Vremurile se mai schimba... cati barbati in zilele noastre mai au pretentia sa se casatoreasca cu o virgina? Putini...foarte putini... cate femei se casatoresc cu primul lor barbat? Si mai putine... Hai sa fim seriosi, am trecut demult de timpurile in care primul venit era bun gasit... Eu mi-am inceput viata sexuala la mai putin de 18 ani (nu am ramas cu baiatul respectiv evident) si asta nu mi-a schimbat viata cu nimic...nici in bine nici in rau. Am fost mereu responsabila, m-am protejat, viitorul meu sot normal ca stie ca n-am fost virgina (desi o facusem de 3 ori cu cel dinaintea lui) dar nu mi-a reprosat niciodata asta, nici gand! Chiar m-a intrebat inainte sa ajungem in pat daca sunt virgina (data fiind diferenta de varsta), i-am zis ca nu si a zis thanks God!

ca avusese o data o virgina si nu-i mai trebuia o a 2-a!
singer, la Oct 29 2009, 03:37 PM, a spus:
Da,dar genul asta de greseli lao fata se plateste scump.Nu acum.Mai tarziu,cand va avea familie.Crezi ca barbatul ei ar fi prea intelegator daca ar veni vreun cunoscut sa ii spuna sa lase balta relatia cu ea,pentru ca in tinerete a fost bataia de joc a unora?Eu am patit-o pe pielea mea!Oricum,e prea tarziu...deja faptul e consumat.Sper ca macar tipul cu care e sa isi tine gura in cazul in care nu ar mai fi impreuna!
Daca isi incepe viata sexuala cu un baiat nu inteleg de ce trebuie sa devina bataia de joc a unora? Tu stii mai bine ce fel de baiat e prietenul ei, dar poate din prea multa grija exagerezi...zic si eu. Daca ti s-a intamplat tie nu e neaparat sa i se intample si ei...