Aceasta postare a fost editata de bydy: 18 October 2009 - 03:08 PM
Singuratatea ...sotului meu.
Scris 18 October 2009 - 12:38 AM
Scris 18 October 2009 - 11:58 AM
Scris 19 October 2009 - 12:58 AM
Leu79, la Oct 18 2009, 03:45 AM, a spus:
sau cu sotul meu care mereu se simte singur ... desi sint langa el sau in casa undeva insa prezenta mea nu-l preocupa.
Eu l-am diagnozat altfel (dar ma abtin sa mai scriu) ... insa este inceputul unei conditii care se va rostogoli intr-o boala.
Scris 19 October 2009 - 08:37 AM
lorelai1907, la Oct 18 2009, 09:01 AM, a spus:
Hmm, poate i-ar fi util sa mearga la un psiholog. Am un prieten asa, care-mi spune mai tot timpul ca ma invidiaza pentru numarul mare de hobby-uri si interese. Afirmatie care mi s-a parut mereu stranie: hobby-urile nu vin ca un scop artificial de a face cat mai multe, ci ca o expresie naturala a personalitatii fiecaruia. Doar ca trebuie sa fii in armonie cu ea. Deci daca e plictisit/singur si nu stie de ce, nici ce sa faca, un psiholog l-ar putea ajuta sa-si contureze mai precis sursa starii lui de spirit.
Scris 19 October 2009 - 08:45 AM
lorelai1907, la Oct 18 2009, 12:38 AM, a spus:
............lenjerie de la Victoria s Secrets, un lap dance pe piesele madonnei, niste filme picante.
Zambeste, incurajeaza-l sa ti se destanuie, discuta cu el subiecte care-i plac
Nu uita de persoana ta, daca esti optimista si implinita ai sanse mai mari sa-l faci fericit
Pe de alta parte - daca el este genul "morocanos" poti sa i-o aduci si pe Jolie, nu va aprecia vizibil intentiile tale
Succes
Scris 19 October 2009 - 08:53 AM
joannahart, la Oct 19 2009, 09:45 AM, a spus:
Succe\
right.
si ce a spus Unknown e veri tru.
parerea mea e ca, daca nu se simte implinit cu tine, daca tu nu-i esti suficienta si fericirea lui ar fi prietenii si\ anturajele, atunci.........las-o moarta-n fasole, dear, la din astia nemultumiti si vesnic in cautare de pretexte pentru nefericirea lor, poti tu sa le aduci toate misele univers. si pe toti prietenii calzi din lume.
degeaba e tot degeaba.
vezi undeva in trecutul lui sursa depresiilor, dar daca zici ca nu are prieteni sau persoane cu care sa comunice......it's a little bit more complicated.
crezi ca are vreun rost sa te consumi asa tare?
Scris 19 October 2009 - 10:01 AM
lorelai1907, la Oct 18 2009, 01:38 AM, a spus:
nu-mi vine sa cred...aceeasi problema ma preucupa si pe mine de ceva timp..mai mult, ieri mi-a zis : "mi-e pofta de inghetata..ba nu , mi-e pofta de niste prieteni"- m-am intristat atat de tare..
Tin sa precizez ca prietenul lui cel mai bun a murit anul trecut, si nu mai are pe nimeni aici in afara de mine...cum sa-l ajut?
Contact
Facebook
Twitter
RSS