Iubesc un barbat cu familie.
Scris 12 October 2009 - 03:53 PM
Scris 12 October 2009 - 04:14 PM
Rheanne, acum eşti cu capul în nori, pentru că nu eşti căsătorită, dar ia să vezi tu, după 4 ani, când el va pleca de acasă dimineaţa, şi se va întoarce seara, iar tu vei rămâne să îţi baţi capul cu copiii, care....nu sunt ai tăi.
Nu lăsa sentimentul să te ducă de nas, că te duce în bălării. Sunt mulţi bărbaţi fără obligaţii în lumea asta, la unii ca ei să te gândeşti !
Aceasta postare a fost editata de lupini: 12 October 2009 - 04:18 PM
Scris 12 October 2009 - 04:21 PM
Scris 12 October 2009 - 04:29 PM
lupini, la Oct 12 2009, 05:14 PM, a spus:
te-ai gandit nu ea l-a gasit? ca pur si simplu, s-au intalnit?
era o vorba "inainte sa ma judeci, naste-ma!"
nu spun ca a facut bine, am si eu atatea exemple pe langa mine, care au facut greseli d-astea, dar asta e se intampla.
e bine totusi ca realizeaza ca nu e buna relatia.
Scris 12 October 2009 - 04:48 PM
denise01elle, la Oct 12 2009, 05:44 PM, a spus:
Da, e bine ca realizeaza inca de pe acum ca nu e buna relatia, si ar trebui sa-i dea de gandit ce ar trebui sa faca, sa continue sau sa se distanteze.
Scris 12 October 2009 - 04:55 PM
Rheanne, la Oct 12 2009, 04:53 PM, a spus:
Ii e teama de ce va zice lumea din jur, dar mie nu mi se pare ca are de gand sa se distanteze, ci dimpotriva ca ar vrea sa incerce...o casatorie
Anyway, eu sunt curioasa daca imi va raspunde la intrebarea de mai sus...si anume de ce nu s-a casatorit cu mama copiilor lui.
Scris 12 October 2009 - 05:34 PM
Dingo25, la Oct 12 2009, 05:47 PM, a spus:
eu am 35 de ani,iar el 42.Are 2 copii dintr-o casatorie pe care i-a avut foarte repede,ei sunt deja mari,e divortat de mama copiilor,iar acum sta de sase ani cu o femeie cu care are un copil de 2 ani jumatate,iar ea are doi copii din alta casatorie.Mergand pe ideea ca "ceea ce tie nu-ti place ,altuia nu-i face",si eu la randul meu am fost parasita pt o alta dupa o casatorie de 10 ani in urma cu vreo doi ani.Un amalgam.Ratiunea imi spune ca nu e bine,dar sufletul il vrea,desi de multe ori sunt pe cale de a rupe relatia din cauza rationamentului.Asi putea sa il las ,sa renunt,daca el mi-ar cere acest lucru,dar l-asi iubi in continuare.
lupini, la Oct 12 2009, 05:14 PM, a spus:
Rheanne, acum eşti cu capul în nori, pentru că nu eşti căsătorită, dar ia să vezi tu, după 4 ani, când el va pleca de acasă dimineaţa, şi se va întoarce seara, iar tu vei rămâne să îţi baţi capul cu copiii, care....nu sunt ai tăi.
Nu lăsa sentimentul să te ducă de nas, că te duce în bălării. Sunt mulţi bărbaţi fără obligaţii în lumea asta, la unii ca ei să te gândeşti !
Intradevar e intelept ceea ce spui,am si eu un baietel si eu la randul meu am suferit enorm din cauza faptului ca am fost parasita pt o prietena de a mea,cum sa accept faptul ca ceea ce am trait ,clipele de dragoste la intensitatea lor maxima,s-ar sfarsi?Am renuntat de multe ori ,eu,el niciodata,apoi nu rezistam si ne intalneam din nou.Sa fie doar focul pasiunii?Sa mai astept sau sa pun capat de dragul familiei lui?Situatia noastra materiala,e buna si a mea ,si a lui,nu s-ar pune problema in caz de despartire sa ii lase pe drumuri,sau fara vreo sursa de venit.Si totusi pacatuim.Iar pacatele sun dulci.
Scris 12 October 2009 - 05:36 PM
Aceasta postare a fost editata de Enki: 12 October 2009 - 05:37 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Paranoia sau coincidenta? | Lion79 | 25 | 3.701 |
|
O normala poveste
despre mine si el |
ASLAN22 | 35 | 4.396 |