Memoria dispare ! ... I need help !
Scris 04 November 2009 - 11:33 PM
deci ... imi dispare memoria din C ... nu stiu de ce ... acum vro` 2 saptamani era 1GB liber acum imi zice ca e prea putin spatiu ... in astea 2 sapt nu am instalat nimic ... nu stiu unde se duce .. si dispare si de la o zi la alta ieri erau 400 mb azi sunt 200 .... I need help !!!
Scris 05 November 2009 - 09:22 AM
le`am sters ...
... aaa nu elibereaza mai mult de 100 mb
Aceasta postare a fost editata de Dy - D: 05 November 2009 - 09:23 AM
Scris 05 November 2009 - 10:24 AM
am facut si asta .... si tot dispare ... am micsorat memoria pe care sa o ocupe system restore si mem. vrituala ... si nimic ...
Aceasta postare a fost editata de Dy - D: 05 November 2009 - 10:25 AM
Scris 05 November 2009 - 10:32 AM
Doar un virus iti poate minca asa rapid memoria. Cauta un antivirus mai bun.
Scris 05 November 2009 - 11:11 AM
am NOD32 ... pe asta`l am de cand ma stiu si nu mi`a facut probleme ... cand ii dau scanare nu imi detecteaza nimic
imi da niste fisiere care nu pot fi deschise ....
Scris 05 November 2009 - 06:22 PM
Incearca sa faci o cautare a ultimelor fisiere noi sau modificate in intreg sistemul (inclusiv cele de sistem si ascunse, inclusiv cele neindexate). Le ordonezi pe data descrescator si vezi care fisiere apar noi, suspecte, in ultimul timp de cand scade memoria. In felul asta e imposibil sa nu identifici miscarile din computer care tin memoria ocupata.
Inainte de asta sterge fisierele temporare de tipul IE, Google Earh sau altele si goleste cosul de gunoi.
Observa si ce ai in \UserulTau\AppData\Local\Temp si sterge-le, aici se acumuleaza tot felul de mizerii temporare.
Inainte de asta sterge fisierele temporare de tipul IE, Google Earh sau altele si goleste cosul de gunoi.
Observa si ce ai in \UserulTau\AppData\Local\Temp si sterge-le, aici se acumuleaza tot felul de mizerii temporare.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
laptop-ul meu se blocheaza | hil | 7 | 4.272 |
|
help....
cat ram merge pe un dual core... |
cimilcosmin | 4 | 1.238 |
|
ajutati-ma!