Va rog din suflet dati-mi o lamurire !!!
Am trimis un sms(orange) si nu cred ca a ajuns inca la destinatar.As vrea sa nu mai ajunga ptr. ca e trimis gresit.
In folder-ul "raport remitere" imi apare " in asteptare" ,daca il sterg de acolo va mai intra la destinatar?
VA MULTUMESC
Pagina 1 din 1
MESAJ TRIMIS AIUREA
Scris 01 November 2009 - 07:20 PM
Pai raport remitere e altceva. Din care stiu eu, mesajul care iti apare acolo zice ca destinatarul nu l-a citit inca (avand telefonul inchis probabil), nu ca nu s-a trimis mesajul. In folderul "trimise" iti apare? Doar daca iti apare in outbox (nu imi vine termenul pe care l-au folosit in romana) inseamna ca nu s-a trimis.
Scris 15 November 2009 - 04:34 PM
haha !
pai daca ai dat sent la mesaj sunt 99 % sanse sa si ajunga
nu-l mai poti opri
rapoartele sunt de doua feluri: de trimitere si de citire
daca raportul de trimitere este in pending inseamna ca mesajul nu a ajuns la destinatar si operatorul centrului de mesaje il retrimite la interval de 15 minute timp de 7 zile; este durata maxima, daca nu ajunge in intervalul asta nu o sa ajunga niciodata
pai daca ai dat sent la mesaj sunt 99 % sanse sa si ajunga
nu-l mai poti opri
rapoartele sunt de doua feluri: de trimitere si de citire
daca raportul de trimitere este in pending inseamna ca mesajul nu a ajuns la destinatar si operatorul centrului de mesaje il retrimite la interval de 15 minute timp de 7 zile; este durata maxima, daca nu ajunge in intervalul asta nu o sa ajunga niciodata
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
IPHONE
probleme |
Stevenx | 2 | 1.233 |
|
6 mbps pe EDGE ?!? | Djlamaiee | 0 | 436 |
|