sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Aryana Havah cine este cu adevarat? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 15 August 2010 - 10:02 PM

Vezi postareaflaviand, la Nov 17 2009, 11:52 PM, a spus:

Am atras si eu atentia asupra asemanarilor dintre Aryana Havah si Radu Cinamar pe topicul cu descoperirea din Bucegi.

De fapt in realitate sint una si aceeasi persoana.
Treaba sta cam asa: Urmarit de masonii si reptilienii pe care i-a dat in vileag, Cinamar hotaraste sa isi faca operatie estetica. Cum insa asta nu i-ar fi pacalit decit pe masoni, nu si pe reptilieni, care au un simt al mirosului foarte dezvoltat, hotaraste sa isi faca si schimbre de sex. Dar cum din pacate naravurile proaste mor greu, nu e poate abtine si continua sa scoata carti abracadabrante si dupa schimbarea de sex si nume.
Urmarea in episodul viitor.
0

#12 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-November 07

Scris 16 August 2010 - 11:14 AM

Citeaza

Chakrele Pamantului sunt in: California, America de Sud, Australia, Anglia, Egipt, Iran si Tibet. Centrele energetice ale Romaniei sunt la: Sambata de Sus-Reca, Muntii Rarau, Simleul Silvaniei, Capidava, Sarmizegetusa, Muntii Parang si Sbcarpatii Getici.

Domnilor si domnisoarelor.
Amintesc "even ha-shita" numita astfel dupa al III-lea fiu al Adam si Evei - shet.
"even ha-shita" este stinca sacrificiului lui Izhac, se afla pe Mt. Moriah, Ierusalim si este primul uscat creeat de Yahve.
Asa ca, cu tot respectul, fac.........ceea ce fak.

Vezi postareaflorianb, la Aug 15 2010, 11:02 PM, a spus:

Cum insa asta nu i-ar fi pacalit decit pe masoni, nu si pe reptilieni, care au un simt al mirosului foarte dezvoltat, hotaraste sa isi faca si schimbre de sex.

Poate si-ar implanta o coada de urs si va merge in 4 labe.
0

#13 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 16 August 2010 - 11:15 AM

Vezi postareaflorianb, la Aug 15 2010, 11:02 PM, a spus:

De fapt in realitate sint una si aceeasi persoana.
Treaba sta cam asa: Urmarit de masonii si reptilienii pe care i-a dat in vileag, Cinamar hotaraste sa isi faca operatie estetica. Cum insa asta nu i-ar fi pacalit decit pe masoni, nu si pe reptilieni, care au un simt al mirosului foarte dezvoltat, hotaraste sa isi faca si schimbre de sex. Dar cum din pacate naravurile proaste mor greu, nu e poate abtine si continua sa scoata carti abracadabrante si dupa schimbarea de sex si nume.
Urmarea in episodul viitor.

:o: :roll:
Foarte tare! :lol:
No, v-ati lamurit amu?
0

#14 Utilizator offline   The.shlap 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-August 10

Scris 16 August 2010 - 05:03 PM

si eu am citit 2 carti ale ei: inuaki si pamantul incotro. annunaki exista, puteti sa va doqmentati q privire la asta; si ktastrofele se vor intampla pana in 2013, si la stiri zice d furtunile solare kre se intetesc in jurul anilor 2012-2013. nu tot c scrie in krte tb luat direct. tb sa intelegeti mesajul din spatele krtilor. nu puteti zice k faptul k va cere sa fiti mai buni sau sa va pregatiti pt orice sunt abertii. incerkti sa kutati p net in legatura q c se zice in cartile astea. :angry: :drag: :phiu: cineva id d mess pt disqtii ?
0

#15 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-November 07

Scris 16 August 2010 - 09:52 PM

Vezi postareaThe.shlap, la Aug 16 2010, 06:03 PM, a spus:

si eu am citit 2 carti ale ei: inuaki si pamantul incotro. annunaki exista, puteti sa va doqmentati q privire la asta; si ktastrofele se vor intampla pana in 2013, si la stiri zice d furtunile solare kre se intetesc in jurul anilor 2012-2013. nu tot c scrie in krte tb luat direct. tb sa intelegeti mesajul din spatele krtilor. nu puteti zice k faptul k va cere sa fiti mai buni sau sa va pregatiti pt orice sunt abertii. incerkti sa kutati p net in legatura q c se zice in cartile astea. :jester: :P ;) cineva id d mess pt disqtii ?

Am inteles ca kkkkkkkkkkkkk
Interesant!
0

#16 Utilizator offline   Cavaleru.mascat 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-August 10

Scris 31 August 2010 - 10:05 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jul 29 2010, 04:31 PM, a spus:

Vrei s-o cunosti? :geek:

eu as vrea sa o cunosc daca chiar ai vb serios :o:

Aceasta postare a fost editata de Cavaleru.mascat: 31 August 2010 - 10:06 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Sfarsitul lumii in 2012 !?
Teme combinate
byt3y0u  1.210 87.377
Hot Topic (New) Ati vazut obiecte extraterestre sau ceva asemanator care sa va dea de gandit?:-? Kendyy  64 11.956
Hot Topic (New) Calatoria in trecut Gregory1992  57 3.448
Hot Topic (New) Atasamente Programul Terra - Ce parere aveti ? seal_it_forever  175 38.567
Hot Topic (New) Divizarea sinelui
efemeritatea identitatilor create
Inddy  23 3.937