Luna - teorii privind originea sa, diverse "aparitii" de pe suprafata ei Ce se afla pe luna sau ce pare a exista pe luna
Scris 11 November 2009 - 12:50 PM
Scris 18 November 2009 - 04:31 PM
Marinel, la Nov 12 2009, 08:41 PM, a spus:
Vreau si eu un link serios la aceste informaţii.
Eu cred ca vor fi surprize mari cind vor fi studiate mai ales corpurile din sist solar mai indepartate care nu au fost framintate de soare.
Momentul se apropie.
Scris 18 November 2009 - 05:37 PM
NASTYPRIMUL, la Nov 18 2009, 04:31 PM, a spus:
Si eu sint tot de acord cu ea, ca e cu atit mai logic sa nu ai capacitatea de a data un ditamai universul stind intr-un fotoliu in fata calculatorului, pe un forum, mai ales daca n-ai nici macar luneta. Asa cum a facut.
Exista vreo dovada a existentei rocilor alea sau nu?
Aceasta postare a fost editata de florianb: 18 November 2009 - 05:37 PM
Scris 19 November 2009 - 02:44 PM
NASTYPRIMUL, la Nov 11 2009, 12:29 PM, a spus:
"Moon is Earth's only natural satellite and the only astronomical body other than Earth ever visited by human beings. The moon is the brightest object in the night sky but gives off no light of its own. Instead, it reflects light from the sun. Like Earth and the rest of the solar system, the moon is about 4.6 billion years old."
http://www.nasa.gov/..._worldbook.html
Se pare ca fizica noastra nu "cade". Dupa cum se observa, Luna nu este mai veche de 4,6 miliarde de ani! Acest lucru este sustinut chiar de cei de la NASA, pe site-ul lor!
Scris 19 November 2009 - 02:58 PM
Scris 19 November 2009 - 04:08 PM
Kether, la Nov 19 2009, 02:58 PM, a spus:
De acord sa se schimbe, dar sa nu se modifice nimic
Stiinta va progresa si noi cunostiinte vor fi adaugate celor existente iar acolo unde sunt greseli, vor fi revizuite.
Ce parere ai, in cavernele din interiorul Lunii, ar putea exista baze extraterestre?
Scris 19 November 2009 - 04:19 PM
Apopii, la Nov 19 2009, 04:08 PM, a spus:
Baze e mult spus, majoritatea sint tabere de vacanta cu rol educativ pentru prescolarii reptilieni. Sint pusi sa se uite la paminteni cu telescopul si li se spune: "Uite copii, voi sa nu faceti ca ei!"
Scris 20 November 2009 - 04:57 AM
florianb, la Nov 18 2009, 05:37 PM, a spus:
Exista vreo dovada a existentei rocilor alea sau nu?
Oricum, intr-adevar din fotoliu nu poti emite teorii obligatorii, cum s-a facut pina acum. Parerea mea, ca de-abia cind se va iesi cu oameni din sist solar se va stii ceva mai sigur in domeniul virstei universului si modurilor de manifestare in univers.
Apopii, la Nov 19 2009, 02:44 PM, a spus:
http://www.nasa.gov/..._worldbook.html
Se pare ca fizica noastra nu "cade". Dupa cum se observa, Luna nu este mai veche de 4,6 miliarde de ani! Acest lucru este sustinut chiar de cei de la NASA, pe site-ul lor!
Normal ca nu pica, e noua inchizitie, stiinta oficiala batuta in cuie. Universul nu e jucaria unora sa-l bata in cuie. E o provocare continua. Luna are roci mai vechi decit au voie sa spuna. Si unele cu alta compozitie decit pe Terra.
Scris 20 November 2009 - 10:17 PM
NASTYPRIMUL, la Nov 20 2009, 04:57 AM, a spus:
Normal ca nu pica, e noua inchizitie, stiinta oficiala batuta in cuie. Universul nu e jucaria unora sa-l bata in cuie. E o provocare continua. Luna are roci mai vechi decit au voie sa spuna. Si unele cu alta compozitie decit pe Terra.
Cred ca glumesti. Majoritatii oamenilor (sase miliarde), cu exceptia citorva mii de savanti, li se rupe daca universul are 14, 16, 18 sau 20 de miliarde de ani. Inca nu se stie clar daca Universul are o limita (sau bariera cum ii zici tu) si unde se afla aceasta, iar tu deja esti convins ca se poate trece prin ea.
Ai auzit de stirile cu Elvis care e inca in viata? Stai ca abia a murit Michael, si au si aparut stiri cu el ca traieste cine stie unde in secret. Din moment ce apar aceste stiri, Elvis si Michael sint nemuritori. Cam asa suna rationamentul tau cu rocile.
E normal ca luna sa aiba alta compozitie minerala decit Terra, pentru ca e un rest al altei planete. Insa cel mai probabil este tot o planeta a sistemului solar, deci are cam aceeasi virsta.
Aceasta postare a fost editata de florianb: 20 November 2009 - 11:13 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Somnul
Ce se intampla cand dormim ?? |
master_mind | 107 | 22.508 |
|
MASINA URCA LA DEAL SCOASA DIN VITEZA !
FENOMEN CIUDAT IN MARAMURES |