nedelcu si Dna Luminita Marinescu de care eu personal am fost multumita. Asta daca esti in Romania...

Acum am vazut ca nu esti in Ro, la profil scrie Bucuresti...m-ai indus in eroare.
0

#3 Utilizator offline   Rachella 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-November 09

Scris 09 November 2009 - 08:03 PM

Vezi postareadenise01elle, la Nov 9 2009, 01:12 PM, a spus:

Si de ce vrei in Ungaria? Avem si noi dermatologi buni ca Dl Doctor Ioan Nedelcu si Dna Luminita Marinescu de care eu personal am fost multumita. Asta daca esti in Romania...

Acum am vazut ca nu esti in Ro, la profil scrie Bucuresti...m-ai indus in eroare.

nu e vorba de mine , e vorba de prietena mea , eu nu locuiesc in romania dar prietena mea da. De 5 ani se chinuie cu tot felu de tratamente nimic nu a dat rezultate.

Auzisem de o clinica in budapesta si vroiam sa aflu mai multe informatii si cum pot contacta un dr dermatolog.

Dr ioan nedelcu si Dna Luminita Marinescu la ce spital sunt? sau ce clinica? so intreb pe prietena mea daca a fost la ei.

Se poate trata?????????? e terminata si nu stiu cum sa fac so ajut. Ea imi spune ca nu se trateaza si nimic nu a dat rezultate la ea.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Bube Rosii crista_c  0 1.783
Replici noi Atasamente piercing
a mai patit cineva asta?
PenelopaFZR  8 1.226