sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Amantul nasei este finul! Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   Mflorina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-October 11

Scris 18 October 2011 - 01:22 AM

Vezi postareaNaeema, la 28 October 2009 - 10:01 PM, a spus:

Hell hath no fury like a woman scorned

Nu stiu cum s-ar traduce asta in romaneste ca sa faca sens,dar bine a zis ala care a zis...

Citeaza

Hell hath no fury like a woman scorned=Iadul nu are atata furie cat are o femeie nesocotita !

Citeaza

Dar finul dragul de el,care este pictat ca victima in toata telenovela asta,plateste macar ceva pentru copil? Il viziteaza,este interesat de viata lui? Ca deh....o fi mama copilului dilie dar si el sa simtit bine la momentul respectiv,a luat decizia sa calce pe langa si sa aiba sex fara protectie.Unde mai pui ca precis a tavalito pe nasa de mai multe ori.Ma indoiesc ca din prima a ramas ea gravida si au avut sex numai o data.
Deci este si el responsabil pentru situatia de acum indiferent ca-i convine sau nu.Sau el traieste cu mentalitatea ca si-a bagat morcovul,la scos si viata lui trebuie sa mearga inainte ca si cum nimic nu sa intamplat?

Nu ca i-as tine eu parte nasei,caci dupa cate povestesti (daca intradevar asa o fi) e dusa cu pluta dar nici finul nu e mai presus. Stii cum e in viata? You fucked up you pay for it...suporti consecintele.

Daca a tavalit-o o data sau de zece ori,copilul tot atat mananca, tot atat are nevoie de imbracaminte si bunuri,asa ca trebuie sa plateasca la fel.

Aceasta postare a fost editata de Mflorina: 18 October 2011 - 01:23 AM

0

#62 Utilizator offline   Miaupau 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-November 11

Scris 03 November 2011 - 01:16 PM

asta-i replica la vladescu & fina boureanu
0

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ce calitati l-au deosebit pe cel/cea care a fost cea mai mare iubire a voastra?
Vreau grataru' !!!!!!!!!!
Sicilia  100 2.742
Hot Topic (New) Esecuri in relatii de viata
Cauze si solutii
Moftangiu  89 8.284
Hot Topic (New) Romantismul privit din doua perspective peter bahuczki  63 5.012
Poll (No New) Chestionar:    Criterii in functie de care ne alegem partenerii / partenerele * * * * *
chestionar - maxim 5 variante de raspuns din 10
Tancut  151 5.238
Hot Topic (New) Atasamente Cum simti iubirea? * * * * - sado  365 23.290