Nu stiu ce sa simt sau ce as putea sa simt pentru ca sunt ingropat in dezgustul pe care societatea romana mi-l prezinta in fiecare zi, in fiecare loc. Probabil daca m-as gandi efectiv doar la Romania ca tara cu munti, ape, vai si oamenii din trecutul indepartat m-ar patrunde un sentiment de mandrie (probabil).
E ciudat cum de mai bine de 2000 de ani nu s-a gasit dusman care sa distruga tara asta si poporul roman asa cum alte neamuri au fost sterse de pe fata pamantului. Dar e si mai ciudat cu cata voiosie se distruge romanul pe el (sau pe capra vecinului).
De 1 Decembrie voi avea un moment de tristete pentru ca inevitabil ma voi gandi ca este Ziua Nationala A Romaniei, tara in care traiesc, muncesc si probabil o sa si sfarsesc candva.
Citeaza
si romanii din aceste teritorii sa se simta romani,ceea ce nu prea se simt,ei se cred moldoveni de exemplu,cica ei vorbesc o alta limba nu romana!
Pana la urma este ceva normal, americanul din state nu spune ca este englez, australianul isi spune australian.. si este aceeasi limba engleza (cu accentele caracteristice).. din partea mea sa se considere ei moldoveni si nu romani, e optiunea fiecaruia.
Citeaza
faceti ceva special sau e o zi ca oricare alta?
Voi sarbatori prin munca si devotament..

dar probabil ca toata lumea din birourile de p'acilea va

"