Teatrul de Magie Ati auzit de Teatrul de Magie?
Scris 05 November 2009 - 12:58 PM
Dragi prieteni,
Ati auzit de Teatrul de Magie?
Daca da, ce parere aveti despre el?
Ati mers vreodata la un spectacol de al lor?
Ati auzit de Teatrul de Magie?
Daca da, ce parere aveti despre el?
Ati mers vreodata la un spectacol de al lor?
Scris 06 November 2009 - 10:56 AM
Am vazut aseara la o emisiune ceva cu ei . Imi place tipul, are o atitudine care transcende banalul joc de iluzii. Ma gandesc cine i-o fi fost mentor.
Scris 06 November 2009 - 11:28 AM
Daca te intrebi cine a fost mentorul lui, citeste aceasta mica parte dintr-un articol despre el, Andrei Teasca, de la dilema veche:
Există studii de magie?
Da, īnsă eu nu am avut unde să fac cursuri de magie. Cīnd am descoperit magia, simţeam că din momentele mele de teatru, de pantomimă lipsea ceva şi am īnceput să caut, m-am apucat de jonglerie, de fachirism. Aveam pe atunci un contract la Disneyland, īn Coreea de Sud, şi acolo am avut ocazia să primesc foarte multe informaţii. Am īnceput să studiez trucuri, am comandat prin intermediul altor magicieni, căci există o īntreagă reţea, cărţi, DVD-uri. Aşa a īnceput totul.
Mi-a fost greu pentru că am īnvăţat de unul singur şi am pierdut nişte ani. Dacă aş fi avut un profesor care să-mi spună vezi că asta nu-i bine, vezi că cealaltă nu se face aşa, mi-ar fi fost mult mai uşor! Există profesori, sīnt şcoli īn America, īn Franţa şi īn general īn toate marile capitale europene, este una chiar şi īn Ucraina, īn cadrul unei şcoli de circ.
Īmi doresc să īntemeiez o academie de magie, īn momentul īn care Teatrul de Magie va exista ca instituţie, va avea o sală de spectacol.
Există studii de magie?
Da, īnsă eu nu am avut unde să fac cursuri de magie. Cīnd am descoperit magia, simţeam că din momentele mele de teatru, de pantomimă lipsea ceva şi am īnceput să caut, m-am apucat de jonglerie, de fachirism. Aveam pe atunci un contract la Disneyland, īn Coreea de Sud, şi acolo am avut ocazia să primesc foarte multe informaţii. Am īnceput să studiez trucuri, am comandat prin intermediul altor magicieni, căci există o īntreagă reţea, cărţi, DVD-uri. Aşa a īnceput totul.
Mi-a fost greu pentru că am īnvăţat de unul singur şi am pierdut nişte ani. Dacă aş fi avut un profesor care să-mi spună vezi că asta nu-i bine, vezi că cealaltă nu se face aşa, mi-ar fi fost mult mai uşor! Există profesori, sīnt şcoli īn America, īn Franţa şi īn general īn toate marile capitale europene, este una chiar şi īn Ucraina, īn cadrul unei şcoli de circ.
Īmi doresc să īntemeiez o academie de magie, īn momentul īn care Teatrul de Magie va exista ca instituţie, va avea o sală de spectacol.
Scris 06 November 2009 - 11:34 AM
Nuu... Teatrul de Magie promoveaza cu totul si cu totul altceva, iluzionismul ca arta de spectacol..
Te sfatuiesc din suflet sa mergi la un spectacol marca Teatrul de Magie..este ceva unic in Romania..
www.teatruldemagie.ro
Te sfatuiesc din suflet sa mergi la un spectacol marca Teatrul de Magie..este ceva unic in Romania..
www.teatruldemagie.ro
Scris 06 November 2009 - 11:36 AM
daca e magie imbracata in arta, trebuie sa fie foarte interesant
ii astept in Maramu` sau macar la Cluj
ii astept in Maramu` sau macar la Cluj
Aceasta postare a fost editata de Diela: 06 November 2009 - 11:37 AM
Scris 06 November 2009 - 11:37 AM
Stre.cris, la Nov 6 2009, 01:28 PM, a spus:
Daca te intrebi cine a fost mentorul lui, citeste aceasta mica parte dintr-un articol despre el, Andrei Teasca, de la dilema veche:
Există studii de magie?
Da, īnsă eu nu am avut unde să fac cursuri de magie.
...
Există studii de magie?
Da, īnsă eu nu am avut unde să fac cursuri de magie.
...
Da, se pare ca s-a nascut cu acest talent... Si a avut pasiune sa isi duca visul pana la capat. Daca nu cumva e posibil sa continue cu alte teluri. Acu' am vazut siteul www.teatruldemagie.ro. Mult succes!
Scris 06 November 2009 - 11:46 AM
Acum ar trebui sa mai vezi si un spectacol marca Teatrul de Magie, pentru a te convinge si mai mult ..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Emil Hossu | Ea. | 11 | 4.697 |
|
Tramvaiul numit Popescu - teatru | simplu | 2 | 5.802 |
|
Chestionar: Frecventati teatru si opera? | r4ull | 56 | 18.670 |
|
Quand L'histoire Devient Géniale |
Baby_Blue | 3 | 5.154 |
|
Invitatie la spectacol de comedie - 29/30 septembrie | Teatrul ca Metafora | 0 | 2.712 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS