Mi-am facut un abonament Clicknet si am cerut operatoarei sa-mi dea modemul 4eth&wi-fi , dar mi-a spus ca daca nu am un adaptor wi-fi la calculator, nu pot sa-l folosesc , si mi-a dat in schimb modemul Huawei SmartAX MT882, cu care nu pot lega decat un calculator .Am o banuiala ca totusi ar merge doar prin cablu ethernet.Ma poate lamuri cineva , si daca e posibil , mi-l mai poate schimba?
Pagina 1 din 1
merge modem 4eth&wi-fi la un calculator fara wi-fi? cineva de la Romtelecom mi-a spus ca nu merge.
Scris 17 April 2010 - 06:43 PM
bineinteles ca merge . al meu este asa si pot colega calculatorul fie prin wirelles fie prin cablu... operatorul ori nu astiut ori te-a pacalit.. nu poti folosi wi-fi daca nu ai si la calculator dar prin cablu se poate conecta !! cat despre schimbat nu stiu ... eu sunt abonata la alta firma..
Scris 06 June 2010 - 03:48 PM
Alexroportal, la Oct 17 2009, 11:23 AM, a spus:
Mi-am facut un abonament Clicknet si am cerut operatoarei sa-mi dea modemul 4eth&wi-fi , dar mi-a spus ca daca nu am un adaptor wi-fi la calculator, nu pot sa-l folosesc , si mi-a dat in schimb modemul Huawei SmartAX MT882, cu care nu pot lega decat un calculator .Am o banuiala ca totusi ar merge doar prin cablu ethernet.Ma poate lamuri cineva , si daca e posibil , mi-l mai poate schimba?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sesizare | Babes | 4 | 5.182 |
|
Internet
Internet si retea Wireless |
chipicao1986 | 2 | 3.351 |
|