sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sa renunt la virginitate ? Evaluare topic: * - - - -

#91 Utilizator offline   bb-girl 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-January 10

Scris 11 January 2010 - 12:13 AM

Vezi postareanastyVLADU, la Dec 3 2009, 07:27 PM, a spus:

bine a facut ca s-a despartit. Lasand la o parte infidelitatea.. sa-ti dai drumul in 4 minute in chiloti.. jeez!! Barbatii buni la pat isi intarzie placerea pentru a-si satisface pe partenera.. au multe fantezii/idei si sunt pasionali (asta nu inseamna ca iubesc neaparat). Va saluta lupul :D)

Faci parte din bărbaţii bun la pat? :doh:
0

#92 Utilizator offline   guru9 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-July 10

Scris 30 August 2010 - 09:33 AM

Vezi postarea*ambra*, la Nov 4 2009, 10:01 PM, a spus:

Buna, va citesc mesajele de ceva timp insa abia acum mi-am luat inima in dinti sa va scriu. De 3 luni in coace ma confrunt cu o dilema, pentru ca nu o pot numi problema. Am 24 de ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala, am un prieten cu care sunt de 1 an de zile, insa intre noi nu s-a intamplat niciodata nimic, pentru ca mereu am considerat ca ar trebui sa ma pastrez pentru casatorie. nu sunt o incuiata insa pur si simplu familia mi-a insuflat niste idei mai aparte, cu toate ca m-au lasat sa aleg. Prietenul meu sustine ca este si el virgin, desi are 22 de ani si mi-a promis ca se va casatori cu mine si ca in noaptea nuntii vom avea cea mai frumoasa noapte de iubire.

Problema este ca de 3 luni incoace nu il mai vad asa de entuziasmat de mine, in sensul ca inainte obisnuiam sa ne sarutam mult in pat, sa ne atingem, sa ne "magnetizam" fara nici o penetrare pe nicaieri, iar el ejacula foarte repede, dupa maxim 4 minute de sarutari pasionale , acum insa, parca nu mai este atat de excitat cand este cu mine in pat, cateodata nici nu are o erectie foarte puternica si imi spune ca este obosit si ca a avut o zi grea la facultate etc. De o luna incoace il si vad destul de frecvent ca vine la intalnirea cu mine intr-o masina rosie a unei femei necunoscute , care pare sa aibe vreo 30 de ani. el imi spune ca este profesoara lui de neurologie de la faculate si ca s-a inchegat o prietenie foarte stransa intre ei, ca el este dragut cu ea pentru ca il ajuta sa ia examenele mai usor etc. Mie una insa nu mi se pare normal, parintii lui mi-au spus de asemenea ca aceasta femeie vine la el acasa si pretinde ca ii ofera meditatii, si ca la plecare il strange in brate si il saruta.

Nu stiu ce sa fac, ma roade gandul ca are o relatie cu aceasta femeie cu care probabil si-a si inceput viata sexuala, simt ca innebunesc de nervi, as fi vrut sa se tina de promisiune , sa se insoare cu mine si sa ne daruim puritatea unul altuia in noaptea nuntii. Am trait cu aceasta speranta un an de zile, nu exista seara sa nu ma gandesc la el si sa nu imi imaginez oare cum va fi.

Ce sa fac? sa renunt oare la a fi virgina pentru a nu-l pierde? oare isi doreste o femeie care sa ii ofere si partea sexuala? atunci de ce sustine ca vrea sa fiu prima din viata lui si asta doar in noaptea nuntii?
un sfat?

PASTREAZA-TE PENTRU CASATORIE.
0

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic