sau Inregistrare

• 50 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Va pare rau ca veti muri ?! Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 28 October 2009 - 11:38 PM

Vezi postareaGabystelistu95, la Oct 28 2009, 05:32 PM, a spus:

oare de ce nu se poate trai vesnic? pentru a avea mai mult loc pe pamant?

Asta ar fi o logica foarte buna.Unde am incapea toti daca doar ne nastem si nimeni nu moare? Si se mai pune si problema resurselor :jester:
0

#22 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 28 October 2009 - 11:44 PM

Vezi postareaNaeema, la Oct 29 2009, 01:38 AM, a spus:

Asta ar fi o logica foarte buna.Unde am incapea toti daca doar ne nastem si nimeni nu moare? Si se mai pune si problema resurselor :jester:

Teoretic la inceput au fost doi oameni pe tot pamantul. Acum sunt miliarde. De ce? Nimeni nu vrea sa mai plece de aici, doar cate un suflet la o suta de ani si poate nici atunci.
0

#23 Utilizator offline   whosyourdady 

• lord
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-April 08

Scris 29 October 2009 - 12:31 AM

Nu-mi pare rau ca voi muri.
Nu mi-e frica de moarte.
Depinde mult de momentul cand voi muri!
0

#24 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 29 October 2009 - 12:39 AM

Cand incerc sa ma imaginez in ipostaza asta,ma simt apasata de durerea pe care ar resimti-o familia si prietenii mei.Dar in special familia!Sper sa traiesc cat mai mult,impreuna cu ei,pentru ei!Desi...cu ce se intampla in ultimul timp-schimbul climatic,razboaie..etc...cine stie?Tocmai de aceea,pentru ca viata poate fi atat de scurta,fac posibilul in fiecare zi sa ii dau un sens frumos.Pentru ca in cazul in care m-as "duce" inainte de vreme,dragii mei sa ma aiba macar in amintire ca pe o mangaiere. :jester:
0

#25 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 29 October 2009 - 12:40 AM

Vezi postareaMirada-Dicovici, la Oct 27 2009, 08:16 PM, a spus:

Va pare rau ca veti muri ?!

Uite Mirada, tu vroiai sa sti ce este dincolo de moarte:

http://adevarsiconstiinta.wordpress.com/20...ncolo-de-viata/
0

#26 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 29 October 2009 - 12:59 AM

Vezi postareanightwish, la Oct 28 2009, 11:03 PM, a spus:

Ce sigur esti pe tine.
Nu cred ca in subiectul asta este vorba despre curaj, ci de intelegere.

Cu cat intelegi ca esti aici pentru un timp limitat in care trebuie sa faci ceva, o sa fie mult mai usor. :jester:

Nu, nu imi pare rau.

Nu iti doresc sa te afli in fata mortii.Dar daca intrebi pe unul care a privit-o in fata, o sa-ti spuna ca i-a fost frica.Si ii este frica de fiecare data ,doar ca se obisnuieste cu frica la un moment dat.Curaj iti trebuie sa iti porti frica cu demnitate.
Asa este, timpul ne este limitat si trebuie sa avem grija ce facem cu el.Pacat ca ne dam seama de asta ,de regula atunci cand timpul nu mai poate cuprinde toate visele noastre.Fericiti cei ce nu se plang de putinatatea timpului si parca imi vine sa zic un Amin.
0

#27 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 29 October 2009 - 02:28 AM

Vezi postareaBurel001, la Oct 28 2009, 11:59 PM, a spus:

Nu iti doresc sa te afli in fata mortii.Dar daca intrebi pe unul care a privit-o in fata, o sa-ti spuna ca i-a fost frica.Si ii este frica de fiecare data ,doar ca se obisnuieste cu frica la un moment dat.Curaj iti trebuie sa iti porti frica cu demnitate.

Am fost in fata mortii de mai mult de 5 ori.2 ori moarte clinica....Nu am vazut ingerasi,lumini,tuneluri...A fost doar intuneric de fiecare data si eu nu mai existam.Este terifiant,ingrozitor.Nu vreau sa mor,imi pare rau ca la un moment dat voi muri,este inevitabil.Dar as fi vrut sa nu fie...
As vrea sa nu existe moarte.Niciodata si nu numai pentru mine...

Acum cateva luni,un prieten drag a fost diagnosticat cu cancer de colon.Cand a fost diagnosticat,deja avea metastaze peste tot.Nimic nu se mai putea face pentru el,nici macar in spital nu il puteau tine.
Ce a facut el?A decis ca va mai trai cateva luni,sa sarbatoreasca ziua fiicei lui si cei 35 ani de casnicie.A sarbatorit aceste doua zile speciale...
Joia trecuta a fost o petrecere de ramas bun,cu familia si prietenii.Nimeni nu a stiut(dintre prieteni)ca sambata urma eutanasierea lui.A fost un soc,dar si-a purtat frica cu demnitate.Astazi a fost incinerarea,fara biserica,fara mare pam-pam.
Am aflat de la sotia lui ca ar fi dat orice sa mai traiasca dar a murit dupa cateva picaturi din injectia letala....

Sa te odihensti in pace Piet si imi cer iertare ca la petrecerea de ramas bun nu mi-am gasit cuvintele...sa-mi iau ramas bun....Pentru ca nu am vrut sa-mi iau ramas bun,erai asa plin de viata....Permite-mi sa injur cum o faceai...Got voor Domma!
0

#28 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 29 October 2009 - 09:16 AM

Nu ma inspaimanta moartea ci preludiul mortii , daca este o trecere in nefiinta fara durere fizica sunt pregatita desi ..ceva regrete tot asi avea ....iubesc viata si tot ce-mi ofera ea.
0

#29 Utilizator offline   zodiak 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-May 07

Scris 29 October 2009 - 09:36 AM

Vezi postareaMirada-Dicovici, la Oct 27 2009, 08:16 PM, a spus:

Va pare rau ca veti muri ?!

Normal ca-mi pare rau ca voi muri candva ! :P

INSA deoarece nu eu am cerut sa intru in existenta, tot asa, nu eu am dictat sfarsitul, ASA CA ma cam doare in SPITz de rahatu' asta de existenta, DESI sper sa se gaseasca o SOLUTIE intre timp, poate legarea creierului la calculator si downloadarea mintii noastre pe un suport NE-putrescibil si etern !!! :jester:

DACA nu va fi sa fie, ... oricum nu voi fi nici primul si nici ultimul, ma consolez cu acest gand SI dai cu viata inainte, cele bune sa-se adune, cele rele sa se spele.

POATE la scara infoinitului suntem duplicati in "n" realitati si "scapam", ori poate ca-n "Titanic-filmu'" in momentul mortii ne vom naste din nou la infinit in acel;asi an, in aceeasi lume ca mai inainte, ca un film care se deruleaza cap-coada si coada-cap, la INFINIT, ori poate intr-o lume putin modificata, o lume mai buna.

ps: SAPIENS INVICTUS !

Vezi postareaNaeema, la Oct 28 2009, 11:38 PM, a spus:

Asta ar fi o logica foarte buna.Unde am incapea toti daca doar ne nastem si nimeni nu moare? Si se mai pune si problema resurselor :)

Ai calatorit vreodata din propriul oras sa vezi cata pustietate nelocuita exista in Rom^nia si nu numai ?!

Eu am vazut campuri imense nelocuite, tari intregiu aproape goale, nu stiu de unde ideea cu suprapopularea, ... suntem extrem de departe de suprapopulare, la mii si milioane de ani in urma acesteia ! :D

Vezi postareaKether, la Oct 28 2009, 11:44 PM, a spus:

Teoretic la inceput au fost doi oameni pe tot pamantul. Acum sunt miliarde. De ce? Nimeni nu vrea sa mai plece de aici, doar cate un suflet la o suta de ani si poate nici atunci.

Tu crezi ca aici e ca-n gara, vi cand doresti si pleci cand vrei ?! :)
0

#30 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 29 October 2009 - 09:49 AM

Cei care mor sunt norocosi pentru ca s-au nascut. :jester:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 50 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Mesaje din lumea de dincolo...
Sufletul exista si traieste si dupa moarte...
zzzxxx  112 53.816
Replici noi Vis ciudat de tot... Victor Apostu  14 3.772
Hot Topic (New) Vise legate de moarte?!?!? FreakyKitty  40 9.137
Replici noi Inexplicabil
Credeti ca sufletul este strans legat de trupul nostru?
white heart  16 4.911
Hot Topic (New) Atasamente Ce ati invatat din aceasta incarnare? Nemo!  189 8.172