sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Luna - teorii privind originea sa, diverse "aparitii" de pe suprafata ei Ce se afla pe luna sau ce pare a exista pe luna Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 08 November 2009 - 06:39 PM

Multumim de explicatie,foarte clar.

Cred ca indiferent de calea pe care vin informatiile,foarte important este sa discernem veridicitatea lor.Uneori intunericul poate fi imbracat intr-o lumina orbitoare.
0

#22 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 08 November 2009 - 06:52 PM

otilia9, asta-i caractezirzarea ta facuta Lunii! Ar fi prea de tot sa te caracterizezi tu pe tine chiar asa cum spuneai mai sus! Macar atata cunosti si tu, ca stampilele ti le pui tie, niciodata altcuiva...ca acest gen de caracterizari ti le adresezi, te descrii tu pe tine, este exact aprecierea pe care o ai tu fata de tine insuti. Asa ca vezi cum sta treaba cu discernamantul, cu asa Da, asa Nu...ca suntem vreocativa care le-avem si cu simtitul , cu ceea ce transmiti , cu energia din spatele cuvintelor, uneori nici nu-i necesar sa-ti deschizi gurita, ca deja se simte cam la cate-i. Deci...grija mare si foloseste-ti mintiuca ta, nu pe a altora... :doh: :cry:
0

#23 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 08 November 2009 - 06:57 PM

Clar,nu suntem pe aceeasi lungime de unda.Eu vorbeam strict de a verifica provenienta informatiilor pe care le primim,de sursa care ne ofera aceste informatii.Dar ai inteles exact ceea ce ai gandit.Este oglinda ta.
0

#24 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 08 November 2009 - 07:01 PM

Stiu exact ce-ai spus, inceteaza, ca n-ai de unde stii tu cine sunt acei savanti si n-ar mai fi cazul sa-i mai stampilezi, asa ca vezi cum sta treaba si cu oglinda, ca nu-i a mea, este a ta si a savantilor pe care i-ai stampilat. :) :) Grija mare, ca nu tine cu de-astea...
0

#25 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 08 November 2009 - 07:03 PM

Eu cred ca nu se poate verifica absolut nimic. Decat prin propria constiinta se poate verifica. Faptul ca unul sa altul sustine o teorie sau alta teorie sunt doar conceptii ale mintii, nimic mai mult. In momentul in care cineva experimenteaza in plan subtil nu mai are nevoie de verificare sau aprobare in planul fizic. El stie ca stie. Ce se petrece in aceasta realitate este doar lupta contrariilor si nu duce decat la haos si razboi.

Sinele meu merge pe principiul ca totul este posibil.

Mintea nu crede nimic.

Intuitia imi spune sa nu intru in jocul mintii...pentru ca neindoielnic ma va minti. :)
0

#26 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 08 November 2009 - 07:04 PM

Vezi postareaLuciaD, la Nov 8 2009, 08:01 PM, a spus:

n-ai de unde stii tu cine sunt acei savanti si n-ar mai fi cazul sa-i mai stampilezi

De ce nu ne spui si noua cine sunt acei savanti, ce a spus fiecare in parte si niste link-uri spre site-urile unde se gaseste informatia respectiva?
0

#27 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 08 November 2009 - 07:05 PM

Vezi postareasamsara, la Nov 8 2009, 07:37 PM, a spus:

Un oarecare argumet ar fi ca Universul nostru nu e singurul si deci ar putea fi si luna mai batrana ca acest univers, ea fiind din altul :)

Teorii am citit si eu destule,inclusiv cele postate aici...mai putin cea cu vechimea lunii.
In cazul in care Universul nostru nu ar fi singurul( circula teoria universurilor paralel...numai ca eu pot percepe ca fiind spirituale acerste universuri...nu cu un corespondent fizic ),atunci exista posibilitatea ca si alte corpuri ceresti sa provina de acolo...dar deja depasesc SF-ul :)
0

#28 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 08 November 2009 - 07:08 PM

Vezi postareaKether, la Nov 8 2009, 08:03 PM, a spus:

In momentul in care cineva experimenteaza in plan subtil nu mai are nevoie de verificare sau aprobare in planul fizic.

De acord cu tine, dar poate acele experimente sa-l conduca spre o realitate care sa fie doar a sa si sa nu fie valabila si pentru ceilalti!
Intrebarile care se pun aici sunt legate de Luna, care este un corp fizic.
0

#29 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 08 November 2009 - 07:11 PM

Vezi postareaLuciaD, la Nov 8 2009, 06:52 PM, a spus:

...ca suntem vreocativa care le-avem si cu simtitul , cu ceea ce transmiti , cu energia din spatele cuvintelor, uneori nici nu-i necesar sa-ti deschizi gurita, ca deja se simte cam la cate-i. Deci...grija mare si foloseste-ti mintiuca ta, nu pe a altora... :) :)

Vezi ca eu sint agent secret reptilian si la noapte vin sa-ti sterg memoria pentru ca stii prea multe despre baza noastra secreta de pe luna si nici nu taci din gura...
0

#30 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 08 November 2009 - 07:16 PM

Vezi postareaApopii, la Nov 8 2009, 08:08 PM, a spus:

De acord cu tine, dar poate acele experimente sa-l conduca spre o realitate care sa fie doar a sa si sa nu fie valabila si pentru ceilalti!
Intrebarile care se pun aici sunt legate de Luna, care este un corp fizic.

:) Apopii, de unde stii ca luna este fizica? Ai simti-o? Ai pipait-o? Ai fost pe ea pentru a sti din ce este plasmuita? Noi vorbim tot pe baza unor teorii. Se spune ca omul nu a ajuns pe luna, si ca ar fi doar o mare pacaleala a americanilor. Este doar o teorie, fiecare crede ceea ce vrea. La fel si cu luna, poate fi doar o teorie, doar o proiectie pe un imens ecran si nimic mai mult. In momentul in care vei pasi tu insuti pe luna atunci ai posibilitatea de a fi 100% obiectiv. Pana atunci doar teoretizam... :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Frecventa sufletului Kirodut  13 2.071
Hot Topic (New) Atasamente Proiectul Blue Beam Aarc  61 12.528
Hot Topic (New) Liberul arbitru Gregory1992  57 5.014
Replici noi 2029,2038
Aphophis
Catalin1200  10 2.145
Hot Topic (New) Pamantul, o holograma uriasa?
pareri si idei noi?
Daemonicus  79 7.197