Dan_savoiu, la Nov 2 2009, 05:10 PM, a spus:
Pentru ca sunt interesat,urmaresc tot ce se scrie despre transplantul de par.am avut norocul sa citesc si celalalt topic care a fost din pacate sters la cateva zile dupa ce l-am descoperit.si eu ii felicit pe toti cei care posteaza.este un lucru extraordinar!i-am fi recunoscatori lui Florio67 daca ne-ar spune cum ii mai merge dupa operatie.in afara celor 200 de fire,i-au mai cazut?daca crede ca firele cazute sunt respinse de organism,de ce i-au cazut toate din acelasi loc?
NU,Dan, am spus-o deja.... nu se observa nimic in aspectul de acum. Am incercat sa folosesc nu dusul simplu, ci cel din cada, pentru a vedea in apa acumulata, daca in urma spalarii zilnice se indeparteaza ceva din grefele plantate. Zilele recomandate pentru spalare cu usor masaj : zilele 3,4,5,6,7,8 de dupa operatie. In primele zile n-a cazut nimic vizibil, in ultimele 2 cateva fire, in cea de-a 8-a , cele mai multe. Ziua a 8-a a fost si cea in care am facut acel masaj...in primele am spalat si atat. Dupa ziua a 8-a n-am mai vazut nimic sa cada. Daca ar fi cazut toate din acelasi loc, ar fi fost de departe vizibil.
Acum incerc sa raman in zona realistica: nu cred in procentul de 100% reusita . Cand grefezi 5000-6000 de foliculi, natura, realitatea, Murphy , spun ca trebuie sa existe undeva o toleranta. Acest 4% calculat de mine, mi s-a parut tolerabil, oricat mi-as fi dorit eu perfectiunea. Daca in aspect nu e sesizabil, pot considera operatia o reusita. Daca nu a fost o zona anume din care sa cada, iarasi pot considera ca nu e din neglijenta personalului care s-a ocupat.
Cautati si voi ofertele unor clinici cu rezultate, purtati discutii stufoase cu personalul medical INAINTE de operatie... dupa , nu mai are nici un rost. Eu am incercat prin experienta mea sa aduc un plus de cunostinte, sa incercam sa deschidem niste drumuri blocate deja de monopoluri artificial create din lipsa de informatii sau mai rau, de informatii directionate gresit.
Am mai spus-o : operatia nu are nici un grad de dificultate, veti vedea. Nu vad de ce s-ar plati sume exorbitante pentru asa ceva.
Pentru ca am spus cam tot ce se putea spune despre propriul caz, am sa incetez postarile pentru 4-5 luni, sau pana cand va aparea ceva demn de spus .
Nu am nici un scop in a duce batalii naroade, cu sustinatorii interesati ai vreunei clinici de profil.