marinaru, la 23 May 2012 - 02:39 PM, a spus:
Este simplu sa vezi cum a evoluat pib-ul, deficitul, numarul de bugetari, etc.
Da au fost mul;te tampenii facute si de Tariceanu, dar una peste alta Romania era data ca exemplu de crestere in toata UE
Citeaza
Cheltuielie statului au scazut pentru ca si deficitul a scazut.
hallo ! Care cheltuieli au scazut, ca cele ale statului au crescut?
Citeaza
Avem o recesiune tehnica in mare parte datorata si iernii foarte grele.
ha ha ha ...nu ti se pare ca logica ta este prea simpla?
Citeaza
O sa vedem in continuare ce urmeaza. Acest trimestru o sa fie pe crestere si anul, zic eu, ca o sa fie pe crestere cu tot ce se intampla in Europa. Stam bine pentru ca avem un deficit pe care il putem controla. Sper sa adoptam pactul fiscal european si atunci o sa stau mai linistit.
stam pe naiba bine!
Stai ca nici populistii astia nu sunt mult mai breji, ptr ca Romania are de platit din vara asta si dobanzi pe datoriile externe luate de idiotul de sconx cu dobanzi barosane de la banci particulare, si asta va trage Romania in jos!
Citeaza
Masurile de austeritate au fost bune desi voi plangeati pe aici prin 2009.
Ma dai gata cu propaganda ta mincinoasa!
O Europa intreaga ca solutia austeritatii este total gresita, si ne da de exemplu negativ, si vi tu sa ne minti ca ea fost un lucru pozitiv.
Citeaza
Uite la tarile care se aproprie de faliment unde le-a dus consumul excesiv pe bani imprumutati.
Tarile problema nu din cauza consumului excesiv au ajuns sa aibe probleme ci din cauza risipei si furturilor facute de Stat in cardasie cu clientela politica!
Te rog nu-mi mai jigni inteligenta cu minciuni PD-liste ca vezi bine ca sunt corect si bine informat si nu ma poti prosti cu minciuni sconxiste!
Cel mai bine este sa nu imi raspunzi!
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 23 May 2012 - 03:00 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS