sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Remuscari Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Antonellaa 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-October 09

Scris 19 October 2009 - 05:01 PM

Vezi postareastupid_me, la Oct 19 2009, 05:57 PM, a spus:

nu trebuie femeia sa dea raportul. dar daca are remuscari, inseamna ca ceva o face sa fie astfel. femeia nu e sanatos sa se renege si nici sa isi renege temerile si remuscarile..ca orice om de altfel.

poate daca m as controla...as putea sa scap de gandurile astea
0

#22 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 19 October 2009 - 05:01 PM

Tu nu ii datorezi lui nimic, intelegi? Este sotul tau? Daca nu este si relatia voastra nu va duce la o casnicie, ce o sa faci? Viitorului o sa-i marturisesti ca ai avut 5? Celui care va urma dupa viitorul, o sa-i spui ca ai avut 6? Nu zic ca asa se va intampla, dar...
De curiozitate, celor dinaintea actualului la fel le-ai zis, despre toti cei care au fost inaintea lor?
0

#23 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 19 October 2009 - 05:03 PM

Vezi postareaAntonellaa, la Oct 19 2009, 06:01 PM, a spus:

poate daca m as controla...as putea sa scap de gandurile astea

hmm.
te inteleg ca ti-e greu. dar mai greu iti va fi daca nu vei putea avea increderea in cel de langa tine. si spre asta vei tinde asa..
oricum, nu sunt genul care sa insist.
mi-am spus parerea. ma retrag.
0

#24 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 19 October 2009 - 05:05 PM

Vezi postareaAmarena, la Oct 19 2009, 05:53 PM, a spus:

Si ce daca? De ce trebuie ca femeia sa dea raportul, asta era ideea.
Mersi pt lamuriri. Ce m-as face eu fara tine?

Probabil ca a vrut si ea sa para un pic mai cuminte, sa-l impresioneze un pic.
Nici eu nu stiu. :crazypilot:

Ptr. Antonela: Oricum, solutia cea mai fara bataie de cap este: "Oriciti au fost, tu esti singurul important, scumpi!"
0

#25 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 19 October 2009 - 05:17 PM

Vezi postareaAntonellaa, la Oct 19 2009, 05:05 PM, a spus:

dar nu e vorba ca ma imparte....asta s a intamplat cu mult inainte sa il cunosc pe el.... ideea e ca daca i as spune acum, categoric l as pierde !! detesta foarte tare minciuna

Daca ai apucat sa ii spui asta, las-o asa cum a picat. Mai ales daca tii asa cum spui tu ca tii la el si mai ales ca spui ca il deranjeaza minciuna.

Vezi postareastupid_me, la Oct 19 2009, 05:46 PM, a spus:

nu e normal sa tii garda sus cu cel de langa tine..una e sa omiti sa ii spui un detaliu si alta e sa il ascunzi cu pricepere.

Pai ea nu a omis, a mintit cu buna stiinta la vremea aia. Ca doar nu avea amnezie temporara cand a intrebat-o si ulterior si-a dat seama ca, de fapt, sunt 4 si nu 2.
Maaare branza, a facut sex cu 4 barbati. Nici pentru el nu ar fi mare lucru, iti zic io. Mare lucru e ca l-ai mintit. Nu pentru mine sau pentru Amarena sau pentru stupid_me, ci pentru iubitul tau.
Repet: daca ai apucat sa il minti, du-ti minciuna mai departe.
Dar daca iti faci atatea griji ca ai putea sa te scapi si sa ii spui intr-o zi, inseamna ca el te cam bate la cap cu asta, nu? Te mai intreaba din cand in cand sa vada daca ai uitat minciuna? Si tie iti e teama ca te intreaba lucrurile astea pentru ca ar fi putut auzi din alta parte ca tu, de fapt, ai avut 4 parteneri si nu 2?

#26 Utilizator offline   Antonellaa 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-October 09

Scris 19 October 2009 - 05:40 PM

Vezi postareaAmarena, la Oct 19 2009, 06:01 PM, a spus:

Tu nu ii datorezi lui nimic, intelegi? Este sotul tau? Daca nu este si relatia voastra nu va duce la o casnicie, ce o sa faci? Viitorului o sa-i marturisesti ca ai avut 5? Celui care va urma dupa viitorul, o sa-i spui ca ai avut 6? Nu zic ca asa se va intampla, dar...
De curiozitate, celor dinaintea actualului la fel le-ai zis, despre toti cei care au fost inaintea lor?

nu ...este singurul caruia i am zis

Vezi postareastupid_me, la Oct 19 2009, 06:03 PM, a spus:

hmm.
te inteleg ca ti-e greu. dar mai greu iti va fi daca nu vei putea avea increderea in cel de langa tine. si spre asta vei tinde asa..
oricum, nu sunt genul care sa insist.
mi-am spus parerea. ma retrag.

apreciez. si pe de o parte te inteleg, ms mult....iar cum spui tu, incredere in cel de langa mine, am...

Vezi postareaflorianb, la Oct 19 2009, 06:05 PM, a spus:

Probabil ca a vrut si ea sa para un pic mai cuminte, sa-l impresioneze un pic.
Nici eu nu stiu. :crazypilot:

Ptr. Antonela: Oricum, solutia cea mai fara bataie de cap este: "Oriciti au fost, tu esti singurul important, scumpi!"

:help: este !...si da, cred ca ai dreptate, am crezut ca cel mai usor e sa ma ascund dupa degete....

Vezi postareaDarianna, la Oct 19 2009, 06:17 PM, a spus:

Daca ai apucat sa ii spui asta, las-o asa cum a picat. Mai ales daca tii asa cum spui tu ca tii la el si mai ales ca spui ca il deranjeaza minciuna.

Pai ea nu a omis, a mintit cu buna stiinta la vremea aia. Ca doar nu avea amnezie temporara cand a intrebat-o si ulterior si-a dat seama ca, de fapt, sunt 4 si nu 2.
Maaare branza, a facut sex cu 4 barbati. Nici pentru el nu ar fi mare lucru, iti zic io. Mare lucru e ca l-ai mintit. Nu pentru mine sau pentru Amarena sau pentru stupid_me, ci pentru iubitul tau.
Repet: daca ai apucat sa il minti, du-ti minciuna mai departe.
Dar daca iti faci atatea griji ca ai putea sa te scapi si sa ii spui intr-o zi, inseamna ca el te cam bate la cap cu asta, nu? Te mai intreaba din cand in cand sa vada daca ai uitat minciuna? Si tie iti e teama ca te intreaba lucrurile astea pentru ca ar fi putut auzi din alta parte ca tu, de fapt, ai avut 4 parteneri si nu 2?

DA, exact! ai pus punctul pe i.... nu mi e teama ca m as scapa eu...dar lumea e mica...si toti ne invartim in acelasi cerc....mi e teama sa nu afle de la altcineva, asta e ideea. PS. cuvintele tale m-au cam incurajat :haha:
0

#27 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 19 October 2009 - 05:41 PM

Dar de ce trebuie sa ii dai lui raportul cati au fost? Ca sa aiba motive de santaj si reprosuri mai tarziu? E treaba lui ce ai facut tu acum x ani si cu cine? Nu. Doar nu erai cu el atunci, deci nu are de ce sa iti ceara socoteala cine ce cand si cum. Cand l-ai mintit nu stiai ca te va manca limba mai tarziu sa ii spui despre toti iubitii tai? Desi nu am sa inteleg niciodata ce pastime e asta sa va povestiti trecutul amoros. :crazypilot: Nu vad de ce i-ai spus si de cei doi pe care i-ai recunoscut. Te-a intrebat el? Daca da, de ce? Ai oferit informatia voluntar? Daca da, de ce?
0

#28 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 19 October 2009 - 07:36 PM

Vezi postareaAntonellaa, la Oct 19 2009, 05:48 PM, a spus:

mhm....adica, din ce am inteles eu...ca sa scap de exemplu de aceasta remuscare, corect ar fi sa-mi deschid sufletul in fata lui si sa ii spun tot, nu? stiu poate ca ar aprecia ca i am spus pana la urma...dar il cunosc...si n ar mai da nici 2 bani pe mine ( pt minciuna)

De cat timp ai relatia cu el ? Cat de "solida" este aceasta relatie ? Spre ce se indreapta ? Cati ai aveti ? [ fiecare :crazypilot: ]
Si ti-a bagat el in cap ca nu iti poate ierta o eventuala minciuna ? As ! Cati "zmei" d`asta nu am vazut eu... :help:
0

#29 Utilizator offline   Sorinelgeo 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-October 09

Scris 19 October 2009 - 07:47 PM

Is baiat si nu inteleg de ce ar fi bai cati ai avut sau nu inainte? Te iubeste ori ba??
Oricum important nu e ce ai facut important e ceea ce faci deaici incolo ...si sincer imi pare ca baiatul sufera de un exces de gelozie , exces care iti baga un pic frica in tine ..poate tie frica sa nu il pierzi .....nu stiu ...zii adevarul daac chiar vrei si daca te iubeste va trece peste garantat.
0

#30 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 19 October 2009 - 07:49 PM

Vezi postareaAntonellaa, la Oct 19 2009, 06:40 PM, a spus:

Draga mea dar de ce sa iti faci rau singura? sincer acum.....trecutul e trecut nu il poti schimba,ca au fost si de fapt au fost 3 mare lucru...el crezi ca ti-a povestit cu toate cu care s-a culcat? Eu cred ca nu...adica sunt lucruri care nu se dau afara din casa,alea se pastreaza numai pentru noi.Nu te mai stresa atat nu are rost.Si chiar daca ar fi viitorul tau sot,nu ar avea importanta pentru ca ce e in trecut nu se schimba,si apoi daca te-ar pretui nu l-ar interesa trecutul tau sau cu cati ai facut tu sex pana acum.onteaza cum te comporti in prezent cum decurge relatia voastra,daca sunteti sinceri unu cu celalat dar in viata voastra de acum nu in trecutul vostru separat
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) DOAR sex-sex buddy Topic combinat. Jadora  236 17.087
Hot Topic (New) La ce varsta e bine sa-ti incepi viata sexuala?
teme combinate
roportal  631 102.948
Hot Topic (New) Zoofilus roportal  52 13.197
Hot Topic (New) Atasamente Iti place sa faci dragoste fara sa pui suflet? ActorGrabit  98 14.511
Hot Topic (New) Inainte se ingrijea mai mult
Eu nu stiu ce sa inteleg din asta..
Ivanna  51 8.739