Pe agenda zilei. Evenimente interne. Comentarii despre diverse subiecte de actualitate
Scris 26 October 2009 - 10:07 AM
Scopul pe care si la propus a fost oricum atins si astfel am putut aprecia corect cine este considerat ca fiind vinovat ptr situatia de criza multipla pe care o vedem in jurul nostru, si astfel am putut trage concluzia ca nu Parlamentul este obiectul urii si dezgustului popular ci Partidele politice, rezultatul arata ca Partidele politice au fost considerate vinovate de 80 % din votanti iar parlamentul a fost gasit vinovat doar de 20 %
Cine doreste intregul tabel il poate solicita pe PM.
Topic dedicat dezbaterii diverselor subiecte si teme importante ale realitatii cotidiene, altele decat cele carora le-au fost dedicate topice speciale.
Ne propunem sa dezbatem subiectele tari din viata de zi cu zi reflectate de presa, subiecte importante de interes public care merita sa fie comentate.
Temele se pot propune liber de toti userii
Scris 26 October 2009 - 02:37 PM
Cica Traian toti din Traian Basescu ne tragem!
ceasta cica s-a stabilit pe baza unor amprente genetice luate de pe o sticla de Tequila lasata de vreun jucaus marinar beat si gasita langa sit-ul arheologic Adam la Clisa, si datorita acestei descoperiri senzationale istoriografia romaneasca a aflat ca stramosul nostru e intradevar Traian dar nu acel Ulpius Nerva ci unul Sulla Felix cu antecedente de dictator, de-i mai zice si bas... pardon ... ca nu e permis sa pronuntam cuvinte murdare caci incalcam regulamentul forumului ... dar oricum e un nume plin de forta (electorala) ca un tunet, scapat aproape de oala de noapte!
Aceasta "buna vestire" genetica a fost imediat valorificata in scop turistic de sinistra ministra a turismului care a incercat sa valorifice aceasta senzationala descoperire oferind servicii "all inclusive" incluzand si linsul maiestru al fundului de dictatori.
Si daca Cezar ne invata ca "Alia iacta est", iata ca "Elena din Troaca" lingand fundul genialului taur comunal al republicii, a modificat pentru modesta si simbolica suma de 50 miliarde Euro, textul slagarului nationa-PD-L: "Noi suntem romani" ...adica urmasii lui Traian ... adica a lui Traian Basescu" ? !!! ... adica a linsului in fund "ceausist"
Scris 26 October 2009 - 02:55 PM
Scris 26 October 2009 - 02:58 PM
nightwish, la Oct 26 2009, 02:55 PM, a spus:
Eu nu am zis niciodata ca ar fi vreun inger ...ingerii si politica nu se amesteca !
Dar nu este un protocomunist - si nici nu ne va vinde rusilor !
Scris 26 October 2009 - 03:00 PM
rusii nu cred ca mai sunt interesati de noi....slabe sperante sa fim vanduti lor.
astea-s teme de acu 20 de ani.
Scris 26 October 2009 - 03:49 PM
La o primă citire, pare un titlu hazliu, sau ironic, însă, românii chiar se pregătesc să meargă pe Lună. E adevărat, nu cu echipaj uman, ci cu unul robotizat. Însă, e şi ăsta un mare lucru.
Proiectul românesc , e unul privat, şi se află printre favoriţi în cursa pentru marele premiu al competiţiei de astronautică Google Lunar X Prize.
A fost iniţiat de Asociaţia Română pentru Cosmonautică şi Aeronautică (ARCA) şi concurează pentru marele premiu în valoare de 30 de milioane de dolari.
În luna asta (Octombrie), urmează să fie lansată prima rachetă spaţiala românească, de pe Marea Neagră.
Racheta Helen are ca obiective realizarea primului zbor lunar românesc şi ajutarea echipei ARCA sa avanseze în competiţia Google Lunar X Prize.
Sursa: Ziare.com, cu poze puţine, şi Mediafax, cu poze mai multe.
Am aflat ştirea asta acum o lună cred şi, îniţial am zâmbit. Mi-l imaginam deja pe Băsescu, la fel ca şi John F. Kennedy, în celebrul discurs din Congress, de pe 21 Mai 1961, când a propus ca America să se pregătească de aterizarea unui echipaj uman pe Lună.
"First, I believe that this nation should commit itself to achieving the goal, before this decade is out, of landing a man on the moon and returning him safely to the Earth.
We choose to go to the moon. We choose to go to the moon... (întrerupt de aplauze) we choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard."
Doi conducători care şi-au propus ca naţiunile pe care le-au condus, sau pe care le conduc, să ajungă pe Lună: Kennedy şi Băsescu atunci când erau feciori.

Scris 26 October 2009 - 06:05 PM
Saharian, la Oct 26 2009, 03:48 PM, a spus:
Caz in speta
Eu ridicol ? Si ce importanta ar avea acest lucru?
Am eu vre-o legatura cu cazul in speta pe care l-am scos in evidenta?
Sau sunt cumva ridicol pentru ca prezint "comori PDL-iste" din putul gandirii ?
Sau crezi ca topicul era facut pentru ca sa imi faci tu mie analize ... si nu sa comentam si eventual analizam spete (chiar si de prostie crasa ) din realitatea cotidiana?
In plus de asta aici pe Roportal ai dovezi clare despre cat de "antibasescu" am fost acum 4 ani, fapt care scoate in evidenta ca nu am idei fixe preconcepute !
lupini, la Oct 26 2009, 04:49 PM, a spus:
Si eu care mi-am imaginat ca vrei sa faci o paralela intr-un democrat nascut intr-o familie de orientare fascista (fam Kenedy) si un democrat (parca asa se chema partidul ...nu?) care se straduieste sa devina fascist...pentru ca nu-i asa si Hitler a fost ales tot prin vot democratic si apoi tot la fel a inceput manevre pentru acapararea totala a puterii la fel ca cel care astazi "nu intelege" ceea ce inseamna MAJORITATE PARLAMENTARA!...fapt remarcat nu numai de mine ci si de Crin Antonescu.
Scris 26 October 2009 - 09:52 PM
Basescu acuza pe cei care resping un guvern al sau ...adica al partidului cu 31% de tradare de tara!
Intrebare: Cine reprezinta mai bine si mai corect tara (cea tradata)? ...
- cei 31 % a minoritatii parlamentare a PD-L
sau
- cei 69 % adica majoritatea parlamentara?
Nu aveti impresia ca aceasta campanie electorala este ca in caragiale?
Mie mi se parte o campanie jignitoare la adresa poporului roman, caci este in mod evident ne este astfel adresata de parca toti am fi niste prosti!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Federalizarea Romaniei, solutie pentru viitor!? | Dan Andronescu | 81 | 14.997 |
|
|
Majoritarul | 129 | 22.893 |
|
Chestionar: Chestionar Romania de dupa | nightwish | 1 | 2.093 |
|
CIA: PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMANE
Raport secret CIA: Razboi in Romania! |
Z_balaur | 20 | 4.641 |
|
Gaz mai scump după scandalul “Spionul”? | Calu_balan | 0 | 956 |
Contact