Cititi cum poate fi respins un formular E112!
Scris 20 October 2009 - 01:58 PM
Incerc sa trag un semnal de alarma pentru toata lumea care citeste, sa stim cum viata unui copil este in mainile unei juriste si unei economiste care dau dupa bunul lor plac dreptul la viata.RUSINE
Scris 23 October 2009 - 01:44 AM
Camelia chiru, la Oct 20 2009, 02:58 PM, a spus:
Incerc sa trag un semnal de alarma pentru toata lumea care citeste, sa stim cum viata unui copil este in mainile unei juriste si unei economiste care dau dupa bunul lor plac dreptul la viata.RUSINE
Scrieti pe forumul antena1.ro, am vazut ca Mircea Badea i-a ajutat deja, o va face si a doua oara. Cat despre doamnele respective, nu va mirati... sunt oameni a caror rautate se hraneste numai din suferinta altora, iar litera legii este cel mai bun paravan pentru ei.
Imi permit sa spun HUOO, rusine sigur nu le este.
Aceasta postare a fost editata de UePepe: 23 October 2009 - 01:50 AM
Scris 23 October 2009 - 08:47 AM
UePepe, la Oct 23 2009, 02:44 AM, a spus:
Imi permit sa spun HUOO, rusine sigur nu le este.
Nepasare,indolenta,bataie de joc.
Scris 24 October 2009 - 10:59 AM
Leu79, la Oct 24 2009, 09:44 AM, a spus:
Din cate am inteles parintii se afla cu copilul in Franta si inca asteapta formularul respectiv. Sefa CAS de la Cluj se teme probabil de o schimbare din functie in cazul incalcarii minime a protocolului pe care birocratia il impune si nu vrea sa elibereze formularul respectiv pentru ca mai trebuie asdusa o hartie de la medicul curant. Cica ultima ar fi fost gresita (sau incompleta). Intre timp medicul curant spune ca nu poate modifica acel raport de tratament, au si ei regulile lor.
Copilul are nevoie de tratament citostatic de urgenta, acesta fiind decontat de CAS .............in cazul in care sunt indeplinite toate rahaturile alea. Nu am inteles niciodata DE CE numai la Cluj mi s-a intamplat daca am gresit o virgula sa fiu obligata sa rescriu din nou orice fel de cerere banala.
Scris 24 October 2009 - 03:20 PM
joannahart, la Oct 24 2009, 11:59 AM, a spus:
Wow cum suna asta :::: sa moara, nu conteaza, numai sa nu-l suparam pe GodFather.
Scris 26 October 2009 - 01:04 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fara examen de capacitate se poate inscrie la liceu? | OanaL | 25 | 7.568 |
|
Sarcina si unghiile false | crocobaur | 6 | 8.524 |
|
Calculatorul in viata unui copil.
De la ce varsta si cat timp pe zi!!! |