Am si eu cateva probleme legate de divortul prin care trec si as avea nevoie de niste lamuriri.
Pe scurt:
Acum 4 ani si jumatate m-am casatorit, sotia avand in momentul casatoriei o firma. In momentul casatoriei eu eram deja angajat in firma ei de ceva timp, iar cu 2 saptamani inainte de casatorie am cumparat un apartament pe firma.
Desi am lucrat impreuna mai bine de 4 ani si jumatate, eu nu mi-am luat niciodata salariul, in fapt am semnat de 2 sau 3 ori statul de plata, in rest fiind semnat, probabil, de socrul meu, ce este contabilul firmei.
In timpul casatoriei am imbunatatit apartamentul (centrala, construit balcon, diverse bunuri, etc), si am cumparat 2 masini. Si acestea, ati ghicit, tot pe firma. Acum 6-7 luni sotia l-a trecut pe socrul meu ca asociat in cadrul firmei cu ceva intre 2% si 10% (nu mai retin).
Acum a intervenit divortul, din cauza diverselor neintelegeri. A trecut deja prima infatisare, urmand ca pe 17 noiembrie sa ne prezentam la a doua. Eu de la momentul separarii am plecat din apartamentul in care stateam cu ea (cel cumparat "pe firma") si m-am mutat la parintii mei. Nu mi-am luat de acasa decat laptopul (si ala luat tot pe firma
In afara de faptul ca nu mi-am semnat statul de plata decat de 2 sau 3 ori, am prieteni de familie care pot fi martori - ei cunosc faptul ca nu mi-am primit salariul niciodata.
As dori sa stiu daca pot primi salariul din urma, in cazul in care as solicita acest lucru, si ce bunuri pot primi din cele achizitionate de-a lungul casatoriei. De fapt, eu nu sunt interesat decat sa imi dea o masina - un Golf 4 ce valoreaza maxim 5.000 de euro, asta in conditiile in care masina care ii ramane ei a fost achizitionata acum 3 ani noua cu suma de 18300 de euro.
Va multumesc
Aceasta postare a fost editata de waterman: 15 October 2009 - 07:19 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis