Vera93, la Oct 23 2009, 11:47 PM, a spus:
Deci..cum sa explic eu ca sa intelegi. Am pus 2 hard-uri si le-a recunoscut. Dar nu e normal ca atunci cand intrii pe unul sa ai 2 partitii si sa pui ce vrei in ele..windows-ul astea . Si pe celalalt la fel . Sa nu aiba treaba unul cu altul .Ca si cum as lucra cu 2 calculatoare diferite. Mie imi apar amandoua la fel..ca si cum ar fi lipite dar adunate imi da memorie mai mica decat 80 gb cum ar fi normal daca ar fi lipite. E normal?
Am inteles si nu prea, dar tu urmeaza pasii astia..
1. Scoate unul din hdd
2. Pui cdul cu win in cdrom
3. Stergi partitiile toate, apoi repartitionezi ..c si d, o sa ai dupa repartitionare ..amandoua de aproximativ 20 de gb
4. instaleaza win in c
5. dupa instalare formatezi si d
6. apoi poti linistita sa montezi pe slave celalalt hdd si sa il partitionezi in e si f de exemplu sau in orice vrei tu
NU O SA AI 80 GB INSUMATE deoarece hdd astea nu sunt chiar de 40 sunt un pic mai mari sau mai mici
Instalarea asat se poate face lejer si cu amandoua hdd in computer dar am banuiala ca nu esti experta in partitionare/ formatare asa ca incerca numai cu unu, pe al doilea il pui dupa instalarea windowsului si il partitionam faar partiton magic sau mai stiu eu ce , doar cu windowsul, ne mai auzim pe forum