sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Inceperea vietii sexuale la o adolescenta Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 29 October 2009 - 04:10 PM

Vremurile se mai schimba... cati barbati in zilele noastre mai au pretentia sa se casatoreasca cu o virgina? Putini...foarte putini... cate femei se casatoresc cu primul lor barbat? Si mai putine... Hai sa fim seriosi, am trecut demult de timpurile in care primul venit era bun gasit... Eu mi-am inceput viata sexuala la mai putin de 18 ani (nu am ramas cu baiatul respectiv evident) si asta nu mi-a schimbat viata cu nimic...nici in bine nici in rau. Am fost mereu responsabila, m-am protejat, viitorul meu sot normal ca stie ca n-am fost virgina (desi o facusem de 3 ori cu cel dinaintea lui) dar nu mi-a reprosat niciodata asta, nici gand! Chiar m-a intrebat inainte sa ajungem in pat daca sunt virgina (data fiind diferenta de varsta), i-am zis ca nu si a zis thanks God! :jester: ca avusese o data o virgina si nu-i mai trebuia o a 2-a! :)

Vezi postareasinger, la Oct 29 2009, 03:37 PM, a spus:

Da,dar genul asta de greseli lao fata se plateste scump.Nu acum.Mai tarziu,cand va avea familie.Crezi ca barbatul ei ar fi prea intelegator daca ar veni vreun cunoscut sa ii spuna sa lase balta relatia cu ea,pentru ca in tinerete a fost bataia de joc a unora?Eu am patit-o pe pielea mea!Oricum,e prea tarziu...deja faptul e consumat.Sper ca macar tipul cu care e sa isi tine gura in cazul in care nu ar mai fi impreuna!

Daca isi incepe viata sexuala cu un baiat nu inteleg de ce trebuie sa devina bataia de joc a unora? Tu stii mai bine ce fel de baiat e prietenul ei, dar poate din prea multa grija exagerezi...zic si eu. Daca ti s-a intamplat tie nu e neaparat sa i se intample si ei...
0

#32 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 29 October 2009 - 07:22 PM

Vezi postareasinger, la Oct 29 2009, 03:37 PM, a spus:

Da,dar genul asta de greseli lao fata se plateste scump.Nu acum.Mai tarziu,cand va avea familie.Crezi ca barbatul ei ar fi prea intelegator daca ar veni vreun cunoscut sa ii spuna sa lase balta relatia cu ea,pentru ca in tinerete a fost bataia de joc a unora?Eu am patit-o pe pielea mea!Oricum,e prea tarziu...deja faptul e consumat.Sper ca macar tipul cu care e sa isi tine gura in cazul in care nu ar mai fi impreuna!

Suntem in Evul Mediu cumva ? :jester:
0

#33 Utilizator offline   bb-girl 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-January 10

Scris 11 January 2010 - 12:25 AM

Măi, eu am 17 ani şi ştiu cum gāndeşte o fată de vārsta asta. Dacă şi-a pus īn cap să se culce cu X, poţi să fii sigură că n-o mai īntorci din drum. Singurul lucru pe care-l poţi face e să-i zici cāte riscuri sunt să rămānă gravidă (chiar şi dacă-şi ia prezervative) sau să facă vreo boală cu transmitere sexuală (da, sunt şi BTSuri care se transmit chiar dacă există prezervativul - vezi herpesul genital). O s-o sperii un pic şi poate te ascultă. :doh:

Contează şi ce fel de persoană e ea şi cāt de bine deţii tu controlul artei persuasiunii :D

PS: E bine că vorbeşte cu cineva şi că are pe cineva cu capul pe umeri lāngă ea.

Aceasta postare a fost editata de bb-girl: 11 January 2010 - 12:28 AM

0

#34 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 11 January 2010 - 05:35 AM

Vezi postareasinger, la Oct 20 2009, 10:41 PM, a spus:

verisoara mea(17 ani) a hotarat sa isi inceąpa viata sexuala.zice ca e suficient de matura si ca stie ce face.dar mie mi se pare cam prea devreme pentru asa ceva si nici prietenul ei nu mi se pare genul de baiat de incredere.am incercat sa ii explic,sa ii aduc argumente:Dumnezeu,familia,lumea care va vorbi dupa daca prietenul se va lauda.nimic nu o poate face sa se razgandeasca.fac apel mai ales la mamele de fete(dar nu numai):cum abordati subiectul cu ele si cum le faceti sa inteleaga cat e de periculos sa se grabeasca cu acest lucru?

Vă adunaţi tot clanul, faceţi un consiliu de familie şi dacă se īntāmplă pāngărirea celui mai de preţ lucru (pe care poate să īl aibă o femeie, căci e lucru bine cunoscut că sufletul femeii fix acolo se află), o executaţi ca īn Iran. Acolo mama īşi ţine fiica dezvirginată fraudulos de mānă īn timp ce o macara o ridică īn ştreang. Ăia da oameni morali. Ce se īntāmplă acum la sat, vai şi amar...uite, a ajuns internetul la sat.

Aceasta postare a fost editata de Thumbedunion: 11 January 2010 - 05:48 AM

0

#35 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 11 January 2010 - 08:56 AM

Vezi postareabb-girl, la Jan 11 2010, 12:25 AM, a spus:

(da, sunt şi BTSuri care se transmit chiar dacă există prezervativul - vezi herpesul genital). O s-o sperii un pic şi poate te ascultă. :doh:

D-aia nu mai face sex nimeni. Si ea tot d-aia nu o sa faca.
0

#36 Utilizator offline   bb-girl 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-January 10

Scris 11 January 2010 - 03:22 PM

Da, sunt conştientă... īn cealaltă dimensiune paralelă a Terrei :doh:

Aceasta postare a fost editata de bb-girl: 11 January 2010 - 03:19 PM

0

#37 Utilizator offline   Anonima.m 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-January 10

Scris 15 January 2010 - 01:18 PM

Vezi postareasinger, la Oct 20 2009, 10:41 PM, a spus:

verisoara mea(17 ani) a hotarat sa isi inceąpa viata sexuala.zice ca e suficient de matura si ca stie ce face.dar mie mi se pare cam prea devreme pentru asa ceva si nici prietenul ei nu mi se pare genul de baiat de incredere.am incercat sa ii explic,sa ii aduc argumente:Dumnezeu,familia,lumea care va vorbi dupa daca prietenul se va lauda.nimic nu o poate face sa se razgandeasca.fac apel mai ales la mamele de fete(dar nu numai):cum abordati subiectul cu ele si cum le faceti sa inteleaga cat e de periculos sa se grabeasca cu acest lucru?

zii sa o faca ...daca ii interzici mai tare o intarati dar daca va avea de suferit sa nu vina sa se planga la tine
0

#38 Utilizator offline   Lizbeth 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 13-January 12

Scris 14 January 2012 - 09:16 AM

Fata trebuie invatata ca protejarea cu prezervativ este vitala pt sanatatea ei. Relatiile pasagere nu inseamna experienta sexuala, ci risc pt sanatate. Cel mai bine este ca fata sa isi faca un prieten pe care sa-l cunoasca parintii ei. :good:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Forma penisului