sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Gard electronic d-fence cu date false in prospect. Atentie!Nu cumparati fara sa o probati . Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ambrus 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-February 08

Scris 19 October 2009 - 07:10 PM

Aveti grija nu cumparati gard invizibil pentru caini d-fence pentru ca datele date de producator in prospect nu sint reale.Din cauza asta aparatul este fara nici un efect.
Un sfat bun, pentru cei ce vrea sa cumpere. :crazypilot: Probati inainte de cumparare. :help:
0

#2 Utilizator offline   Ambrus 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 October 2009 - 08:18 PM

Descrierea data de vinzator :

Gardul electronic invizibil DOGtrace™ d–fence consta dintr-un generator transmitator zgarda si antena fir si va va ajuta sa limitati aria de deplasare a cainelui dvs. prin crearea unor zone interzise”, fara a-l priva totusi de libertatea de miscare.

d–fence este un sistem modern si extrem de eficient care ofera unuia sau mai multor

caini libertatea intr-o zona, imprejmuita sau neimprejmuita, pe care o delimitati dumneavoastra. Accesul in zonele interzise va fi insa restrictionat. Zgarda pe care o poarta cainele se va active atunci cand acesta se apropie de o zona interzisa si va emite un semnal de corectie. Acesta poate fi un semnal sonor sau un impuls electric. Sistemul de transmisie si interconectare dintre emitator si receptor se bazeaza pe tehnologie cu un singur microprocesor. Sistemul poate fi instalat in aproape orice areal si nu necesita echipament specializat. Multumita design-ului compact si greutatii reduse, zgarda poate fi purtata di de rasele mici de caini. Zgarda este impermeabila. Puteti folosi mai multe zgarzi in acelasi areal delimitat.

Pentru ca sistemul sa functioneze, cablul trebuie sa fi e conectat la transmitator si trebuie sa formeze un circuit neintrerupt pe lungime, cu o sectiune a cablului de la 1 mm2 la 2,5 mm2.

Dezbobinati cablul de la transmitator pana la pamant. Cablul poate fi intins pe sol, usor ingropat (max. 5 cm adancime), sau se poate sa fie fixat de gardul sau peretele existent(in acest caz max. pana la 30 cm deasupra solului.

Daca aveti nevoie de mai mult de 100 de m de fi r de antena, trebuie sa il extindeti cu un

alt fir de lungimea necesara, folosind conectori vampir (conectori inclusi in pachet).

Daca doriti sa lasati cainele sa treaca prin anumite portiuni, infasurati in zona respectiva doua portiuni din firul antena unul in jurul celuilalt. In acest fel semnalul va fi anulat.

Avantajele gardului invizibil

· Instalare rapida si usoara

· Un mod ieftin si flexibil de delimitare a domeniului Dvs. – puteti oricand schimba forma si pozitia imprejmuirii (puteti imprejmui straturi de flori, intrarea in casa, piscine, etc)

· Firul antenna este practic “invizibil” si nu strica estetica curtii sau a domeniului Dvs.

· Puteti proteja un gard deja existent pe care cainele Dvs are obiceiul sa-l zgarie sau sa-l roada, etc

· In zona imprejmuita pot fi tinuti mai multi caini in acelasi timp;

“Cainele va invata unde are voie si unde nu are voie sa se plimbe in voie prin curtea Dvs.”

Principiul de functionare

· Aflat in modul de asteptare, sistemul se activeaza atunci cand cainele patrunde in zona de interdictie delimitate de antenna fir, zona care este impartita in doua:

· Daca cainele a patruns in zona de avertizare, zgarda emite un sunet de avertizare

· Daca cainele ignora sunetul, si patrunde in zona de interdictie, zgarda va emite un impuls electronic de corectie impreuna cu sunetul de avertizare;

· De indata ce cainele a parasit zona, sistemul trece din nou in modul de asteptare;

· Pragul de sensibilitate (latimea) ambelor zone poate fi modificata in anumite limite;

· Cainii invata foarte repede zonele interzise

· Puteti marca granitele zonei cu balize colorate

· Numarul de caini cu zgarda din areal este theoretic nelimitat;

· Antenna fir trebuie sa fie neintrerupta, fiind alimentata de la un transmitator/ generator

· Tensiunea prin antenna este de 12 v si nu exista pericolul de electrocutare chiar daca firul este dezizolat

Caracteristici:

Transmitatorul

- Prima zona (zona de avertizare): reglabil de la 0,4 pina la 5 metri in realitate maxim 30cm

- A doua zona (zona de corectie): reglabil de la 0,3 la 1,5 metri in realitate 15cm

- Fire: singur, izolat la 2,5 mm2, max. 1200 metri lungime

- Alimentare: adaptor 230 V/50 Hz, 15 V/100 mA

- Zona delimitata: pana la noua hectare

- Ermeticitate: ermetic

- Temperatura de operare: –10 grade C la 50 grade C

- Dimensiuni (L x l x H): 150 x 120 x 40 mm

Zgarda

- Dimensiuni: 34 ? 40 ? 62 mm

- Greutate: 65 grame (caseta, baterie)

- Alimentare: baterie litiu CR2 3V

- ServiciileAcumulatorului: 6 luni in modul de asteptare

- Circumferinta zgarzii: 20–70 centimetri

- Temperatura de operare: –10 gradeC la 50 gradeC

- Numarul nivelului de intensitate a pulsurilor: 8

- Ermetic, de incredere, in orice mod
Totul este ok in afara de zona de avertizare si zona de corectie. :crazypilot:
0

#3 Utilizator offline   Ambrus 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 October 2009 - 06:03 PM

Am facut un filmulet pentru a demonstra dreptatea mea:http://www.youtube.com/watch?v=yM07DlvvsEE&feature=player_embedded :cheer:
0

#4 Utilizator offline   Romyka 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 24-October 09

Scris 25 October 2009 - 06:13 PM

Vezi postareaAmbrus, la Oct 19 2009, 07:10 PM, a spus:

Probati inainte de cumparare. :cheer:

Dar tu cum l-ai cumparat fara sa-l probezi, te-au facut aia din vorbe ?
0

#5 Utilizator offline   Ambrus 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 October 2009 - 06:36 PM

Vezi postareaRomyka, la Oct 25 2009, 07:13 PM, a spus:

Dar tu cum l-ai cumparat fara sa-l probezi, te-au facut aia din vorbe ?

L-am cumparat de pe net bazinduma pe datele din prospect.Fraier ce am fost.
0

#6 Utilizator offline   Romyka 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 October 2009 - 06:37 PM

Vezi postareaAmbrus, la Oct 25 2009, 06:36 PM, a spus:

L-am cumparat de pe net bazinduma pe datele din prospect.Fraier ce am fost.

Am vazut dupa ce am postat, m-a lovit curiozitatea sa vad cat ai dat pe el. De ce nu-l dai inapoi ?
0

#7 Utilizator offline   Ambrus 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 October 2009 - 06:57 PM

Vezi postareaRomyka, la Oct 25 2009, 07:37 PM, a spus:

Am vazut dupa ce am postat, m-a lovit curiozitatea sa vad cat ai dat pe el. De ce nu-l dai inapoi ?

Zice ca e zgiriat si nu-il poate lua inapoi.(normal ca e zgiriat doar nu l-am tinut in vitrina.)
Prima data am crezut ca e defect si l-am trimis inapoi,miau trimis-o ca nare nimic si celelaltetot asa functioneaza.
0

#8 Utilizator offline   Romyka 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 October 2009 - 04:55 PM

Vezi postareaAmbrus, la Oct 25 2009, 06:57 PM, a spus:

Zice ca e zgiriat si nu-il poate lua inapoi.(normal ca e zgiriat doar nu l-am tinut in vitrina.)
Prima data am crezut ca e defect si l-am trimis inapoi,miau trimis-o ca nare nimic si celelaltetot asa functioneaza.

N-ai decat sa adaptezi spatiul dupa cum functioneaza.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum il invat sa faca afara? point  28 8.384
Replici noi Reguli de ingrijire a cainelui bydy  0 1.406
Replici noi Atasamente GOZH in Romania adicel  0 786
Replici noi De ce?