Sal am si eu o problema cu PC : deci formatez pc , instalez windowsu tot si mereu imi dispare din memorie ( am hard de 80 de gb cu 2 partitii C respectiv D , partitia D este intreaga .Dupa ce reinstalez windows in partitia C mai am doar 3.59 GB disponibili din 39 GB ). Cand am reinstalat data trecuta windowsul aveam in C 6 GB disponibili si nu inteleg cum dispare din memorie mereu dupa ce reinstalez windowsul . spunetimi ce sa fac sau ce sa sterg daca e ceva ?
Pagina 1 din 1
problema dupa ce formatez problema dupa ce formatez
Scris 15 October 2009 - 06:25 PM
Mai nush care ar putea fii problema daca t formatezi partitia c ar trebui sa se stearga tot numai daca nu o fomatezi.Asigurate ca se formateaza partitia. daca nu e asta nush care ar putea fii problema
Scris 15 October 2009 - 06:44 PM
pai nu merge sa o sterg aici e problema ! pot sterge doar partitia D si o pot creea la loc ,dar C nu merge .
Scris 15 October 2009 - 09:48 PM
bogdanbn, la Oct 15 2009, 06:44 PM, a spus:
pai nu merge sa o sterg aici e problema ! pot sterge doar partitia D si o pot creea la loc ,dar C nu merge .
Interesant, eu unu nu cred ca nu merge dar fie...incerca daca ai floppy sa faci o discheta de start up pentru win 98 sau daca ai win 98 sa bootezi pe el si cu fdisk sa stergi partitiile
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme cu Hard'u
Ajutor in a recupera date... |
Harmanos | 3 | 3.246 |
|
S.O.S. - uri ... informatice |
Bagherra | 5 | 4.861 |