Am citit ca pe timpul unui Imparat al Bizantului au venit catolicii pe Muntele Athos sa slujeasca cu Ortodocsii in Biserica. Ce s-a intamplat e urmatorul lucru Biserica s-a daramat si cei ce au slujit au murit dar nu au putezit. Dar dupa moarte au inceput sa la creasca unghiile si parul . Dupa asta nu a mai trecut mult si Bizantul a cazut.
La sfarsitul filmului asta zice ceva: http://www.youtube.c...h?v=qs5gIJpv1Bs
Poate de aceea Calugarii din Grecia si calugarii ortodocsi au o mare frica de a sluji impreuna cu catolicii din cauza a ceea ce s-a intamplat aici.
Eu nu stiu ce sa spun. Intrebati preotul pentru mai multe.
Este bine ca ortodocsii nu vin cu dogme inventate si de aia e o Biserica Ortodoxa.
Cea mai mare dorinta a mea e sa vad Biserica Catolica venind la credinta adevarata aceea pe care Dumnezeu o stie ca fiind adevarata.
Iarasi ma intreb de ce trezoreria vaticanului e administrata sau pastrata de o familie Rotschild a carei religie nu e crestinismul? Poate aceasta familie prin controlul averii Vaticanului sa pastreze sau sa contribuie la deraierea Catolicismului spre adoptarea de erezii? Poate aceasta familie sa impiedica unirea catolicilor cu ortodocsii pastrand Biserica Catolica CAPTIVA? Inca o intrebare, daca se uneste Ortodoxia cu Catolicismul, va fi administrata si Trezorria Ortodocsilor de aceasta familie Rotschild care repet numai crestina nu e? Rothschild insemna o familie nu insemna sa pecetuiesti toti oamenii dintr-o religie cu epitete. Rothschild se lauda, dati-mi banii unei tari si nu-mi pasa cine da legile. Se aplica aceasta zicere la Biserica Catolica?
http://www.google.com/#hl=en&source=hp...=2755c6b3e9b2e9
Intrebare pentru catolicii care cunosc, cata influenta are familia Rotschild la banii Vaticanului?
Am citit un articol cu datele exacte si manastirea cred ca se numeste Zugravu si corpurile celor de atunci cu cresterea unghiilor si parului am impresia ca se pastreaza pana azi.
Sa ne rugam pentru independenta si libertatea Bisericii Catolice si pentru revenirea acesteia la credinta adevarata.
Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 20 October 2009 - 04:16 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS