sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Iubesc un barbat cu familie. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Rheanne 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 09

Scris 12 October 2009 - 03:53 PM

S-a intamplat fara sa vreau,a venit ca pe val sa zic asa,in urma cu aproximativ 10 luni,iar de atunci traiesc o poveste frumoasa de dragoste greu de imaginat,din prisma familiei lui ,copii ,gospodarie etc.Nu este insurat dar are o familie numeroasaca sa zic asa,iar el este cel care intretine 99.99 % totul,are doua firme destul de prospere cu mai multe puncte de lucru in tara,in care isi implica copiii cei mari.Condamnam foarte mult relatiile gen adulter,poate de aceea mi s-a si intamplat chiar mie sa ma implic intr-o relatie cu un barbat cu obligatii.Mi-e teama ca nu fac bine,ca voi plati scump,ca ma va judeca lumea,dar traiesc o poveste de dragoste atat de pasionala,cum nu am mai trait in viata mea,si din partea lui simt acelasi lucru,dar mi-a teama de cand va trebui sa ia o decizie in ceea ce ne priveste,el cerandu-ma de nevasta si aratandu-si in ultimul timp interesul pentru a forma o familie.Voi reusi sa trec eu peste "gura lumii",peste faptul ca familia lui ma va condamna,parca totusi mi-e teama....
0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 12 October 2009 - 04:14 PM

Sunt atâţia bărbaţi singuri pe lumea asta, şi tu tocmai unul cu copii ţi-ai găsit ! De multe ori văd că omul se plânge după mai mulţi ani, că a greşit, că nu trebuia să facă nu ştiu ce, dar, nu le plâng de milă, pentru că merită : ei şi-au ales !

Rheanne, acum eşti cu capul în nori, pentru că nu eşti căsătorită, dar ia să vezi tu, după 4 ani, când el va pleca de acasă dimineaţa, şi se va întoarce seara, iar tu vei rămâne să îţi baţi capul cu copiii, care....nu sunt ai tăi.

Nu lăsa sentimentul să te ducă de nas, că te duce în bălării. Sunt mulţi bărbaţi fără obligaţii în lumea asta, la unii ca ei să te gândeşti !

Aceasta postare a fost editata de lupini: 12 October 2009 - 04:18 PM

0

#3 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 07

Scris 12 October 2009 - 04:21 PM

Aoleuuu... sa vezi ce indragostita vei mai fi cand iti vor face copiii lui zile amare si mizerie? 8) De ce nu s-a casatorit cu mama copiilor lui ca n-am inteles?
0

#4 Utilizator offline   diana™ 

• eu? mare?
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-May 09

Scris 12 October 2009 - 04:29 PM

Vezi postarealupini, la Oct 12 2009, 05:14 PM, a spus:

Sunt atâţia bărbaţi singuri pe lumea asta, şi tu tocmai unul cu copii ţi-ai găsit !

te-ai gandit nu ea l-a gasit? ca pur si simplu, s-au intalnit?
era o vorba "inainte sa ma judeci, naste-ma!"
nu spun ca a facut bine, am si eu atatea exemple pe langa mine, care au facut greseli d-astea, dar asta e se intampla.
e bine totusi ca realizeaza ca nu e buna relatia.
0

#5 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 12 October 2009 - 04:44 PM

Vezi postareaChikitina, la Oct 12 2009, 05:29 PM, a spus:

e bine totusi ca realizeaza ca nu e buna relatia.

Da...dar totusi in cazul asta parca n-ar fi bine sa realizeze ca nu e buna relatia dupa ce se casatoreste, ci inainte... Nu de alta, dar nu cred ca va avea o viata prea usoara si frumoasa.
0

#6 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 12 October 2009 - 04:47 PM

Inainte de toate tu cati ani ai? Dar el?
0

#7 Utilizator offline   diana™ 

• eu? mare?
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-May 09

Scris 12 October 2009 - 04:48 PM

Vezi postareadenise01elle, la Oct 12 2009, 05:44 PM, a spus:

Da...dar totusi in cazul asta parca n-ar fi bine sa realizeze ca nu e buna relatia dupa ce se casatoreste, ci inainte... Nu de alta, dar nu cred ca va avea o viata prea usoara si frumoasa.

Da, e bine ca realizeaza inca de pe acum ca nu e buna relatia, si ar trebui sa-i dea de gandit ce ar trebui sa faca, sa continue sau sa se distanteze.
0

#8 Utilizator offline   denise01elle 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 12 October 2009 - 04:55 PM

Vezi postareaRheanne, la Oct 12 2009, 04:53 PM, a spus:

Mi-e teama ca nu fac bine,ca voi plati scump,ca ma va judeca lumea,dar traiesc o poveste de dragoste atat de pasionala,cum nu am mai trait in viata mea,si din partea lui simt acelasi lucru,dar mi-a teama de cand va trebui sa ia o decizie in ceea ce ne priveste,el cerandu-ma de nevasta si aratandu-si in ultimul timp interesul pentru a forma o familie.Voi reusi sa trec eu peste "gura lumii",peste faptul ca familia lui ma va condamna,parca totusi mi-e teama....

Ii e teama de ce va zice lumea din jur, dar mie nu mi se pare ca are de gand sa se distanteze, ci dimpotriva ca ar vrea sa incerce...o casatorie 8)
Anyway, eu sunt curioasa daca imi va raspunde la intrebarea de mai sus...si anume de ce nu s-a casatorit cu mama copiilor lui.
0

#9 Utilizator offline   Rheanne 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-October 09

Scris 12 October 2009 - 05:34 PM

Vezi postareaDingo25, la Oct 12 2009, 05:47 PM, a spus:

Inainte de toate tu cati ani ai? Dar el?

eu am 35 de ani,iar el 42.Are 2 copii dintr-o casatorie pe care i-a avut foarte repede,ei sunt deja mari,e divortat de mama copiilor,iar acum sta de sase ani cu o femeie cu care are un copil de 2 ani jumatate,iar ea are doi copii din alta casatorie.Mergand pe ideea ca "ceea ce tie nu-ti place ,altuia nu-i face",si eu la randul meu am fost parasita pt o alta dupa o casatorie de 10 ani in urma cu vreo doi ani.Un amalgam.Ratiunea imi spune ca nu e bine,dar sufletul il vrea,desi de multe ori sunt pe cale de a rupe relatia din cauza rationamentului.Asi putea sa il las ,sa renunt,daca el mi-ar cere acest lucru,dar l-asi iubi in continuare.

Vezi postarealupini, la Oct 12 2009, 05:14 PM, a spus:

Sunt atâţia bărbaţi singuri pe lumea asta, şi tu tocmai unul cu copii ţi-ai găsit ! De multe ori văd că omul se plânge după mai mulţi ani, că a greşit, că nu trebuia să facă nu ştiu ce, dar, nu le plâng de milă, pentru că merită : ei şi-au ales !

Rheanne, acum eşti cu capul în nori, pentru că nu eşti căsătorită, dar ia să vezi tu, după 4 ani, când el va pleca de acasă dimineaţa, şi se va întoarce seara, iar tu vei rămâne să îţi baţi capul cu copiii, care....nu sunt ai tăi.

Nu lăsa sentimentul să te ducă de nas, că te duce în bălării. Sunt mulţi bărbaţi fără obligaţii în lumea asta, la unii ca ei să te gândeşti !

Intradevar e intelept ceea ce spui,am si eu un baietel si eu la randul meu am suferit enorm din cauza faptului ca am fost parasita pt o prietena de a mea,cum sa accept faptul ca ceea ce am trait ,clipele de dragoste la intensitatea lor maxima,s-ar sfarsi?Am renuntat de multe ori ,eu,el niciodata,apoi nu rezistam si ne intalneam din nou.Sa fie doar focul pasiunii?Sa mai astept sau sa pun capat de dragul familiei lui?Situatia noastra materiala,e buna si a mea ,si a lui,nu s-ar pune problema in caz de despartire sa ii lase pe drumuri,sau fara vreo sursa de venit.Si totusi pacatuim.Iar pacatele sun dulci.
0

#10 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 12 October 2009 - 05:36 PM

Daca erau doar copiii mari, era altceva. El era liber, copiii adulti deja... dar omul este tatal unui copil de 2 ani jumatate. Si altfel are un copil de varsta asta nevoie de taica-su, decat au unii de 20. Nu are nevoie doar de "situatia materiala buna" pe care o poate oferi el in caz de despartire, intelegi?

Aceasta postare a fost editata de Enki: 12 October 2009 - 05:37 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari