Nu ma mai vrea..
Scris 03 November 2009 - 12:46 PM
Scris 03 November 2009 - 12:53 PM
Scris 03 November 2009 - 12:58 PM
.....vorba cantecului, nasol moment, misto coliva.
Scris 03 November 2009 - 01:03 PM
cocky12, la Nov 3 2009, 12:53 PM, a spus:
Ba nu! I s-a luat cand a dat in ea. Si cand i-a umblat in telefon.
Iti meriti soarta, Szzillaarrdd!
Scris 03 November 2009 - 01:06 PM
Szzillaarrdd, la Nov 3 2009, 12:46 PM, a spus:
Nu stiu ce sa mai zic..Ai dreptate ca nu a fost frumos ca mam uitat in telefonu ei dar daca nu ma uitam nu descopeream..Si nici cu datu in ea si mie imi pare rau si regret dar pe moment am fost orbit..
Scris 03 November 2009 - 01:10 PM
Lasa fata in pace, vezi-ti de treaba.
Scris 03 November 2009 - 01:14 PM
Amarena, la Nov 3 2009, 01:10 PM, a spus:
Lasa fata in pace, vezi-ti de treaba.
Ai dreptate..Dar pe moment mi-am pierdut cumpatul..ca la telefon respectivul a zis sa ma bucur de ea si so pastrez ca el s-a bucurat...si am reactionat asa ca am mai trecut prina sa ceva tot la o relatie de lunga durata si am crezut ca iar patesc asta..
Scris 03 November 2009 - 01:17 PM
In primul rand nu ai ce cauta in tel ei , mai ales pe furis . Daca aveai vreo banuiala , puteai sa o intrebi , nu sºo faci pe detectivu.
Si daca ea dormea ..cum ai lovit-o?
Ai trezit-o cu palmi ?
Urat din partea ta . Bravo ei ca te-a parasit ! O fata care stie ce vrea si care in nici un caz nu vrea sa fie palmuita , indiferent de motiv .
Si din cate vad ..esti exagerat de gelos si posesiv . N-are voie sa aiba si ea amici ? Mai ales din exprimarea tipului , pe mine ma duce cu gandul la faptul ca , acel baiat o vrea , dar el nu-l accepta ..de aia ii spunea vis urat.
Cred ca te-ai grabit sa tragi concluzii si ai actionat pripit . Dar asa si-a dat si ea seama pe cine are langa ea .
Scris 03 November 2009 - 01:22 PM
Ivanna, la Nov 3 2009, 01:17 PM, a spus:
In primul rand nu ai ce cauta in tel ei , mai ales pe furis . Daca aveai vreo banuiala , puteai sa o intrebi , nu sºo faci pe detectivu.
Si daca ea dormea ..cum ai lovit-o?
Ai trezit-o cu palmi ?
Urat din partea ta . Bravo ei ca te-a parasit ! O fata care stie ce vrea si care in nici un caz nu vrea sa fie palmuita , indiferent de motiv .
Si din cate vad ..esti exagerat de gelos si posesiv . N-are voie sa aiba si ea amici ? Mai ales din exprimarea tipului , pe mine ma duce cu gandul la faptul ca , acel baiat o vrea , dar el nu-l accepta ..de aia ii spunea vis urat.
Cred ca te-ai grabit sa tragi concluzii si ai actionat pripit . Dar asa si-a dat si ea seama pe cine are langa ea .
E evident ca am gresit...si comportamentul a fost ca si cum as fi un animal...nu asa ceva faci persoanei care o iubesti..ea a zis ca nul cunoaste..ai dreptate sunt foarte gelos..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau sa-l pun la incercare..
un mic ajutor ?:D |
L.G.R | 74 | 7.031 |
|
Oare ce simte pt mine? | Morgensen | 5 | 3.442 |
|
Probleme in paradis