Naeema, la 28 October 2009 - 10:01 PM, a spus:
Hell hath no fury like a woman scorned
Nu stiu cum s-ar traduce asta in romaneste ca sa faca sens,dar bine a zis ala care a zis...
Nu stiu cum s-ar traduce asta in romaneste ca sa faca sens,dar bine a zis ala care a zis...
Citeaza
Hell hath no fury like a woman scorned=Iadul nu are atata furie cat are o femeie nesocotita !
Citeaza
Dar finul dragul de el,care este pictat ca victima in toata telenovela asta,plateste macar ceva pentru copil? Il viziteaza,este interesat de viata lui? Ca deh....o fi mama copilului dilie dar si el sa simtit bine la momentul respectiv,a luat decizia sa calce pe langa si sa aiba sex fara protectie.Unde mai pui ca precis a tavalito pe nasa de mai multe ori.Ma indoiesc ca din prima a ramas ea gravida si au avut sex numai o data.
Deci este si el responsabil pentru situatia de acum indiferent ca-i convine sau nu.Sau el traieste cu mentalitatea ca si-a bagat morcovul,la scos si viata lui trebuie sa mearga inainte ca si cum nimic nu sa intamplat?
Nu ca i-as tine eu parte nasei,caci dupa cate povestesti (daca intradevar asa o fi) e dusa cu pluta dar nici finul nu e mai presus. Stii cum e in viata? You fucked up you pay for it...suporti consecintele.
Deci este si el responsabil pentru situatia de acum indiferent ca-i convine sau nu.Sau el traieste cu mentalitatea ca si-a bagat morcovul,la scos si viata lui trebuie sa mearga inainte ca si cum nimic nu sa intamplat?
Nu ca i-as tine eu parte nasei,caci dupa cate povestesti (daca intradevar asa o fi) e dusa cu pluta dar nici finul nu e mai presus. Stii cum e in viata? You fucked up you pay for it...suporti consecintele.
Daca a tavalit-o o data sau de zece ori,copilul tot atat mananca, tot atat are nevoie de imbracaminte si bunuri,asa ca trebuie sa plateasca la fel.
Aceasta postare a fost editata de Mflorina: 18 October 2011 - 01:23 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS