sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cititi cum poate fi respins un formular E112! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Camelia chiru 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-October 09

Scris 20 October 2009 - 01:58 PM

Urmaresc de ceva timp un caz al unui baietel din Cluj diagnosticat cu neuroblastom care se poate opera numai afara.Dupa ce au ajutat oamenii de rand cu donatii si s-au stans banii intr-un timp foarte scurt si a putut pleca in Franta , casa de asigurari de sanatate cluj a dat negatie pentru acest copil care are dreptul la viata si depinde de banii statului!Puteti citi ce scriu parintii lui pe alexdamian .com
Incerc sa trag un semnal de alarma pentru toata lumea care citeste, sa stim cum viata unui copil este in mainile unei juriste si unei economiste care dau dupa bunul lor plac dreptul la viata.RUSINE
0

#2 Utilizator offline   UePepe 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 23-October 09

Scris 23 October 2009 - 01:44 AM

Vezi postareaCamelia chiru, la Oct 20 2009, 02:58 PM, a spus:

Urmaresc de ceva timp un caz al unui baietel din Cluj diagnosticat cu neuroblastom care se poate opera numai afara.Dupa ce au ajutat oamenii de rand cu donatii si s-au stans banii intr-un timp foarte scurt si a putut pleca in Franta , casa de asigurari de sanatate cluj a dat negatie pentru acest copil care are dreptul la viata si depinde de banii statului!Puteti citi ce scriu parintii lui pe alexdamian .com
Incerc sa trag un semnal de alarma pentru toata lumea care citeste, sa stim cum viata unui copil este in mainile unei juriste si unei economiste care dau dupa bunul lor plac dreptul la viata.RUSINE

Scrieti pe forumul antena1.ro, am vazut ca Mircea Badea i-a ajutat deja, o va face si a doua oara. Cat despre doamnele respective, nu va mirati... sunt oameni a caror rautate se hraneste numai din suferinta altora, iar litera legii este cel mai bun paravan pentru ei.
Imi permit sa spun HUOO, rusine sigur nu le este.

Aceasta postare a fost editata de UePepe: 23 October 2009 - 01:50 AM

0

#3 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 23 October 2009 - 08:47 AM

Vezi postareaUePepe, la Oct 23 2009, 02:44 AM, a spus:

Scrieti pe forumul antena1.ro, am vazut ca Mircea Badea i-a ajutat deja, o va face si a doua oara. Cat despre doamnele respective, nu va mirati... sunt oameni a caror rautate se hraneste numai din suferinta altora, iar litera legii este cel mai bun paravan pentru ei.
Imi permit sa spun HUOO, rusine sigur nu le este.

Nepasare,indolenta,bataie de joc.
0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 23 October 2009 - 08:53 AM

Mdea, din pacate unii sunt mai dumnezei decat altii .
0

#5 Utilizator offline   UePepe 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 23-October 09

Scris 23 October 2009 - 03:34 PM

Vezi postareaotilia9, la Oct 23 2009, 09:47 AM, a spus:

Nepasare,indolenta,bataie de joc.

Nepasare, cand este vorba de viata cuiva ? Nu sunt nici eu chiar atat de naiv.
0

#6 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 24 October 2009 - 09:44 AM

ce s-a intamplat cu copilul?
0

#7 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 24 October 2009 - 10:59 AM

Vezi postareaLeu79, la Oct 24 2009, 09:44 AM, a spus:

ce s-a intamplat cu copilul?

Din cate am inteles parintii se afla cu copilul in Franta si inca asteapta formularul respectiv. Sefa CAS de la Cluj se teme probabil de o schimbare din functie in cazul incalcarii minime a protocolului pe care birocratia il impune si nu vrea sa elibereze formularul respectiv pentru ca mai trebuie asdusa o hartie de la medicul curant. Cica ultima ar fi fost gresita (sau incompleta). Intre timp medicul curant spune ca nu poate modifica acel raport de tratament, au si ei regulile lor.
Copilul are nevoie de tratament citostatic de urgenta, acesta fiind decontat de CAS .............in cazul in care sunt indeplinite toate rahaturile alea. Nu am inteles niciodata DE CE numai la Cluj mi s-a intamplat daca am gresit o virgula sa fiu obligata sa rescriu din nou orice fel de cerere banala.
0

#8 Utilizator offline   Romyka 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 24-October 09

Scris 24 October 2009 - 03:20 PM

Vezi postareajoannahart, la Oct 24 2009, 11:59 AM, a spus:

Din cate am inteles parintii se afla cu copilul in Franta si inca asteapta formularul respectiv. Sefa CAS de la Cluj se teme probabil de o schimbare din functie in cazul incalcarii minime a protocolului

Wow cum suna asta :::: sa moara, nu conteaza, numai sa nu-l suparam pe GodFather. ;)
0

#9 Utilizator offline   Camelia chiru 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 20-October 09

Scris 26 October 2009 - 01:04 PM

Oare avem macar puterea sa-i ajutam cu un gand bun pe parintii lui Alex,daca financiar nu reusim atat cat ne-am dori?Pentru cei ce citesc pe acest forum si vor sa arate sustinerea pentru Alex si parintii lui ii rog sa intre pe www.alexdamian.com si sa le transmita ce cred ei de cuviinta pentru a-i ajuta sa traca cu bine peste momentul greu in care sant, Alex fiind in aplazie totala adica inclusiv globulele albe sunt spre zero,trombocite,leucocite la fel tot, adica mai sensibil decat un bebelus nascut prematur.E perioada cam cea mai crtica(dintr-o mica infectie poti sa mori,nu ai imunitate deloc),are afte in gurita si rani nu poate manca dar se chinuie stiind ca asa se poate face bine!Nu e greu sa alinati cu o vorba buna sa stie parintii lui ca nu sant singuri in aceasta incercare a vietii.MULTUMESC
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Fara examen de capacitate se poate inscrie la liceu? OanaL  25 7.568
Replici noi Sarcina si unghiile false crocobaur  6 8.524
Replici noi Calculatorul in viata unui copil.
De la ce varsta si cat timp pe zi!!!
New Task  4 1.382
Hot Topic (New) Scoala Waldorf
Ce parere aveti despre aceste scoli/gradinite?
Ryea  38 8.776
Hot Topic (New) Grupele sanguine
eu si sotul meu avem aceeasi grupa sanguina
Lidi@  26 8.050